Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 dlaczego

Dlaczego brzydkie baby praktycznie przyczepia sie do wszystkiego,zeby skrytykowac ta ladniejsza ?

Polecane posty

Go艣膰 dlaczego

Dlaczego z nich takie zmije ?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Gosc

Ty tez jestes zmija, bo m贸wisz o ludziach "brzydcy", a tak robi tylko prostak. No i zmija

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dlaczego
Przed chwil膮, Go艣膰 Gosc napisa艂:

Ty tez jestes zmija, bo m贸wisz o ludziach "brzydcy", a tak robi tylko prostak. No i zmija

Nie rozsmieszaj mnie.Ok."Mniej urodziwe".Moze byc ? 馃檪

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
3 minuty temu, Go艣膰 dlaczego napisa艂:

Nie rozsmieszaj mnie.Ok."Mniej urodziwe".Moze byc ? 馃檪

Nie rozsmieszam, za to ty jestes smieszna, bo hipokryzja zawsze smieszy. Baba pisze "brzydka" o innej, co samo w sobie jest wredne, a w tej samej sekundzie zali sie, ze inna baba tez jest wredna, dlatego聽jest zmija. Rece opadaja, powaznie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dlaczego

Slowo "brzydka"to nie obelga.Biedne ksiezniczki,juz nawet nie mozna napisac,ze brzydkie bo beda urazone.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wiem co艣 o tym

Wiem o co Ci chodzi. Maj膮 takie np. 30 lat, 2-3 dzieci, faceta, 50 kg nadwagi, dres, tipsy a jak ich ch艂op si臋 za Tob膮 obejrzy a nie za nimi to od razu masz obciachowe ciuchy, ko艅ski ryj, grub膮 du*臋 i rzyga膰 im si臋 chce na Tw贸j widok. Przerabiam to minimum raz na tydzie艅...

Dlaczego to robi膮? Bo czuj膮 si臋 nieatrakcyjne i boj膮 si臋, 偶e odbijesz im faceta a one nie maj膮 ani urody ani intelektu. A jak facet leci tylko na pierwsze to czym go zatrzymaj膮? Lepiej szczu膰 z innymi ropuchami 艂adn膮 dziewczyn臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
19 minut temu, Go艣膰 dlaczego napisa艂:

Slowo "brzydka"to nie obelga.Biedne ksiezniczki,juz nawet nie mozna napisac,ze brzydkie bo beda urazone.

Rafa艂, mi艂o mi. Do ksi臋zniczki mi daleko. Brzydka? Jak mowisz to do osoby to obelga, jak najbardziej. Mile to raczej nie jest. Ale聽najbardziej jest to prostactwo. Jakbym podszedl do ciebie na ulicy i przy ludziach powiedzial do ciebie " ej brzydka babo" to bylabys oburzona i przez pol dnia lamentowala w myslach, co to za cham jestem. Podwojne standardy co?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak tak
2 minuty temu, Go艣膰 Gosc napisa艂:

Rafa艂, mi艂o mi. Do ksi臋zniczki mi daleko. Brzydka? Jak mowisz to do osoby to obelga, jak najbardziej. Mile to raczej nie jest. Ale聽najbardziej jest to prostactwo. Jakbym podszedl do ciebie na ulicy i przy ludziach powiedzial do ciebie " ej brzydka babo" to bylabys oburzona i przez pol dnia lamentowala w myslach, co to za cham jestem. Podwojne standardy co?

Jakbym faktycznie byla brzydka to jakos przyjelabym to do wiadomosci i mysle,ze nie robilabym z tego zadnego "halo",nawet w myslach馃檪Poza tym to mala roznica,czy pisze ogolnie o brzydkich babach na forum czy podchodze na ulicy do konkretnej osoby i mowie jej wprost,ze jest brzydka,nie uwazasz ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Koneser

Uwielbiam sr.ac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Omg

Znowu ta jepnieta laska co pisze pierdyliard tematow jak to jej kobiety nienawidza bo niby jest ladna. Won stad paszczurze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Przyk艂ad?
1 godzin臋 temu, Go艣膰 dlaczego napisa艂:

Dlaczego z nich takie zmije ?

Mo偶esz poda膰 przyk艂ad?聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 spadaj
Przed chwil膮, Go艣膰 Omg napisa艂:

Znowu ta jepnieta laska co pisze pierdyliard tematow jak to jej kobiety nienawidza bo niby jest ladna. Won stad paszczurze

Spojrz w lustro to wtedy zobaczysz paszczura 馃檪

Won z mojego tematu pokrako 馃槈

Udost臋pnij ten post

Autorko, zalisz sie czy chwalisz?Moze cie krytykuja nie z zazdrosci ale聽 ze zasluzylas, np.jestes wredna zmija lub dostajesz podwyzki i awansy nie za ciezka prace ale ze sie szefowi podobasz.

