Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Zuzia93

Co my艣licie ?

Polecane posty

A wiec napisze og贸艂em co i jak troch臋 w skr贸cie.

Wychowa艂am si臋 w Rodzinie Zast臋pczej od 3 klasy podstaw贸wki. Oczywi艣cie nie mog艂am narzeka膰 bo bym mo偶e trafi艂a do Domu dziecka. Ale troch臋 mnie to wkurza艂o Ciocia dostawa艂a na mnie Pieni膮偶ki za to 偶e mnie przygarn臋艂a ale czy co艣 kupi膰 jakie艣 ubrania to nie pami臋tam 偶eby co艣 takiego by艂o. Chyba raz w roku mi kupi艂a i to z c贸rk膮 pojecha艂a i ona sobie wybra艂a rzeczy a mi jedna bluzk臋 i to jeszcze za du偶a . Wszystko dostawa艂am po jej c贸rce o rozmiar za du偶y. Jej c贸rka jest ode mnie starsza o 3 lata.

Ja p贸藕niej pozna艂am Ch艂opaka. Kuzynka te偶 by艂a w zwi膮zku oczywi艣cie ciocia taka zadowolona by艂a z jej Faceta . Kiedy艣 jak razem siedzieli艣my聽 i sobie pili艣my to tylko mnie wo艂a艂a 偶ebym posz艂a spa膰 偶eby im nie przeszkadza膰 a to jeszcze wczesna godzina by艂a, oni tez nie mieli nic przeciwko bo razem grali艣my w r贸偶ne gry itp. Ale gdy ja si臋 spotyka艂am z Ch艂opakiem i przyje偶d偶a艂 do mnie to ciocia nawet mu "dzie艅 doby" nie m贸wi艂a Tylko tak szeptem 偶e ledwo by艂o s艂ycha膰 . Jak do kuzynki Przyje偶d偶a艂 ch艂opak to tak sprz膮ta艂a ciocia 偶eby by艂o czysto i nawet kurze u c贸rki sprz膮ta艂a. Do mnie przyje偶d偶a艂 Te偶 Ch艂opak聽 to taki syf mi zostawia艂y i sama wszystko musia艂am robi膰 i nawet jak ju偶 by艂 u Mnie Partner to w Piecu musia艂am pali膰 bo zimno by艂o to pod kocem czasem siedzieli艣my. Kuzynka to nawet do pieca nie umia艂a do艂o偶y膰 bo gas艂o, wkurza艂o mnie to strasznie i kiedy艣 Mojemu napisa艂am w z艂o艣ci 偶e mam tego wszystkiego dosy膰 " na Facebooku "偶e聽 wszystko musz臋 robi膰 za Nie. M贸j kiedy艣 napisa艂 jako dla mnie wiadomo艣膰 jak to w SMS-ach prywatna dla nas obu si臋 tez wkurzy艂 i w z艂o艣ci napisa艂 a "to Su.." 聽 偶e wszystko jest na Mojej g艂owie itp. Pewnego dnia posz艂am odprowadzi膰 kuzynk臋 Drug膮 do domu聽 i nie wiecie co si臋 sta艂o ciocia z Kuzynk膮 wesz艂y na M脫J Komputer i na M贸j profil Facebooku聽 i przeczyta艂y wszystkie wiadomo艣ci jakie pisali艣my z Moim m.in t膮 co wyzwa艂 "ciocie od Su . ." Ja nie usuwa艂am wiadomo艣ci no bo po co jak to jest M贸j komputer i przede wszystkim nie mia艂y prawa wchodzi膰聽 na moje konto Facebooka聽 i czyta膰 prywatne wiadomo艣ci..!!!!!!!聽 No i w艂膮czy艂a si臋 afera wys艂a艂y mi d艂uga wiadomo艣膰 ze mam nie wraca膰 do domu itp 偶e M贸j nie ma wst臋pu wchodzenia na podw贸rko itp.

Spotykali艣my si臋 nadal z Moim bo si臋 Kochali艣my on wiedzia艂 o mnie wszystko i o tym te偶 wiedzia艂 偶e kuzynka wesz艂a na M贸j komputer to on wys艂a艂 do niej wiadomo艣膰 co grozi za wchodzenie na Czyja艣 prywatno艣膰 i ona tez z nim pisa艂a i si臋 k艂贸cili i od tamtej sytuacji M贸j nie rozmawia ani z ciocia ani z kuzynka i odwrotnie. Kiedy艣 kuzynka pow ze jak przeprosi i przyjedzie M贸j z kwiatami to bd dobrze a M贸j jest uparty i tego nie zrobi. Gdy Kuzynka si臋 wyprowadzi艂a do Anglii do Swojego to ciocia mnie wygania艂a 偶ebym si臋 wyprowadzi艂a ju偶 pieni膮偶k贸w nie dostawa艂a tylko Ja za kontynuowanie nauki i pracowa艂am to postanowi艂am 偶e si臋 wyprowadz臋,聽 troch臋 chcia艂am uzbiera膰 pieni膮dze na wesele i wg ale c贸偶 ju偶 wola艂am mie膰 spok贸j od ciotki. Z Moim szukali艣my mieszkania mia艂am 19 lat聽 ( "M贸j rok m艂odszy jest i mia艂 dobrze u rodzic贸w ale chcia艂 mi pom贸c bo mieszkania s膮 drogie na wynajem聽 , rodzice jego byli troch臋 przeciwni 偶eby si臋 wyprowadza艂 ale on postanowi艂 Sam" ).

Po tej akcji powinnam skr贸ci膰 kontakt ale jako艣 nie potrafi艂am bo jednak to rodzina i mnie wychowa艂y to trudno mi urwa膰 kontakt. . .Nie wiem mo偶e powinnam ?

Teraz jestem z Moim Szcz臋艣liwa jeste艣my razem nadal to ju偶 6 lat w zwi膮zku. I kuzynka da艂a mi zaproszenie na Wesele Swoje i Jej Partnera.聽 M贸j pow 偶e nie p贸jdzie i ja te偶 mam w膮tpliwo艣ci czy wg i艣膰 na to Wesele? " Niby to bliska rodzina ale po tym co kiedy艣 zrobi艂y i nic nie robi膮 偶eby si臋 z Moim pogodzi膰. Ja z kuzynka troch臋 kontakt mam pisze od czasu do czasu przez Messengera bo oni Mieszkaj膮 w Anglii.

Co My艣licie?? Mie膰 kontakt czy urwa膰 i tak jestem t膮 najgorsz膮 . I zaj膮膰聽 si臋 sSwoim zwi膮zkiem i 偶y膰 w spokoju bez Nich..? 聽

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach