Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Kiedy kobieta pyta mnie o pieniądze to daję jej szansę

Polecane posty

Gość Gosc

Szanse wybrniecia z tej niefortunnej sytuacji i po prostu ignoruje jej pytanie, udaje, ze go nie slyszalem. Np kiedy pyta, czy mieszkam we wlasnym mieszkaniu czy wynajmowanym. Bo gdyby zapytala mnie wprost ile zarabiam to nie wiem czy w ogole chcialbym z nią dalej gadac

Gość Annaa

A co w tym dziwnego ze pyta?

Gość gość
8 minut temu, Gość Annaa napisał:

A co w tym dziwnego ze pyta?

Dziwnego? Nic. Ale mam informację, że ona chce wybadać ile mam pieniędzy a ja nie chcę jej udostępniać tej informacji, bo jak udostępnię, to potem nigdy nie wiem czy chodzi jej o mnie czy o moje pieniądze.

Gość Ja..

Ja mam taką zasadę, że gdy na pierwszym spotkaniu kobieta wypytuje mnie o pracę, mieszkanie itp to po prostu czekam do końca randki,  a potem już nie oddzwaniam i tyle.

Gość gość
4 minuty temu, Sythia napisał:

Ja nie muszę pytać, bo po wyglądzie takiego absztyfikanta można rozpoznać jaki ma portfel. xD

No nie wiem nie wiem, ja się ubieram na biedniejszego niż jestem ;P

Gość ,mmmkmk
33 minuty temu, Gość gość napisał:

Dziwnego? Nic. Ale mam informację, że ona chce wybadać ile mam pieniędzy a ja nie chcę jej udostępniać tej informacji, bo jak udostępnię, to potem nigdy nie wiem czy chodzi jej o mnie czy o moje pieniądze.

Ty wiesz jak ona wygląda, to ona ma prawo wiedzieć ile zarabiasz. dzisiaj związki to handel wymienny. ona daje ci urodę ,a ty jej hajs. tak to działa i tylko nieliczni mają szansę na prawdziwą miłość (brzydule i gołodupcy). Pozostali j/w - utkną bez uczucia we frustrującym związku z pieluchami bo on chciał mieć piękną, a ona bogatego. Tak wybraliście. To tak będziecie żyć.

1 minutę temu, Sythia napisał:

Ja nie muszę pytać, bo po wyglądzie takiego absztyfikanta można rozpoznać jaki ma portfel. xD

Oj myślę, że tu mogłabyś się przejechać - znam oba typy facetów:

1. Gość, który wydaje duże pieniądze na ciuchy, perfumy, kosmetyki (ogólnie rzeczy związane z wyglądem). nie mając później często pieniędzy na jedzenie (dosłownie!). A i nie raz zdarzało się, że te ciuchy to za pożyczone pieniądze.

2. Gość zarabiający prawie 30k miesięcznie, ale generalnie taka fleja. ma 2-3 kraciaste koszule na zmiany, jedne dzinsy, u fryzjera raz na pół roku. Ale nie datego, że jest skąpy, tylko generalnie totalnie zlewa swój wygląd.

Wbrew pozorom to nie jest takie oczywiste;)

5 minut temu, Gość ,mmmkmk napisał:

Ty wiesz jak ona wygląda, to ona ma prawo wiedzieć ile zarabiasz. dzisiaj związki to handel wymienny. ona daje ci urodę ,a ty jej hajs. tak to działa i tylko nieliczni mają szansę na prawdziwą miłość (brzydule i gołodupcy). Pozostali j/w - utkną bez uczucia we frustrującym związku z pieluchami bo on chciał mieć piękną, a ona bogatego. Tak wybraliście. To tak będziecie żyć.

Jeżeli rzeczywiście wierzysz w ten schemat, to zgodnie z logiką ona powinna się rozebrać do naga, bo w ubraniu znasz tylko "orientacyjną" urodę. Chyba, że wystarczy podać orientacyjne zarobki?;)

Gość gość

Reszty dowiem się na trzeciej randce. ; )

W jaki sposób dowiesz się reszty na trzeciej randce?

Gość Gość
9 minut temu, kotwin napisał:

Oj myślę, że tu mogłabyś się przejechać - znam oba typy facetów:

1. Gość, który wydaje duże pieniądze na ciuchy, perfumy, kosmetyki (ogólnie rzeczy związane z wyglądem). nie mając później często pieniędzy na jedzenie (dosłownie!). A i nie raz zdarzało się, że te ciuchy to za pożyczone pieniądze.

2. Gość zarabiający prawie 30k miesięcznie, ale generalnie taka fleja. ma 2-3 kraciaste koszule na zmiany, jedne dzinsy, u fryzjera raz na pół roku. Ale nie datego, że jest skąpy, tylko generalnie totalnie zlewa swój wygląd.

Wbrew pozorom to nie jest takie oczywiste;)

Otóż to. Im więcej metek bijacych po oczach tym najczęściej większy wieśniak mentalny z kompleksami albo zwykły dèbil który myśli że zaimponuje właśnie takim ...kom bo niczym innym nie potrafi . 

Gość Annaa

To, gdzie mieszkasz, czy wynajmujesz, gdzie pracujesz (nie: ile zarabiasz) to normalne pytania. I masz prawo nie odpowiedziec.

Gość Człowiek nikt

Mnie nikt o to nie pyta bo biedę mam wypisaną na twarzy.

2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Otóż to. Im więcej metek bijacych po oczach tym najczęściej większy wieśniak mentalny z kompleksami albo zwykły dèbil który myśli że zaimponuje właśnie takim ...kom bo niczym innym nie potrafi . 

Ale ja mimo wszystko jestem optymistą w tym aspekcie, bo spotkałem się z naprawdę wieloma sytuacjami, kiedy kobieta została zdobyta przede wszystkim za pomocą mózgu, znam sporo kobiet, którym imponuje gość, który ma coś do powiedzenia, a nie coś do pokazania.

Gość Praviczkow

Po prostu, po nitce do kłębka. Opowiem mu o swojej pracy i życiu to on mi też.

Zostań moją żoną proszę 

Gość gość
2 minuty temu, Gość Annaa napisał:

To, gdzie mieszkasz, czy wynajmujesz, gdzie pracujesz (nie: ile zarabiasz) to normalne pytania. I masz prawo nie odpowiedziec.

To z jednej strony mówisz, że to normalne pytania a z drugiej strony, że jednak mogę na nie nie odpowiadać, mimo, że to jak najbardziej normalne pytania?

Gość gość
8 minut temu, Sythia napisał:

Po prostu, po nitce do kłębka. Opowiem mu o swojej pracy i życiu to on mi też.

Też się mylisz. Jeśli ktoś jest wyczulony na pytania służące ocenie jego majątku, to może odpowiedzieć tak, że się wszystkiego nie dowiesz. Np odpowie tylko, że mieszka sam i czym się zajmuje w pracy ale nie będziesz wiedzieć dokładnie ani jaka to firma ani jakie stanowisko, więc nie dojdziesz konkretnie ani czy ma własne mieszkanie ani ile zarabia.

Gość Praviczkow
2 minuty temu, Sythia napisał:

A ile masz zer na koncie ?  : P

mam 15cm w gaciach nieużywane 

2 minuty temu, Sythia napisał:

A ile masz zer na koncie ?  : P

Ja mam 6 zer - wystarczy? Na każdym koncie po jednym;)

Gość Gość

To są normalne pytania tylko że niektórzy są przewrazliwieni i nawet czymś takim spodziewają się ukrytych zamiarów czy polowania na jelenia. Jeśli kobieta sama dobrze zarabia i ma własne mieszkania itp.to chyba normalne że szuka kogoś na podobnym poziomie i to wcale nie oznacza że jest materialistka. Gorzej gdy na milionera liczy pustak który tak naprawdę nie ma nic a chce leżeć i pachnieć. Wtedy to można się śmiać.  

Gość Annaa
2 minuty temu, Gość gość napisał:

To z jednej strony mówisz, że to normalne pytania a z drugiej strony, że jednak mogę na nie nie odpowiadać, mimo, że to jak najbardziej normalne pytania?