A gosc tak tak, chamstwo jest chamstwem, czy sie nazwie kogos gruba swinia czy stara baba ktora powinna szykowac sobie trumne, mimo ze stwierdzenie faktu to jednak zle swiadczy o "nazbyt szczerej" i idealnej osobie ktora wyraza swoje zdanie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 no nie

O matko,ludzie sobie zycza smierci,wyzywaja sie na wszystkie mozliwe sposoby a ja osmielilam sie napisac,ze ktos jest brzydki to od razu tragedia narodowa.Dobrze,nastepnym razem bede klamac,zeby wam dogodzic.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Www
4 minuty temu, Go艣膰 no nie napisa艂:

O matko,ludzie sobie zycza smierci,wyzywaja sie na wszystkie mozliwe sposoby a ja osmielilam sie napisac,ze ktos jest brzydki to od razu tragedia narodowa.Dobrze,nastepnym razem bede klamac,zeby wam dogodzic.

Mam pytanie, masz kompleksy? Bo tak to wyglada. Jeste艣 pasywno-agresywna, ot co. Nie pogardzaj ludzmi, bo kiedys sama szacunku u nikogo nie znajdziesz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dlaczego
7 minut temu, emigrantka napisa艂:

Autorko, zalisz sie czy chwalisz?Moze cie krytykuja nie z zazdrosci ale聽 ze zasluzylas, np.jestes wredna zmija lub dostajesz podwyzki i awansy nie za ciezka prace ale ze sie szefowi podobasz.

Tak,zale sie.Wlasnie chodzi o to,ze wredna nie jestem.Dlatego mnie to tak irytuje.Jestem juz na samym wstepie skreslana przez kobiety,na dzien dobry sa dla mnie opryskliwe i wredne mimo,ze mnie nie znaja,Nie wspominajac juz o tym,jak lubia obrabiac tylek za plecami.Dowiedzialam sie o sobie wiele ciekawych rzeczy,takich,o ktorych sama nawet nie mialam zielonego pojecia 馃槈

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
7 minut temu, Go艣膰 no nie napisa艂:

Jak kto艣 nasra na 艣rodku sklepu to ty te偶 to zrobisz? Jak robi膮, to ja te偶. Tak robi膮 tylko g艂upi ludzie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Przyk艂ad?

Tak,zale sie.Wlasnie chodzi o to,ze wredna nie jestem.Dlatego mnie to tak irytuje.Jestem juz na samym wstepie skreslana przez kobiety,na dzien dobry sa dla mnie opryskliwe i wredne mimo,ze mnie nie znaja,Nie wspominajac juz o tym,jak lubia obrabiac tylek za plecami.Dowiedzialam sie o sobie wiele ciekawych rzeczy,takich,o ktorych sama nawet nie mialam zielonego pojecia 馃槈

Jakie to rzeczy?聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣x

Je艣li nazywasz ludzi brzydkimi to si臋 nie dziw 偶e jeste艣 odbierana jako chamka, a chama si臋 odpowiednio traktuje, droga pani najpi臋kniejsza.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dlaczego
7 minut temu, Go艣膰 Www napisa艂:

Mam pytanie, masz kompleksy? Bo tak to wyglada. Jeste艣 pasywno-agresywna, ot co. Nie pogardzaj ludzmi, bo kiedys sama szacunku u nikogo nie znajdziesz.

Nie pogardzam ludzmi,o ile oni mnie nie traktuja jak jakiegos smiecia 馃檪

Kompleksow nie mam,ale niestety znam wiele kobiet,ktore je maja i dlatego tak lubia sie wyzywac na innych,zeby podniesc sobie samoocene.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hfjkkk
7 minut temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Jak kto艣 nasra na 艣rodku sklepu to ty te偶 to zrobisz? Jak robi膮, to ja te偶. Tak robi膮 tylko g艂upi ludzie.

To bylo tylko porownanie,czytaj ze zrozumieniem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hfjkkk
6 minut temu, Go艣膰 go艣x napisa艂:

Je艣li nazywasz ludzi brzydkimi to si臋 nie dziw 偶e jeste艣 odbierana jako chamka, a chama si臋 odpowiednio traktuje, droga pani najpi臋kniejsza.聽

A ta dalej swoje...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 burza w mie艣cie
14 minut temu, emigrantka napisa艂:

A gosc tak tak, chamstwo jest chamstwem, czy sie nazwie kogos gruba swinia czy stara baba ktora powinna szykowac sobie trumne, mimo ze stwierdzenie faktu to jednak zle swiadczy o "nazbyt szczerej" i idealnej osobie ktora wyraza swoje zdanie

ale co winna jest kobieta, 偶e podoba si臋 kierownikowi ( je艣li jest 艂adna/ zgrabna to zapewniam ci臋 偶e podoba si臋 wielu innym facetom w tej pracy) je艣li ta ola艂a tego kogo艣 i nie chce z nim 偶adnej innej relacji - w pracy nie ma miejsca na romanse.

