Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lol

rodzinka.pl - dramat

Polecane posty

Gość lol

Muszę się gdzieś wygadać , bo mam totalnego doła , właśnie pojechała od nas moja rodzinka, z moją młodszą kuzynką.Jak co roku pytają się mnie czy mam chłopaka , a ja niestety nie ( mam 24 lata) dramat! Od razu zaczęli mi dowalać , że jak to itd , że moja kuzynka to ma takie ,, wzięcie''  a jest młodsza , tylko że ona daje im kosza.... Głupio się poczułam jak skończone zero . Na dodatek okłamałam ich , że pracuje na umowę zlecenie , a tak naprawdę jestem na kolejnym  stażu po którym znowu mnie nie zatrudnią... Mam dość ani z pracą ani w życiu uczuciowym mi nie wychodzi. Czy ktoś też tak ma czy tylko ja jestem taka ,, wyjątkowa''??

Gość Stary prawiczek

Nie załamuj się i olej to wszystko. Ja nigdy nie miałem dziewczyny, a jestem starszy od Ciebie o 12 lat. Rodzinka, odkąd osiągnąłem pełnoletność, dręczyła mnie głupimi pytaniami o dziewczynę. Z każdym rokiem stawała się coraz bardziej agresywna i wredna, zwłaszcza ciotki, które nastawiały przeciwko mnie resztę tej trzody. Znosiłem prostackie docinki i żarty ale do czasu. Kilka lat temu zerwałem całkowicie kontakt z tymi, którzy mi dokuczali i drwili ze mnie. Może i jestem przegrywem, ale przynajmniej mam spokój. Żyję jak chcę i nie muszę się przed nikim tłumaczyć.

Gość lol

Ty chociaż może masz pracę , a ja nawet z tym do bani. Żyć się odechciewa

Gość Stary prawiczek
10 minut temu, Gość lol napisał:

Ty chociaż może masz pracę , a ja nawet z tym do bani. Żyć się odechciewa

To może się zamienimy? 😉 Uwierz, samotny facet w tym wieku jest traktowany jak wrzód na tyłku społeczeństwa. Jeszcze wszystko przed Tobą, głowa do góry! Masz jeszcze czas by ułożyć sobie życie 🙂

Gość lol

kobieta w wieku 24 lat , jest tak samo traktowana a w szczególności gdy mieszka na wsi , tak jak ja...

Gość Stary prawiczek
7 minut temu, Gość lol napisał:

kobieta w wieku 24 lat , jest tak samo traktowana a w szczególności gdy mieszka na wsi , tak jak ja...

Ja też nie miastowy, tak że wiesz.... 😞

Gość lol

więc chyba dobrze rozumiesz o czym mówię.. 

zresztą w mojej ocenie facet samotny nie wygląda tak żałośnie jak kobieta