Oczywiscie, nikt Cie sila nie zmusi. Najwyzej wyjdziesz na kompletnego buraka, chyba, ze uda Ci sie z tego jakos z klasa wybrnac.

Ale tak naprawde nie musisz odpowiadac na zadne pytanie. Masz takie prawo.

Gość gość
10 minut temu, Gość Annaa napisał:

Gdzie mieszkam to powiem w jakim mieście, w jakiej dzielnicy, ostatecznie czy w bloku czy w domu ale nic o stanie prawnym jakim jest wynajem lub własność. Gdzie pracuję to też odpowiem tylko ogólnie

Gość gosc
9 minut temu, Gość Gość napisał:

Hahahaha, tak, wmawiajcie sobie dalej ze po bogatych nie widac ze sa bogaci... Widac widac, tylko Wy tego nie jestescie w stanie wylapac bo nie odrozniacie kaszmiru od poliestru. To ze ktos nie nosi ubran krzykliwie ozdobionych logo to nie znaczy ze wyglada jak biedak. 

Gość Praviczkow
Przed chwilą, Sythia napisał:

Ha ha idę stąd lepiej bo mam dylemat kogo wybrać. ;d

Wyslać ci na priv fotke?

Gość Annaa
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

To są normalne pytania tylko że niektórzy są przewrazliwieni i nawet czymś takim spodziewają się ukrytych zamiarów czy polowania na jelenia. Jeśli kobieta sama dobrze zarabia i ma własne mieszkania itp.to chyba normalne że szuka kogoś na podobnym poziomie i to wcale nie oznacza że jest materialistka. Gorzej gdy na milionera liczy pustak który tak naprawdę nie ma nic a chce leżeć i pachnieć. Wtedy to można się śmiać.  

Dokladnie, to sa normalne pytania i dziwi mnie przewrazliwienie. Jednak przewrazliwione sa zwykle osoby zakompleksione.

Ja mam wlasne mieszkanie. I niekoniecznie szukalam kogos na podobnym poziomie. Moj chlopak, jak go poznalam, mieszkal z bratem, mama i babcia. A teraz ma wlasne mieszkanie i zarabia wiecej, niz ja.

Gość gość
2 minuty temu, Gość Annaa napisał:

Oczywiscie, nikt Cie sila nie zmusi. Najwyzej wyjdziesz na kompletnego buraka, chyba, ze uda Ci sie z tego jakos z klasa wybrnac.

Ale tak naprawde nie musisz odpowiadac na zadne pytanie. Masz takie prawo.

Jak mówiłem, na wszystkie pytania poza stanem prawnym odpowiem, choć bez szczegółów

Bierz nieużywane 15 cm. Ja jestem facetem, ale mimo wszystko intryguje mnie, ile cm stanowi ta używana część;)

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gosc napisał:

Hahahaha, tak, wmawiajcie sobie dalej ze po bogatych nie widac ze sa bogaci... Widac widac, tylko Wy tego nie jestescie w stanie wylapac bo nie odrozniacie kaszmiru od poliestru. To ze ktos nie nosi ubran krzykliwie ozdobionych logo to nie znaczy ze wyglada jak biedak. 

Jeśli myślisz że bogaci ludzie chodzą jedynie w kaszmirach to chyba za dużo celebrytów oglądasz. I czytać ze zrozumieniem nie potrafisz.

Gość Shadow
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

Generalnie sie zgadzam, ale nie wszysycy nosza kaszmir, bo jest dosc trudny w utrzymaniu. A zarowno bogacz, jak i osoba o takich sobie zarobkach, ale zwracajaca uwage, co nosi, moga miec odziez niemarkowa, szyta przez krawca lub po prostu dosc dobrej jakosci i z naturalnych tkanin. I wtedy nie poznasz.

Gość Praviczkow
Przed chwilą, Sythia napisał:

Broń Boże nigdy takiego gada nie widziałam.   😂

A masz bułeczkę czy motylka?

Gość gość

Ja na randki dopracowuję każdy szczegół, tzn zostawiam BMW w klimatyzowanym garażu i przyjeżdżam autobusem, przekładam kartę sim z iPhone'a do tańszego telefonu :P