Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aleksandra800

Iść na to wesele.?

Polecane posty

Gość Aleksandra800

Poznałam 2 miesiące temu faceta przez Internet- badoo. Jestem samotna matka on nie ma dzieci za to bardzo duzo znajomych Zaprosił mnie na wesele do swojego kolegi. Zgodziłam się kupiłam sobie nawet ...enkę buty torebkę. Od 1 spotkania zapewniała mnie że mu zależy na zwiazku mimo że dzieli nas 150 km. Jakiś czas temu napisala mi ze jest w zoo że znajomymi we Wrocławiu. Zdjęcia znajomych nie widziałam oczywiście moja wyobraźnia już zadzialala że jest z jakąś kobieta. Wczoraj natomiast widziałam że jest 150 km od domu (widac to na badoo lokalizacja) zapytany gdzie jest odpisała że musiała kumpla odwieść. Mam wrażenie że mnie oszukuje. Zaczynam się bać jechać na to wesele będę 300km od domu wśród ludzi których nie znam.

Gość Ona

Możesz iść i dobrze się bawić i nic nie wciskać do głowy że to już związek.On może traktować to luzacko .My kobiety mamy tendencję roztaczania wizji pięknej miłości od początku znajomości wyluzuj bo faktycznie on może i nie miec owej wizji.Nie pisz w głowie scenariuszy.

Gość Gość

Idź, idź - na weselach powstaje wiele dzieci - jest spora szansa że po weselu zostaniesz bardzo samotną matką...

Gość Sara
23 minuty temu, Gość Aleksandra800 napisał:

Od 1 spotkania zapewniała mnie...

Jakiś czas temu napisala mi ze jest w zoo...

zapytany gdzie jest odpisała że musiała kumpla odwieść....

Dlaczego pisząc o nim, zwracasz sie jakby  do NIEJ i  odmieniasz jakby był kobietą?

Nie za dużo tych pomyłek? Piszesz chociaż prawde o sobie?