Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakręcona pobudzona

facet zszkowany

Polecane posty

Gość zakręcona pobudzona

spotykam sie z pewnym chłopakiem. jest bardzo miły i czuły i taki jest tez seksie. Zawsze kochamy sie. Zaproponowałam wiec zeby nastpenym razem zrobic to bardziej ostro, żeby bardziej dominował, klpenął mnie porządnie w tylek i żeby był bardziej ostry. że taką mam fatazję a on  zszokowany był :-(  powiedziałam , że co to bedzie skoro prierwszej fantazji taki zszkowany  aon na to " to Ty masz ich więcej ?"  nie ukrywam że lubie eksperymentować w seksie i nie dam rady ciągle w łóżku po Bożemu. Czy myślicie , że on sie z czasem otworzy? szczerze to boje sie cokollwiek proponowac teraz

Gość Gość
2 minuty temu, Gość zakręcona pobudzona napisał:

spotykam sie z pewnym chłopakiem. jest bardzo miły i czuły i taki jest tez seksie. Zawsze kochamy sie. Zaproponowałam wiec zeby nastpenym razem zrobic to bardziej ostro, żeby bardziej dominował, klpenął mnie porządnie w tylek i żeby był bardziej ostry. że taką mam fatazję a on  zszokowany był :-(  powiedziałam , że co to bedzie skoro prierwszej fantazji taki zszkowany  aon na to " to Ty masz ich więcej ?"  nie ukrywam że lubie eksperymentować w seksie i nie dam rady ciągle w łóżku po Bożemu. Czy myślicie , że on sie z czasem otworzy? szczerze to boje sie cokollwiek proponowac teraz

Myślę ze miał na myśli, byś się w pierwszej kolejności zajęła brudnymi garami w zlewie i syfem w mieszkaniu. Tobie jak widać pieprzenie to priorytet.

Gość zakręcona pobudzona.

jbsg dziękuje za odpowiedz. oby tak było.... moze z czasem dojdzie do takich wnioskow jak ja i nie będzie mu wystarczał tylko zwykły klasyczny seks.... oby... facet miał wiele lat tylko jedną partnerke , może to przez to ze nie ma doświadczenia. A mnie po 30 libido poszybowało w niebo i chce tylko więcej i na wszystkie sposoby....

Poki co nie mieszkamy ze sobą, a jak sie spotykamy ona ma zawsze gary umyte wszystkie ;-) także to raczej nie o tomu chodziło

Gość zakręcona pobudzona.

postaram sie go wprowadzać bardzo powoli, już nie wspomne że lubie kajdanki, lekkie sadomaso pejcze i te sprawy bo chyba uciekl :-) nastepnym razem zaproponuje zeby założył dla mnie mundur. Minetę on robi świętną i mam nadzieje obudze ten wulkan .Napewno nie bede narzekać bo uwielbiam seks tylko do tej pory nie miałam z kim spełniać moich fantazji...

Gość Gość
1 minutę temu, Gość zakręcona pobudzona. napisał:

postaram sie go wprowadzać bardzo powoli, już nie wspomne że lubie kajdanki, lekkie sadomaso pejcze i te sprawy bo chyba uciekl :-) nastepnym razem zaproponuje zeby założył dla mnie mundur. Minetę on robi świętną i mam nadzieje obudze ten wulkan .Napewno nie bede narzekać bo uwielbiam seks tylko do tej pory nie miałam z kim spełniać moich fantazji...

Ja lubię :D Ty też jak widzę :D A już pisałaś że wziął się za "robotę" :D