Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Opcja B

Zazdroszcze kobietom ktorym mezczyzni sie oswiadczaja, kupuja prezenty

Polecane posty

Gość Opcja B

Ja zawsze jestem opcja B. Teraz juz w 3 zwiazku. 

Pierwszego faceta utrzymywalam przez rok z minimalnej jak nie mial pracy. Znalazl prace, nowa dziewczyne, rozwodke i mnie zostawil.

Drugi sie dziwil, ze nie jestem zamezna. Taka fajna i w wieku 25 lat (we wsi z ktorej pochodzil, wszystie kobiety byly zamezne w tym wieku od co najmniej 2-3 lat i mialy dziecko). Ale przez nastepne kilka lat tez sie ze mna nie ozenil. Kiedy nie mial pracy, mieszkal u mnie za darmo. Gdy ha nie mialam pracy, prawie nie jadlam, bo nie mialam za co i na rozmowy kwalifikacyjne chodzilam 10km pieszo.

Obecny facet od poczatku zwiazku mowil o naszym slubie. Kiedy po 3,5 roku spytalam, co z w koncu z tym slubem, zdziwil sie, ze chce go brac :( Kiedy go poznalam, zarabial 1000 zl mniej, niz ja. Gdy ze soba niedawno zamieszkalismy zaproponowal, zebysmy czynsz i rachunki placili po polowie. Chcialam placic je proporcjonanie, by go odciazyc, ale nalegal, wiec sie zgodzilam. Okazalo sie, ze mial podwyzke i zarabia 1500 wiecej niz ja (ja mam o 200 wiecej). 

Smutno mi. Nie jestem osoba, na ktorej dobru i szczesciu komus zalezy... :(

Gość Opcja B

Kocham go, ale czy to ma sens?

Tak bym chciala miec faceta podobnego do mnie z postepowania i charakteru. Taliego, ktory jest w stanie zrobic duzo dla najblizszych.

Gość 43 cm

Ja zazdroszczę mężczyznom, którzy mają laski 10 na 10 i uprawiają z nimi ostry seks,  anal i oral. Marzenie.  

Gość ...

A ja bym chciał mieć komu kupować prezenty i się oświadczać. Ale przez to, że jestem romantykiem, nie mam szans na dziewczynę...

Gość Kama

Ja tez jestem opcja B. Tzn na 5 zwiazkow nie bylam 1 raz. Zazdroszcze tym ktorzy sa popularni sa hot. Mam kolegow co sa po uszy zakochani w laskach i wszystko robia dla nich:(

Gość ech
39 minut temu, Gość Kama napisał:

Ja tez jestem opcja B. Tzn na 5 zwiazkow nie bylam 1 raz. Zazdroszcze tym ktorzy sa popularni sa hot. Mam kolegow co sa po uszy zakochani w laskach i wszystko robia dla nich:(

To może zainteresuj się tymi mniej przystojnymi, którzy chętnie by się z tobą związali i wszystko dla ciebie robili?

Gość hindus
15 godzin temu, Gość Opcja B napisał:

Ja zawsze jestem opcja B. Teraz juz w 3 zwiazku. 

Pierwszego faceta utrzymywalam przez rok z minimalnej jak nie mial pracy. Znalazl prace, nowa dziewczyne, rozwodke i mnie zostawil.

Drugi sie dziwil, ze nie jestem zamezna. Taka fajna i w wieku 25 lat (we wsi z ktorej pochodzil, wszystie kobiety byly zamezne w tym wieku od co najmniej 2-3 lat i mialy dziecko). Ale przez nastepne kilka lat tez sie ze mna nie ozenil. Kiedy nie mial pracy, mieszkal u mnie za darmo. Gdy ha nie mialam pracy, prawie nie jadlam, bo nie mialam za co i na rozmowy kwalifikacyjne chodzilam 10km pieszo.

Obecny facet od poczatku zwiazku mowil o naszym slubie. Kiedy po 3,5 roku spytalam, co z w koncu z tym slubem, zdziwil sie, ze chce go brac :( Kiedy go poznalam, zarabial 1000 zl mniej, niz ja. Gdy ze soba niedawno zamieszkalismy zaproponowal, zebysmy czynsz i rachunki placili po polowie. Chcialam placic je proporcjonanie, by go odciazyc, ale nalegal, wiec sie zgodzilam. Okazalo sie, ze mial podwyzke i zarabia 1500 wiecej niz ja (ja mam o 200 wiecej). 

Smutno mi. Nie jestem osoba, na ktorej dobru i szczesciu komus zalezy... :(

trafiasz na gnidy, pomyśl dlaczego

Gość Gość

Jesteś idealna kandydatka na żonę umów się że mną jestem żonaty ale moja żona to jak twoi poprzedni kandydaci