Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc7

23 letnia rozwódka z dzieckiem, dzieckiem murzyna

Polecane posty

Gość Gość

Ale po co w Bolanda Murzyni potrzebni? Oni pracować nie lubiejom, za mondre nie som... tylko fujary majom dłuuugie. I czarne.

Poza tym w Bolanda to murzyn zmarznie, bedzie mu zimno i go skiny pobijom w ciemnej (hi..hi..) ulicy. To już niech czarny Bambo w czarnej afryce mieszka, bo przecież czarną ma skórę ten WASZ koleżka. I jak go zatrudnią w kopalni, to zjedzie na dół i ... tyle go widzieli.

Gość opo
4 godziny temu, Gość Gość napisał:

"Wiesz ty biała polska słowiańska kürwo że Pisanie o cirmnogrodzie jest rasizmem?  " - NIE jest rasizmem, jeśli pisze się o ciemnogrodzie!!

Czyli o Afryce.

Polska to nie ciemnogród.

Gość Gość

To dlaczego mówi się że - murzyn i polak to dwa bratanki? Jeden do haszu, drugi do szklanki..??

Gość Gon
5 godzin temu, Gość Gość napisał:

To dlaczego mówi się że - murzyn i polak to dwa bratanki? Jeden do haszu, drugi do szklanki..??

XD

Gość Oiga

Dużo facetów odrzuci kobiete z dzieckiem, a co dopiero z murzyńskim dzieckiem. To wstyd.

Gość Gosc
Dnia 27.04.2019 o 03:24, Piaskun napisał:

Wkładać w tę samą dziurę co podludzie... Obrzydliwe.

Zastanawia mnie skąd bierze się takie przekonanie? 

Jak w Polkę wsadzało kilkunastu Polakow i robiła z nimi nie wiadomo co- to ok. Ale dajmy na to miała jednego partnera i padło na ciemnoskórego, różniacego się tylko KOLOREM - i już jest to dla panów pochodzenia Polskiego obrzydliwe. Naprawdę dziwna ta logika. Ktoś wytłumaczy? 

Gość Gość
2 minuty temu, Gość Gosc napisał:

Jak w Polkę wsadzało kilkunastu Polakow i robiła z nimi nie wiadomo co- to ok. Ale dajmy na to miała jednego partnera i padło na ciemnoskórego, różniacego się tylko KOLOREM - i już jest to dla panów pochodzenia Polskiego obrzydliwe. Naprawdę dziwna ta logika. Ktoś wytłumaczy? 

A co tu tłumaczyć mentalnemu plebsowi. Dla nich każdy czarny to małpa która zeszła prosto z drzewa i trzeba ja opluć razem z Polka bo na bank poleciały na murzynska palę. Rzygac się chce na prostactwo. 

Gość Adam

jedna z druga takie madre ze murzyni sa spoko a jak wracaja do swojej wioski to wstyd i spuszczona glowa by zadni znajomi ich nie widzieli z czarnym bo beda sie smiali chyba z tydzien  😄 A na ulicy tez moga sobie posluchac co o nich sadza Polacy tak to sie narobilo malych czarnych bekartow ojcow nie ma za to sciery wracaja do polski i mysla ze ktokolwiek bedzie je choc odrobine szanowal bo jakiemus murzynowi loda zrobily. Ogarnijcie sie durne babska przyjedziecie to dostaniecie swoj szacunek ulicy na kadym kroku i od kazdego znajomego. Ale tutaj to jedna z druga odwazna dumna i pyskata 😄 

Gość 910
8 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Ze swoimi braćmi można się dzielić, ot co hahah

Gość hajabusa

prowokacja. nie odpisujcie szmacie

Gość Wert

Czarnoskory a nie murzyn. A po drugie autorka jest wlasnie tą osobą ktorą opisala.

Gość gosc
2 godziny temu, Gość hajabusa napisał:

prowokacja. nie odpisujcie szmacie

o nie znowu ty 😞 idź już stąd 

Gość 910
16 minut temu, Gość Wert napisał:

Czarnoskory a nie murzyn. A po drugie autorka jest wlasnie tą osobą ktorą opisala.

Przecież murzyn to określenie osoby ciemnoskórej i jest ono poprawne. Dobrze napisała. 

"Murzyn – określenie osoby czarnoskórej w języku polskim."

