Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znów o przyjaciólkach zajętych facetów

Polecane posty

Gość gość

Ja jako biseksualna singielka umiem oddzielać seks od miłości. Tego kwiatu to pół światu, partnerzy jak autobusy- jeden odjeżdża , następny przyjeżdża.Gdyby tak wszystkich kochać to chyba serce by pękło albo człowiek by popadł w depresję czy się zabił z tej nieszczęśliwej miłości. Bezwarunkową miłością kocham tylko swoje dziecko i rodziców. Nawet mój pies jest mi bliższy niż osoby do seksu, bo oni się zmieniają a wierny pies jest zawsze przy mnie.

Gość gość

Jestem mężczyzną. Nigdy bym nie pozwolił swojej żonie na jakiegoś tam przyjaciela. Gdyby tego nie zrozumiała rozwiódł bym się z nią. Nie dał bym zrobić z siebie rogacza. Dlatego cenię was kobiety za wysokie poczucie własnej wartości i gorąco kibicuję że nie pozwalacie parterom na niby- przyjaciólki. W małżeństwo mojego kuzyna wkradła się taka ... i to na dodatek najbliższa rodzina-szwagierka czyli siostra żony i zniszczyła to małżeństwo. Historia rodem jak z Balladyny, która z zazdrości o mężczyznę zabija siostrę Alinę.

Gość gość

Dlaczego ktoś pisze że taka przyjaźń może być tylko między brzydalami? Oni dla innych są brzydalami a sami dla siebie mogą czuć się najpiękniejsi.  Zresztą brzydal zdaje sobie sprawę że jest brzydki i nie ma szans u pięknej kobiety więc startuje do brzyduli która również wie że żaden przystojniak jej nie zechce więc bierze sobie brzydala. Więc też pojawia się miłość a nie przyjaźń.

Gość rrrrrrrrrrrrrrr

ty to jestes zaburzona wiec milcz, mowimy o milosci damsko meskiej

Gość rrrrrrrrrrrrrrr

ty to jestes zaburzona wiec milcz, mowimy o milosci damsko meskiej

Nie, nie wierzę w przyjaźń damsko-męską, poza wyjątkiem gdy oboje są dla siebie kompletnie nieatrakcyjni fizycznie.

Gość dfdd

ale ja mówiłam tylko o brzydalach w przyjazni 🙂 w miłości brzydkie jest ładne, no coż skoro sie upierasz musze się poprawić ze i brzydale mogą sie siebie polecieć w przyjazni :)) hehe

Gość dfdd

ale ja mówiłam tylko o brzydalach w przyjazni 🙂 w miłości brzydkie jest ładne, no coż skoro sie upierasz musze się poprawić ze i brzydale mogą na siebie polecieć w przyjazni :)) hehe

Gość gość

Ja nie wierzę w takie przyjaźnie i nie rozumiem dlaczego ludzie taką nienawiścią pałają do kobiet skrzywdzonych przez obcą babę i nielojalnego partnera. Fakt, z prawnego punktu widzenia nie można nikogo oczerniać rozpowiadając plotki jak przykładowo o tej sytuacji z tirówką ale co robić jak tak bardzo zależy ci na związku ze wszystkich sił, partner ślepy i głuchy na wszystkie argumenty a obca baba to wykorzystuje? Ten kto tego nie doświadczył nigdy nie zrozumie. Byłam w ciąży, mąż chciał żebyśmy jechali nad morze. Nie chciałam bo źle się czułam, bałam się że przy zmianie klimatu może dojść do poronienia. Powiedziałam że pojedziemy jak się dzidziuś urodzi. Ale on nie,że koniecznie teraz. Gdy ponownie nie chciałam pojechał nad morze ze swoją koleżanką z pracy. Uważacie że to jest w porządku?.Od razu po tym fakcie wystąpiłam o rozwód, choć niektórzy przekonywali że nic złego się nie stało bo to tylko koleżanka. Ja uważam że bardzo mnie skrzywdził i choć dalej go kochałam i do dziś kocham (chciałabym przestać i jak niektóre od razu znienawidzić ale jestem mocno uczuciowa i nie potrafię)honor nie pozwoliłby wrócić mi do niego.

