Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niskii

Mam 26 lat i 10 lat młodsze ode mnie dziewczyny są ode mnie wyższe

Polecane posty

Gość Niskii

Mam 169 cm wzrostu a nawet nastolatki są wyższe niż ja. A jak takie założą szpilki to już jestem całkowicie upokorzony. I jak tu znaleźć dziewczynę? Czemu wszystko takie przerośnięte? Nawet niższe mnie nie chcą bo w szpilkach są wyższe niż ja. itp. Jestem wysportowany i dobrze zbudowany ale co z tego?

Gość gość'

Uważam, że nie we wzroście jest problem. Zobacz wokół siebie ilu ludzi dobiera się w pary bez względu na wzrost. Są setki par, gdzie mężczyzna jest niższy od kobiety a są bardzo ale to bardzo szczęśliwi.

Gość gość

Spójrz na to z innej strony masz lepszy widok na piersi !!!

Przed chwilą, Gość gość napisał:

Spójrz na to z innej strony masz lepszy widok na piersi !!!

😀

Autorze, zamiast pogrążać się w kompleksach, spójrz najpierw na polską ulicę. Polacy nie są wysocy. Średni wzrost faceta, to tak na oko 175 cm, a kobiety 165. Oczywiście zdarzają się "egzemplarze" wyższe, jak i niższe. Spójrz też na pary, zobacz ilu niewysokich facetów ma partnerkę. Problem w tym, że Ty dostrzegasz tylko tych i te wyższe. 

Wzrost jest sprawą drugorzędną, liczy się to, co masz do zaoferowania, a przede wszystkim pewność siebie, charakter, ale też nie ukrywajmy, status społeczny. Dlaczego dostrzegasz tylko te wysokie dziewczyny, jeśli jest całe mnóstwo filigranowych?