Więc wtf

i logiczne że pisze o sobie, jak większość tutaj 

Gość rggr

Po bambo FUJ jebło cie w beret chyba jeśli zastanawiasz się nad wejściem w związek z taką kobietą, a jeśli jesteś kobietą z opisu to współczuje i zostań lepiej przy brudasach 

Gość Gość
Przed chwilą, Gość rggr napisał:

Po bambo FUJ jebło cie w beret chyba jeśli zastanawiasz się nad wejściem w związek z taką kobietą, a jeśli jesteś kobietą z opisu to współczuje i zostań lepiej przy brudasach 

Szkoda że tacy jak ty chodzą po ziemi. Życzę Ci bycia zdradzanym przez kobiety po bambo i po dumbo. 

Gość xyz

Kafeteria - najlepsze zajęcie gdy dręczy Cię bezsenność 😂😂 losie kochany jedną zaletę z tego że tyle osób jest wśród polaków rasistami można wysnuć - wszędzie ataki terrorystyczne a u nas do tej pory brak .. 🙂

Gość Xcx
45 minut temu, Gość xyz napisał:

Kafeteria - najlepsze zajęcie gdy dręczy Cię bezsenność 😂😂 losie kochany jedną zaletę z tego że tyle osób jest wśród polaków rasistami można wysnuć - wszędzie ataki terrorystyczne a u nas do tej pory brak .. 🙂

To prawda i nie zdajecie sobie sprawy jak bardzo wdzięczni powinniście być (zwłaszcza wy - kobiety, bo zazwyczaj to wy krzyczycie o tolerancji), że u nas jest jak jest i przeważa konserwatyzm. Inaczej bałybyscie się wychodzić z domu i wychowywać dzieci w kraju, który jak inne, w których stało się niebezpiecznie, bo były otwarte i według waszych liberalnych poglądów tworzone. 

Gość gość
21 godzin temu, Gość Adam napisał:

jedna z druga takie madre ze murzyni sa spoko a jak wracaja do swojej wioski to wstyd i spuszczona glowa by zadni znajomi ich nie widzieli z czarnym bo beda sie smiali chyba z tydzien  😄 A na ulicy tez moga sobie posluchac co o nich sadza Polacy tak to sie narobilo malych czarnych bekartow ojcow nie ma za to sciery wracaja do polski i mysla ze ktokolwiek bedzie je choc odrobine szanowal bo jakiemus murzynowi loda zrobily. Ogarnijcie sie durne babska przyjedziecie to dostaniecie swoj szacunek ulicy na kadym kroku i od kazdego znajomego. Ale tutaj to jedna z druga odwazna dumna i pyskata 😄 

co ty masz za znajomych?

Gość .09
Dnia 29.04.2019 o 03:50, Gość Xcx napisał:

To prawda i nie zdajecie sobie sprawy jak bardzo wdzięczni powinniście być (zwłaszcza wy - kobiety, bo zazwyczaj to wy krzyczycie o tolerancji), że u nas jest jak jest i przeważa konserwatyzm. Inaczej bałybyscie się wychodzić z domu i wychowywać dzieci w kraju, który jak inne, w których stało się niebezpiecznie, bo były otwarte i według waszych liberalnych poglądów tworzone. 

Chorzy ludzie....

Gość J.J.

PRACOWAŁEM 7 LAT W UK I 3 LATA W STANACH ZJEDNOCZONYCH.  PRAWDA JEST TAKA, ŻE SKALA KOBIET WYCHOWUJĄCYCH SAMOTNIE DZIECI MĘŻCZYZN CZARNOSKÓRYCH JEST OGROMNA! NIEPORÓWNYWALNIE WIĘKSZA NIŻ SKALA KOBIET WYCHOWUJĄCYCH SAMOTNIE BIAŁE DZIECI - TAK JEST W OBU PAŃSTWACH TAK OD SIEBIE ODLEGŁYCH.

Kolejny smutny fakt jest taki, że czarnoskórzy mężczyźni bardzo niechętnie chcą być z samotnymi matkami, takie są fakty, ja naprawdę dobrze zdążyłem poznać społeczeństwo afrykańskiego pochodzenia na wyspach i w stanach.

Więc skoro czarnoskórzy nie chcą kobiet z dzieckiem, a wolą się zabawiać z kobietami a potem uciekają od odpowiedzialności... to jakim głupcem, powiedzcie mi, musiałbym być by wychowywać dziecko kogoś kto zwiał od odpowiedzialności, a teraz zalicza inne głupie i naiwne kobiety?

Będę szczery do bólu: NIGDY W ŻYCIU!

