Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Buhahahaha

Hahaha! Wykopowicze wzięli się za demaskowanie kroczodajek z facebookowej grupki Dziewczyny Bez Tabu

Polecane posty

Gość Buhahahaha

Robią screeny tego, co te małoletnie cichodajki tam wypisują i wysyłają ich rodzinom xD Co trzeba mieć we łbie, aby chwalić się publicznie i to pod własnym nazwiskiem, że w wieku 15 lat dało się szpary trzem 30 letnin facetom xD

Gość Zartos

No ja wiem że tak jest nie od dziś, jako długoletni badacz społeczny mogę szczerze powiedzieć, że w dzisiejszych czasach mało która kobieta się szanuje.
Im dłużej daną urobisz tym więcej okropnych rzeczy się dowiadujesz, to straszne w jakim społeczeństwie obecnie żyjemy, kiedyś takim "kobietom" golono głowy na łyso, wlewano do kapska wrzącą smołę i zasypywano pierzem. A dzisiaj to się jeszcze z takich robi celebrytki i wzory do naśladowania

Gość Goscoin

Dlatego ja nie chce kobiety, mają nieciekawe przeszłości, robiły to z byle kim, zdradzają, zrywają cnotki, nie warto

Gość Gość
32 minuty temu, Gość Buhahahaha napisał:

Robią screeny tego, co te małoletnie cichodajki tam wypisują i wysyłają ich rodzinom xD Co trzeba mieć we łbie, aby chwalić się publicznie i to pod własnym nazwiskiem, że w wieku 15 lat dało się szpary trzem 30 letnin facetom xD

A co trzeba mieć we łbie, aby interesowac się życiem obcych lasek? JA pier.dole, co za stuleje i frustraci. Poziom lvl hard przegrańswa...

Gość hahah co z aprzegrywy

Zazdrościsz im bogatego i udanego życia seksualnego, przegrywie, którego żadna nie chce?

Gość niewiedza

Pilnujcie swoich szparek. My nie wiemy z iloma panami w łózku byliście, ilu dawaliście, ssaliscie.

Gość gośdź
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

A co trzeba mieć we łbie, aby interesowac się życiem obcych lasek? JA pier.dole, co za stuleje i frustraci. Poziom lvl hard przegrańswa...

A co trzeba mieć we łbie aby nie widzieć nic złego w tym, że 15 latka chwali się publicznie, iż puszcza się z chłopami 30 letnimi.

Gość gosc
13 minut temu, Gość Goscoin napisał:

Dlatego ja nie chce kobiety, mają nieciekawe przeszłości, robiły to z byle kim, zdradzają, zrywają cnotki, nie warto

jak się ma do dyspozycji tylko Renię Rączkowską, to się tak pisze

Gość gość

Żenujące, stare chłopy, którym żadna nie chce dać, czepiają się nastolatek. Mam nadzieję, ze odpowiedza za stalking.

Gość Goscoin
19 minut temu, Gość gosc napisał:

jak się ma do dyspozycji tylko Renię Rączkowską, to się tak pisze

Koniec z wami, jesteście nic nie warte, jesteście coraz mniej interesujące, faceci nie są wami zainteresowani, po co komu kobieta która się puszczała i zdradza?

Gość Goscoin
10 minut temu, Gość gość napisał:

Żenujące, stare chłopy, którym żadna nie chce dać, czepiają się nastolatek. Mam nadzieję, ze odpowiedza za stalking.

Teraz wysyłają do partnerów tych kobiet które na grupie publicznie chwaliły się że zdradzały męża/ chłopaka

Gość Goscoin

Trzeba sobie otwarcie powiedzieć - kobiety obecnie to zera, nadają się tylko do łóżka, nie warto się z współczesnymi polkami żenić tylko po to by być zdradzanym i oszukiwamym, ciekawe ile wrabia swojego męża w cudze dziecko. Już pomijając to ze wiele młodych kobiet miało grubo ponad 10 partnerów w łóżku, czy warto ufać kobietom, brać na słowo że miała tylko jednego i się z taką żenić?

Gość Wajkop górą

Poskłada was Wykop jak mame pranie

Nie zorientujecie się a będziecie jedli poza domem śniadanie

Taki wasz żywot zamknięty na forum fb

Bo kto to widział żeby na grupie pisać posty swoimi danymi hue hue 

Gość mmm
1 godzinę temu, Gość Buhahahaha napisał:

nie jestem w temacie ale co musi miec we lbie taki 30latek?

Gość Goscoin
7 minut temu, Gość mmm napisał:

nie jestem w temacie ale co musi miec we lbie taki 30latek?

A 15 latka? Współczuję rodzicom 

Gość Marek
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

20 penisów u 15 latki to normalne? One mogą mieć jakieś zaburzenia, niską samoocenę, albo chcą czułość załatwić sobie seksem. Seks nie jest dla niedojrzałych siks. 