Szczere nazywanie rzeczy po imieniu to raczej odwaga a nie chamstwo - chamstwo to rozpychanie si臋 w drzwiach bez s艂owa przepraszam/ sorki. A jak niunia jedna z drug膮 tego nie rozr贸偶nia to jaka艣 ma艂o rozgarni臋ta jest.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aimee

Jestem bardzo atrakcyjna kobieta i nigdy nie spotkalam sie z "wrednoscia" kobiet mniej atrakcyjnych. W szkole bylam otoczona przyjaciolkami, ktore chcialy siedziec kolo mnie, na wycieczkach blisko mnie, na studiach zapraszaly na imprezy, fundowaly to czy owo. W pracy i w gronie znajomych rowniez mam wrazenie, ze kobiety jakby do mnie lgna. Inaczej z mezczyznami, traktuja mnie raczej z dystansem, co mnie czasem dziwi, ale nie martwi, poniewaz mojego juz dawno znalazlam. Nie wiem, jaki masz problem ale do tanga trzeba dwojga, mnie zreszta nie interesuja inni ludzie az do takiego stopnia, zebym sie zastanawiala albo tematyzowala. kto dla mnie jaki jest. Wredne, opryskliwe, co to ma wogole znaczyc? Jezeli ktos cie zle traktuje, to nie musisz miec z nim nic wspolnego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Kie艂basa nudzisz. Gardzisz innymi kobietami co wida膰 z kilometra.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hjkkjkkk

No uczepily sie tej "brzydkiej" jak rzep psiego ogona,bo argumentow brak 馃槃聽Co zrobisz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
1 godzin臋 temu, Go艣膰 Wiem co艣 o tym napisa艂:

Wiem o co Ci chodzi. Maj膮 takie np. 30 lat, 2-3 dzieci, faceta, 50 kg nadwagi, dres, tipsy a jak ich ch艂op si臋 za Tob膮 obejrzy a nie za nimi to od razu masz obciachowe ciuchy, ko艅ski ryj, grub膮 du*臋 i rzyga膰 im si臋 chce na Tw贸j widok. Przerabiam to minimum raz na tydzie艅...

Dlaczego to robi膮? Bo czuj膮 si臋 nieatrakcyjne i boj膮 si臋, 偶e odbijesz im faceta a one nie maj膮 ani urody ani intelektu. A jak facet leci tylko na pierwsze to czym go zatrzymaj膮? Lepiej szczu膰 z innymi ropuchami 艂adn膮 dziewczyn臋.

Dokladnie. Zawisc kochana, zawi艣膰 widoczna na kilometr 馃槈

Udost臋pnij ten post

A ja kiedys spotkalam sie z chaamstwem i dosrywaniem ze strony atrakcyjnej.Wiec nie mowcie ze to brzydkie dokuczaja ladnym, bywa odwrotnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
4 minuty temu, Go艣膰 aimee napisa艂:

Jestem bardzo atrakcyjna kobieta i nigdy nie spotkalam sie z "wrednoscia" kobiet mniej atrakcyjnych. W szkole bylam otoczona przyjaciolkami, ktore chcialy siedziec kolo mnie, na wycieczkach blisko mnie, na studiach zapraszaly na imprezy, fundowaly to czy owo. W pracy i w gronie znajomych rowniez mam wrazenie, ze kobiety jakby do mnie lgna. Inaczej z mezczyznami, traktuja mnie raczej z dystansem, co mnie czasem dziwi, ale nie martwi, poniewaz mojego juz dawno znalazlam. Nie wiem, jaki masz problem ale do tanga trzeba dwojga, mnie zreszta nie interesuja inni ludzie az do takiego stopnia, zebym sie zastanawiala albo tematyzowala. kto dla mnie jaki jest. Wredne, opryskliwe, co to ma wogole znaczyc? Jezeli ktos cie zle traktuje, to nie musisz miec z nim nic wspolnego.

Niby nie musisz pod warunkiem, ze nie pracujesz z taka wredna baba kt贸ra b臋dzie Ci ,,umilac" zycie codziennie w pracy 馃槓

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aimee

No coz, nie wszyscy sa mili i przyjazni. Do ludzi, ktorzy "umilaja" tobie zycie, mozesz odnosic sie dokladnie tak samo. Nie rozumiem jedynie, dlaczego myslisz, ze twoj wyglad jest tego powodem?

Udost臋pnij ten post