Kobiety w Polsce dobrze wiedzą, że czarnoskórzy mężczyźni są jacy są... że zdecydowana większość z nich nie jest w stanie udźwignąć odpowiedzialności ojcostwa. Sam znam wiele przypadków z USA i UK gdzie murzynki samotnie wychowują dzieci - w USA aż 70% czarnoskórych matek to samotne matki! Oficjalne statystyki federalne!

Chciałyście czarnoskórego kochanka - wasza sprawa, ale nie liczcie na to, że potem biały mężczyzna będzie płacił za wasze błędy swoim życiem....

Gość gosc
27 minut temu, Gość J.J. napisał:

PRACOWAŁEM 7 LAT W UK I 3 LATA W STANACH ZJEDNOCZONYCH.  PRAWDA JEST TAKA, ŻE SKALA KOBIET WYCHOWUJĄCYCH SAMOTNIE DZIECI MĘŻCZYZN CZARNOSKÓRYCH JEST OGROMNA! NIEPORÓWNYWALNIE WIĘKSZA NIŻ SKALA KOBIET WYCHOWUJĄCYCH SAMOTNIE BIAŁE DZIECI - TAK JEST W OBU PAŃSTWACH TAK OD SIEBIE ODLEGŁYCH.

Kolejny smutny fakt jest taki, że czarnoskórzy mężczyźni bardzo niechętnie chcą być z samotnymi matkami, takie są fakty, ja naprawdę dobrze zdążyłem poznać społeczeństwo afrykańskiego pochodzenia na wyspach i w stanach.

Więc skoro czarnoskórzy nie chcą kobiet z dzieckiem, a wolą się zabawiać z kobietami a potem uciekają od odpowiedzialności... to jakim głupcem, powiedzcie mi, musiałbym być by wychowywać dziecko kogoś kto zwiał od odpowiedzialności, a teraz zalicza inne głupie i naiwne kobiety?

Będę szczery do bólu: NIGDY W ŻYCIU!

Kobiety w Polsce dobrze wiedzą, że czarnoskórzy mężczyźni są jacy są... że zdecydowana większość z nich nie jest w stanie udźwignąć odpowiedzialności ojcostwa. Sam znam wiele przypadków z USA i UK gdzie murzynki samotnie wychowują dzieci - w USA aż 70% czarnoskórych matek to samotne matki! Oficjalne statystyki federalne!

Chciałyście czarnoskórego kochanka - wasza sprawa, ale nie liczcie na to, że potem biały mężczyzna będzie płacił za wasze błędy swoim życiem....

Czytam ten watek i wlos mi sie na glowie jezy. Moj maz jest afroamerykaninem i czytajac wypowiedzi tutaj utwierdzam sie w przekonaniu ze nie bedziemy mieszkac w Polsce (chociaz ja bardzo bym chciala). J.J.- Ty jestes jedynym wypowiadajacym sie tutaj po stronie "nigdy w zyciu", ale bez wstretnych rasistowskich rzygow. Totalnie rozumiem Twoje podejscie, rozumiem ze ktos moze nie chciec kobiety z dzieckiem, a szczegolnie jesli bedzie widoczne jak na dloni ze to cudze dziecko. Natomiast reszta wypowiedzi tutaj jest obrzydliwa. Wstydzcie sie takiego myslenia. tfu!

Gość Joanka
13 minut temu, Gość gosc napisał:

Czytam ten watek i wlos mi sie na glowie jezy. Moj maz jest afroamerykaninem i czytajac wypowiedzi tutaj utwierdzam sie w przekonaniu ze nie bedziemy mieszkac w Polsce (chociaz ja bardzo bym chciala). J.J.- Ty jestes jedynym wypowiadajacym sie tutaj po stronie "nigdy w zyciu", ale bez wstretnych rasistowskich rzygow. Totalnie rozumiem Twoje podejscie, rozumiem ze ktos moze nie chciec kobiety z dzieckiem, a szczegolnie jesli bedzie widoczne jak na dloni ze to cudze dziecko. Natomiast reszta wypowiedzi tutaj jest obrzydliwa. Wstydzcie sie takiego myslenia. tfu!

Uważam, że dobrze będzie dla was jak nie będziecie mieszkać w Polsce. Gdyby wam się nie udało, to potem w Polsce już nie znalazłabyś mężczyzny, który chciałby wychowywać dziecko czarnoskóre - to graniczyłoby z cudem, naprawdę, a za granicą są duże afrykańskie, muzułmańskie społeczności i prędzej kogoś znajdziesz w razie czego. Pozdrawiam. Nie jestem rasistką, ale statystyki rasy nie rozpoznają i rzeczywiście mężczyźni czarnoskórzy mają duży problem z byciem ojcami i ponoszeniem odpowiedzialności, mimo, że każdy deklaruje, że jest inny 😉 Dlatego niech chęć planowania rodziny będzie dobrze przemyslana w twoim przypadku.

