Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Jusia8428

Co mam o tym myśleć? On patrzy się jednak na inne

Polecane posty

Witam.

Jestem w 6 miesiącu ciąży. Z moim partnerem jesteśmy razem prawie 4 rok. Nigdy nie patrzył się za innymi (tak mi się wydaje, przynajmniej nie w mojej obecności) 

Przyznaje, że przytyło mi się jednak lekarz mówi że mam prawidłową wagę jak na 6 miesiąc no i ej, nie wyglądam jak słoń. Troche buzia i boczki (i oczywiście brzuszek) 

Mój partner mówi mi cały czas że mnie kocha, że jestem najpiękniejsza i blablabla. Jednak ostatnio zauważyłam że ogląda się za innymi (tymi szczupłymi kobietami) Jak go przyłapie i mu o tym mówię to on zaczyna się śmiać (nerwowy śmiech po tym jak został przyłapany) i mówi że "jestem zazdrosna" "że sobie wymyślam". Coraz częściej mi mówi że jak urodze to zaczniemy razem ćwiczyć to wrócę do mojego dawnego wyglądu a nawet i lepszego.

Tak, sama sobie powiedziałam że nie chce wyglądać po ciąży jak słoń, więc zacznę ćwiczyć, zrozumiałam co do mnie powiedział za pierwszym i drugim razem ale setnym to już przesada. 

Jest mi przykro. Wydaje mi się że nie powinien przywiązywać tak dużej wagi do tego tematu, wspierać mnie a nie patrzeć na inne. 

Co mam mu powiedzieć aby nie wyjść na tą zazdrosną? Co o tym myśleć? Czy to normalne u facetów? Jak było u was?