Gość Gość
14 minut temu, Gość gość napisał:

Ja nie wierzę w takie przyjaźnie i nie rozumiem dlaczego ludzie taką nienawiścią pałają do kobiet skrzywdzonych przez obcą babę i nielojalnego partnera. Fakt, z prawnego punktu widzenia nie można nikogo oczerniać rozpowiadając plotki jak przykładowo o tej sytuacji z tirówką ale co robić jak tak bardzo zależy ci na związku ze wszystkich sił, partner ślepy i głuchy na wszystkie argumenty a obca baba to wykorzystuje? Ten kto tego nie doświadczył nigdy nie zrozumie. Byłam w ciąży, mąż chciał żebyśmy jechali nad morze. Nie chciałam bo źle się czułam, bałam się że przy zmianie klimatu może dojść do poronienia. Powiedziałam że pojedziemy jak się dzidziuś urodzi. Ale on nie,że koniecznie teraz. Gdy ponownie nie chciałam pojechał nad morze ze swoją koleżanką z pracy. Uważacie że to jest w porządku?.Od razu po tym fakcie wystąpiłam o rozwód, choć niektórzy przekonywali że nic złego się nie stało bo to tylko koleżanka. Ja uważam że bardzo mnie skrzywdził i choć dalej go kochałam i do dziś kocham (chciałabym przestać i jak niektóre od razu znienawidzić ale jestem mocno uczuciowa i nie potrafię)honor nie pozwoliłby wrócić mi do niego.

Ha ha ha dobre...we dwoje sobie pojechali, pewnie ze sobą spali. Nie uwierze ze nie, musialabym nie znać facetów. Jedno z ich najczęstszych kłamstw brzmi ,,to tylko kolezanka" a potem się okazuje ze to kochanka. Bylo miliony takich sytuacji. Naiwne kobiety w to wierza i usprawiedliwiaja misia. Dobrze ze Ty do nich nie nalezysz i masz honor, co pokazałas rozwodzac się z nim. Mądra dziewczynka, tak trzymaj! 😉 Nie dasz sobie wejść na głowę i zamydlic oczu jak te durne baby. 

Gość gość

Winić należy tylko faceta. I kobieta i przyjaciólka są poszkodowane. Przyjaciółka też wierzy w kity szyte grubą nicią typu nie odejde ze względu na dzieci, wspólny kredyt, bo ona się zabije nie chcę jej mieć na sumieniu. Przyjaciólka jest zakochani i uczciwa więc wierzy. To wąż skusił Ewę do grzechu,Ledę uwiódł łabędź a księzniczkę Europę byk.Gośc powinien dostać w ... od dresiarzy i kiboli, kobiety należy otoczyć opieką. Powinny się zaprzyjaźnić i facetowi zrobić jakieś świństwo. Nie potępiajcie przyjaciółki , noa jest niewinna. Winny jest tylko facet, żeruje na kobiecych uczuciach.

Gość gość

Winę zawsze ponosi facet a nie przyjaciółka. On jej wmówił różne kłamstwa typu nie odejdę od żony bo dzieci,kredyt, żona ma myśli samobójcze, nie chcę jej miec na sumieniu. Tylko i wyłącznie facet jest winny. Przyjaciółka jest uczciwa i wierzy. Wąż skusił Ewę do grzechu, Ledę uwiódł łabędź, a kięzniczkę Europę byk. To gośc jest winien a przyjaciólka uwiedziona, niewinna,wstrętny facet żeruje na jej uczuciach.Kobiety są zawsze krzywdzone.

Gość gość

Bez przesady. Nie broń tak tej przyjaciółki . To dorosła kobieta a nie dziecko uwiedzione przez pedofila. Dobrze wie co robi. Oczywiście że facet też jest winien, powinien dostać w... od dresiarzy i kiboli ale ona też nie jest bez winy,powinna wiedziec że nie wchodzi się między parę. Poszkodowana jest żona.