Gość Joanka
18 minut temu, Gość gosc napisał:

Uważam, że dobrze będzie dla was jak nie będziecie mieszkać w Polsce. Gdyby wam się nie udało, to potem w Polsce już nie znalazłabyś mężczyzny, który chciałby wychowywać dziecko czarnoskóre - to graniczyłoby z cudem, naprawdę, a za granicą są duże afrykańskie, muzułmańskie społeczności i prędzej kogoś znajdziesz w razie czego. Pozdrawiam. Nie jestem rasistką, ale statystyki rasy nie rozpoznają i rzeczywiście mężczyźni czarnoskórzy mają duży problem z byciem ojcami i ponoszeniem odpowiedzialności, mimo, że każdy deklaruje, że jest inny 😉 Dlatego niech chęć planowania rodziny będzie dobrze przemyslana w twoim przypadku.

Gość gosc
6 minut temu, Gość Joanka napisał:

Wiesz co, oczywiscie ja jestem przekonana ze moj maz jest inny, przechodzimy teraz przez proces adopcji dwojki dzieci (czarnoskorych), wiec w sumie bedzie trojka. Natomiast gdyby cos sie jemu stalo, czy nasz zwiazek by nie wypalil, to ja sobie w pelni zdaje sprawe ze raczej nie znajde nikogo innego, ale coz- milosc nie wybiera. Na szczescie jestem finansowo zabezpieczona ze gdyby cos sie stalo to o pieniadze martwic sie juz nie musze. Ale wizja zycia samotnej matki, nawet bogatej samotnej matki mnie przeraza... Czy w Polsce, czy poza Polska.

Gość gość

" Natomiast reszta wypowiedzi tutaj jest obrzydliwa. Wstydzcie sie takiego myslenia." - 90% społeczeństwa NIE może się mylić! Opinie o czarnych nie wzięły się z powietrza - ciężko sobie na nie zapracowali.

Gość gosc
3 minuty temu, Gość gość napisał:

" Natomiast reszta wypowiedzi tutaj jest obrzydliwa. Wstydzcie sie takiego myslenia." - 90% społeczeństwa NIE może się mylić! Opinie o czarnych nie wzięły się z powietrza - ciężko sobie na nie zapracowali.

Taaaaa... w kraju gdzie nie ma czarnych ludzi a tych 90% nigdy nie wyjechalo z Pcimia Mniejszego. Maja rzetelna wiedze na ten temat.

Gość ...
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

Taaaaa... w kraju gdzie nie ma czarnych ludzi a tych 90% nigdy nie wyjechalo z Pcimia Mniejszego. Maja rzetelna wiedze na ten temat.

Polecam poczytać raport urbanizacji w Polsce i zestawić go z twoją teorią o 90% Polaków mieszkających w pćmiu dolnym. 🙂

Polecam też wzbogacić swoją wiedzę o lekturę na temat samotnego macierzyństwa i jego skali w społeczności murzyńskiej w USA. 

Można nosić różowe okulary i nie widzieć problemu, ale jeżeli 7 na 10 czarnych kobiet w USA  wychowuje samotnie dzieci, podczas gdy tylko 2/10 białych wychowuje dzieci samotnie - to coś musi być na rzeczy, prawda?

Ale zawsze można naiwnie wierzyć, że mój czarny alibaba będzie inny, a potem śmiać się przez łzy jak pewna słynna polska youtuberka 😄

Gość ...

Ja się zgodzę, że większość czarnoskórych zasłużyła sobie na taką a  nie inną opinię. To się nie bierze znikąd. W USA gdzie w wielu miastach liczba czarnych przekracza liczbę ludzi białych, bardzo niewielki odsetek białych kobiet wiążę się z czarnymi, dlaczego?

Bo statystycznie: mniej zarabiają, są gorzej wykształceni, częściej porzucają kobiety, częściej zdradzają, częściej przenoszą choroby weneryczne, znacznie więcej w tej społeczności jest elementu kryminogennego, mają mniejsze IQ statystycznie o 5-7 punktów.

Żadna poprawność polityczna nie wygra z suchymi faktami.

Gość gość

Wielu spotkało takie indywidua (vide: syn kacyka z kraju Bambua-Mua) na studiach - szczególnie ci z Pcimia Mniejszego właśnie, którzy mieszkali w akademikach. I zanieśli tę wiedzę do Pcimia...