Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przegryw

Mam 21 lat i jestem prawiczkiem.

Polecane posty

Gość przegryw

Od razu powiem, że mam powodzenie tylko jestem niezwykle nieśmiały, nie jest problemem dla mnie 'przelizać się' po pijaku ale na trzeźwo to jakaś tragedia. Lubię flirtować i być adorowanym. Pociągają mnie zarówno kobiety jak i mężczyźni, byłem w kilku związkach ale na pieszczeniu się kończyło. Przeraża mnie myśl spuszczania się przy kimś, czułbym się wtedy bardzo niezręcznie. Nigdy nikogo prawdziwie nie kochałem i jedyne co czuję w związkach to zazdrość. Wyobrażam sobie idealną pare i najgorsze jest to, że ludzie szybko mi się nudzą. Może to i lepiej, że nie uprawiam z nimi seksu, może i nie dobre. Wstyd mi się przyznawać przy znajomych, że jestem prawiczkiem mimo tego, że fizycznie zupełnie mi to nie przeszkadza. Jednak coś mi w życiu ucieka, może taka zdrowa młodość? Może kiedyś mi odj'ebie i bede sie ru'chał z kim popadnie. Co mam zrobić żeby się tak nie krępować? Nic mi fizycznie nie brakuje, psychicznie też przyciągam do siebie ludzi, nie jestem nudny. 

Gość Monika

A skąd jesteś? jakiego masz ptaszka? długość i obwód? Jak masz okazje to staraj się korzystać, później będziesz stary to płacz będzie, że sie sprzętu nie używało i wiadomo, żona, dziecko itd.a teraz masz okazje popróbować, potestować itd

Gość ABCD

Nierozgarnięty Franiu do taty: Tatko dajcie stówę bo na randkę idę. Ojciec: Masz synu stówę, najwyższy czas na ciebie! 25 lat masz a ty jeszcze prawiczek. I poszedł Franiu na randkę. Przychodzi późnym wieczorem zmarnowany, ojciec: no i jak było Franiu? Kiedy znów idziesz? Franiu: Kazali mi przyjśc jak mnie d.pa przestanie boleć.

Gość trapper

W tramwaju na przeciwko kobiety siedzi facet z rozpiętym rozporkiem. Kobieta bardzo skrępowana rzecze:-Sklep sie panu otworzył-A widziała pani kierownika-Nie, tylko magazynierleżałł w workach.

Gość Mati

Trzeba zmienić trochę myślenie, a jak odczuwasz w związku zazdrość to poprostu uświadom sobie, że twoje myśli są irracjonalne i postaraj się jakoś nad nimi panować.Na youtube jest wiele filmików dotyczących myśli, nastawienia do różnych spraw, nieśmiałości itd, to wszystko masz w głowie i musisz sobie to ogarnąć.Ja mam 20 lat, od 2 miesięcy mam chłopaka i też czasami jestem zazdrosny, czy zły albo rozczarowany z powodu różnych błahostek , ale staram się tak o tym nie myśleć i zajmować się wtedy czymś innym.Jak zaczniesz rozmyślać o takich sprawach jeszcze więcej to będzie jeszcze gorzej .Powodzenia :)