Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cos to ma być

Dlaczego kobiety tak ciągnie do patologii, więźniów itp

Polecane posty

Gość cos to ma być

sa nawet takie które piszą listy z więźniami, więźniowie mają fanki itp., baby są czasami chore

Gość Adam

Nie liczac jakis wariatek ktorym sie nudzi albo sa potwornie brzydkie. To najczesciej wynika to zwyczajnie z tego ze przestepcy czesto sa przystojnialbo mocno zbudowani (musza albo wzbudzac zuafanie u ofiar albo miec nad nimi przewage fizyczna) a wiadomo kobietom bardzo podobaja sie faceci tego typu. Tu nie chodzi o charakter tylko zwyczajnie o wyglad. Po prostu kobiety sa strasznie durne a wspolczesna telewizja wychowuje je na jakis durnych wzorcach i mysli taka ze znalazla ksiecia a to naprawde jest kawal sk..syna. I najczesciej zoostaje z dzieckiem ktore wychowuja dziadkowie bo taka durna baba nic w zyciu nie osiagnie wiecej.

Gość Zaraz

Nie wiem o jakich kobietach piszesz. Są jeszcze na świecie te które myślą głową, a nie genitaliami.

Gość gość

A słyszałeś tępaku o takich akcjach jak pomoc więźniom, ewangelizacja więźniów itd.? Moi znajomi z pewnego ruchu kiedyś organizowali cos takiego i wzięłam w tym udział. Nigdy w życiu się z tym więźniem nie spotkałam i bardzo żałuję że dałam sie na to nabrać, bo teraz różne prymitywy mnie pomawiają o Bóg wie co. Doszukujecie się w innych ludziach zła, jakie macie w sobie. Oby was za to Bóg pokarał. 

Gość Adam

Hehe no wlasnie idio...tka wyzej to wlasnie przyklad jak durne sa baby 😄 Wiezienie to wlasnie miejsce gdze wlasnie ludzie tylko poglebiaja swoje patologiczne zachowania jak jakas durna baba mysli inaczej to tylko pokazuje wlasnie skad sie biora takie kre...tynki myslace ze ten swiat da sie naprawic 😄 Ale mnie rozsmieszylas myslenie jak u 8 letniej dziewczynki 😄 Mialem znajomego taki alimenciarz drobny i dostal wyrok to sam mi powiedzial ze z wiezienia to zupelnie nic dobrego sie nie wynosi i tylko bardziej nasiaka sie w ten swiat przemocy i przestepstwa. I ze juz wiecej nic nie zrobi by tam nie wrocic. Tylko ty jedna gluu...pia i naiwan myslisz ze jest inaczej 😄

Gość gosc K.
1 minutę temu, Gość Adam napisał:

Hehe no wlasnie idio...tka wyzej to wlasnie przyklad jak durne sa baby 😄 Wiezienie to wlasnie miejsce gdze wlasnie ludzie tylko poglebiaja swoje patologiczne zachowania jak jakas durna baba mysli inaczej to tylko pokazuje wlasnie skad sie biora takie kre...tynki myslace ze ten swiat da sie naprawic 😄 Ale mnie rozsmieszylas myslenie jak u 8 letniej dziewczynki 😄 Mialem znajomego taki alimenciarz drobny i dostal wyrok to sam mi powiedzial ze z wiezienia to zupelnie nic dobrego sie nie wynosi i tylko bardziej nasiaka sie w ten swiat przemocy i przestepstwa. I ze juz wiecej nic nie zrobi by tam nie wrocic. Tylko ty jedna gluu...pia i naiwan myslisz ze jest inaczej 😄

A ty nie byłeś we więzieniu? Może powinieneś? Przeszukaj pamięć, bo zdaje się że masz coś na sumieniu i nie jest to błaha sprawa. 

Gość gosc

Autorze też mnie to przeraża. Niedawno zwyrodnialec Trynkiewicz wziął w więzieniu ślub. Kiedyś natknęłam się na film na youtubie o tym i był wywiad ze znanym psychologiem dlaczego te kobiety to robią. Nawet napisano o tym książkę. Ktoś sie pokwapił by ten temat wziąć pod lupę. Dla mnie jest to rodzaj ślepoty umysłowej. One myślą, że morderce odmienią, że może taki świr i je pokocha z pasją tak samo jak mordował z pasją. Tymczasem zwyrodnialec to zwyrodnialec. Jest jak dzikie zwierzę i jak wystąpią odpowiednie warunki to jest zbyt wysokie ryzyko, że może zaatakować znowu. Niestety jest mnóstwo kobiet głupich, prymitywnych, bezrozumnych i nawet wykształcenie i praca w korpo nie świadczy o rozumie.

Gość gosc
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

A słyszałeś tępaku o takich akcjach jak pomoc więźniom, ewangelizacja więźniów itd.? Moi znajomi z pewnego ruchu kiedyś organizowali cos takiego i wzięłam w tym udział. Nigdy w życiu się z tym więźniem nie spotkałam i bardzo żałuję że dałam sie na to nabrać, bo teraz różne prymitywy mnie pomawiają o Bóg wie co. Doszukujecie się w innych ludziach zła, jakie macie w sobie. Oby was za to Bóg pokarał. 

Ewangelizacja więźniów to zupełnie inny temat. My nie o tym. My mówimy o pisaniu listów miłosnych do seryjnych przestępców przez obce kobiety, wiązaniu się z nimi. Przecież to trzeba być chorym psychicznie. To nie jest szukanie dobra w złym. To jest fascynowanie się złym. Gdyby oni nie uczynili to co uczynili to one nie szukałyby kontaktu z nimi.

Gość Gosc

Taki mężczyza kojarzy in się z siłą . Współczesnym tej siły brak. 

Gość Adam

nie kojarza sie z sila tylko w wiekszej czesci ta sile maja przeciez nie napadnie cie na ulicy gosciu 160 cm w kapeluszu zbudowany jak wiezien z auschwitz. Tacy ludzie musza jednak miec warunki fizyczne bynapadac ludzi.

Gość kratki

Bo samcy alfa są agresywni a tacy przeważnie trafiają za kratki. Dodatkowo jest spory procent wybitnie inteligentnych i to przyciąga te samotne kobiety. Więzień im obiecuje gruszki na wierzbie a one wiedzą że on nie zdradzi bo zwyczajnie nie ma jak, więc mają ich niepodzielą uwage.