Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ORĘDZIE MATKI BOŻEJ Z 25 KWIETNIA 2019r z MEDJUGORJE

Polecane posty

Gość gość

https://www.youtube.com/watch?v=fu_393s6kEI

Cytat

Orędzie Matki Bożej z 25 kwietnia 2019 r = „Drogie dzieci! To jest czas łaski, czas miłosierdzia dla każdego z was. Dziatki, nie dopuście, by wiatr nienawiści i niepokoju panował w was i wokół was. Dziatki, jesteście wezwani, abyście byli miłością i modlitwą. Diabeł chce niepokoju i nieporządku, a wy dziatki bądźcie radością zmartwychwstałego Jezusa, który umarł i zmartwychwstał za każdego z was. On zwyciężył śmierć, aby dać wam życie, życie wieczne. Dlatego, dziatki, dawajcie świadectwo i bądźcie dumni, że zmartwychwstaliście w Nim. Dziękuję wam, że odpowiedzieliście na moje wezwanie.”

------------------

i poprzednie orędzie z 2 kwietnia 2019 bo Matka Boża daje ukazuje się w Medjugorje 2 i 25 dnia miesiąca

https://www.youtube.com/watch?v=Reij08r5H-M

Cytat

Orędzie Matki Bożej, przekazane Mirjanie Dragićević-Soldo -2 kwietnia 2019r = "Drogie dzieci! Jako Matka, która zna swoje dzieci, wiem, że wołacie do mojego Syna. Wiem, że prosicie Go o Prawdę, o Pokój, o to co jest czyste, a nie – fałszywe. I dlatego, dzięki Bożej Miłości, zwracam się do was jako Matka i wzywam was, abyście modlili się czystym i otwartym sercem, dzięki temu poznacie mojego Syna – Jego Miłość, Jego miłosierne Serce. Mój Syn widział we wszystkich rzeczach piękno. On szuka we wszystkich duszach dobra, nawet ukrytego i małego, aby wybaczyć zło. I dlatego, moje dzieci, apostołowie mojej miłości, wzywam was, abyście Go adorowali, zawsze Mu dziękowali i byli Go godni. On wypowiedział do was święte słowa, Słowa Boga, słowa, które są dla wszystkich i na zawsze. Dlatego, moje dzieci, żyjcie w radości, zadowoleniu, jedności i wzajemnej miłości, bo to jest to, czego potrzebujecie w dzisiejszym świecie. W ten sposób będziecie apostołami mojej miłości i w ten sposób będziecie świadkami mojego Syna we właściwy sposób. Dziękuję wam.

Gość gosc

@martyna 33 no i co w tym jest szatańskiego martynka? skrusz w końcu swe nienawistne zatwardziałe serce

Gość Gość
12 minut temu, martyna 33 napisał:

Zacznij kochać mocno Pana Jezusa i módl się o prowadzenie Ducha Świętego. 

To nie jest odpowiedź Martynka... No ale w sumie czego ja się po tobie spodziewałem...