Gość NicNieMożecie
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Mam nadzieję, ze odpowiedza za stalking.

Haha, takiego wała! Wiesz w ogóle co znaczy stalking? Uporczywe nękanie. A to, co wykopowicze robią w żaden sposób nie podchodzi pod stalking. Jedyne, co oni robią to wysyłają screeny wpisów rodzicom lub chłopakom tych dziewczyn. Jak sami przyznają, ci rodzice dodatkowo jeszcze im dziekują za przekazanie tych informacji.

Gość gosc gosc

DOBRZE ROBIĄ JAZDA Z KU***MI

jak mozna na fb chwalic sie pod własnym nazwiskiem ze mając 17 lat miało sie 10 parntnerów 

są tez takie co chwalą sie że zdradzały meżów 

Gość mass kontrola
5 godzin temu, Gość Zartos napisał:

No ja wiem że tak jest nie od dziś, jako długoletni badacz społeczny mogę szczerze powiedzieć, że w dzisiejszych czasach mało która kobieta się szanuje.
Im dłużej daną urobisz tym więcej okropnych rzeczy się dowiadujesz, to straszne w jakim społeczeństwie obecnie żyjemy, kiedyś takim "kobietom" golono głowy na łyso, wlewano do kapska wrzącą smołę i zasypywano pierzem. A dzisiaj to się jeszcze z takich robi celebrytki i wzory do naśladowania

demoralizacja kobiet to jeden z etapów wyniszczenia narodu, Yuri Bezmenov o tym mówił

Gość mass kontrola
4 godziny temu, Gość Goscoin napisał:

Trzeba sobie otwarcie powiedzieć - kobiety obecnie to zera, nadają się tylko do łóżka, nie warto się z współczesnymi polkami żenić tylko po to by być zdradzanym i oszukiwamym, ciekawe ile wrabia swojego męża w cudze dziecko. Już pomijając to ze wiele młodych kobiet miało grubo ponad 10 partnerów w łóżku, czy warto ufać kobietom, brać na słowo że miała tylko jednego i się z taką żenić?

ponad 50% daje doopy za kase, demoralizacja społeczna o której mówił Yuri Bezemov

Gość Magda

https://i-chomik.pl/e3ce0a02

To jest masakra co tam pisały i to swoimi prawdziwymi danymi.

Gość fdsf

magda ściero nie dawaj wirusow

Gość gosc

A ty ście-ro jestes od palenia ich na stosie? Zajmij się swoim życiem bo na tobie ktoś wykona lincz wtedy będzie mniej śmiesznie.

Gość Gosc

KNo a druga strona tego? Nikt nie widzi nic złego w tym, że 30-letni dojrzali już faceci wykorzystują - choćby i z racji wieku - głupiutkie piętnastolatki? 

Na kogo tu bardziej spada odpowiedzialność...? 

A gdyby to odwrócić - że trzydziestoletnie kobiety wykorzystywałby nieletnich chłopców...? 

Czy wy zwariowaliście? 

Kobiety nigdy nie przestają mnie zadziwiać. Negatywnie znaczy się.

A jeszcze bardziej mnie dziwi, że dziwią się, że mężczyźni nie chcą się angażować. 

Wszak to żadne męskie spi3rd0lenie, które wzięło się znikąd. To tylko reakcja na spadek ogólnego poziomu kobiety.

Gość Gość

A kiedy wezmą się za siebie i swoją głupotę? Sami z nazwiska się nie podpisują pod swoimi żenującymi wyburzeniami. Banda ...i.

Gość gosc
3 minuty temu, Piaskun napisał:

Kobiety nigdy nie przestają mnie zadziwiać. Negatywnie znaczy się.

A jeszcze bardziej mnie dziwi, że dziwią się, że mężczyźni nie chcą się angażować. 

Wszak to żadne męskie spi3rd0lenie, które wzięło się znikąd. To tylko reakcja na spadek ogólnego poziomu kobiety.

bo męska głupota już dawno rozpleniona incelu

3 minuty temu, Gość gosc napisał:

bo męska głupota już dawno rozpleniona incelu

Cieszy mnie że z wielkim trudem nauczyłaś się pisać. Przed tobą jednak wciąż do opanowania trudna sztuka mówienia / pisania do rzeczy.

Gość gosc
Przed chwilą, Piaskun napisał:

Cieszy mnie że z wielkim trudem nauczyłaś się pisać. Przed tobą jednak wciąż do opanowania trudna sztuka mówienia / pisania do rzeczy.

Ty lepiej zajmij się strażą moralną swojego gatunku incelu

Gość gosc

Zacznij od siebie wymagac najpierw zaburzeńcu.