Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdecydowana

Kiedy????

Polecane posty

Gość Zdecydowana

Chce się pozbawić życia. Problem w tym,że ciągle są jakieś sytuacje, które mnie powstrzymują. Albo za kogoś jestem odpowiedzialna- co prawda do czasu, ale no właśnie za długo to jeszcze będzie trwać   ... Albo przyjaciółka ma wesele i nie chce jej szokować na kilka miesięcy wcześniej, albo w pracy gdy ja zawale, nie będzie mnie z powodu śmierci:) to rozsypią się projekty wielu osób itp. Kurde, nie chcę czekać, ale nawet na skraju przepaści nie chce nikomu psuć szyków...Olać wszystkich? Zawsze będzie coś co powstrzymuje. A ja serio postanowiłam przestać żyć. 

Gość Gość

Weź ...alaj z tego forum  tępy trollu. Chcesz się zabić to to zrób  . 

Gość Zdecydowana

Nie wiem co to troll, nie obczajam młodzieżowych slangów. Nie wiem co to Challenge, scrills, propsy i inne odgapione z ameryki słowa. Jestem jaka jestem i pisze prawdę 

Gość Zdecydowana

Czyli raz -ciach i po sprawie? Okej. 

Gość Zdecydowana

Jeśli ktoś zechce ze mną popisać tutaj ,przedłuży mi życie. Zapraszam ale nie nalegam 

Gość Zdecydowana

Śmierć mnie wzywa.  Śmierć jest piękna. 

Gość Zdecydowana

Mam już dobry termin zaklepany. 

Gość gość

powiadomcie policje! 

Gość Zdecydowana

E przecież tj experyment spoleczny 

Gość hmm

Jeśli chcesz się zabić, to znaczy że jesteś odważna. Ale lepiej cierpieć, może spotkasz kogoś kto Cie postawi na nogi.

Gość Zdecydowana
2 minuty temu, Gość gość napisał:

powiadomcie policje! 

Ale kocham Cię.  Wiesz,tak dawno nikt nie troszczyl się o mnie. Jesteś kochany/a

Gość Zdecydowana
2 minuty temu, Gość hmm napisał:

Jeśli chcesz się zabić, to znaczy że jesteś odważna. Ale lepiej cierpieć, może spotkasz kogoś kto Cie postawi na nogi.

Dzięki. Lubię komplement o mojej odwadze, zawsze mi imponowala ona

Gość hmm

...e nie dzwońcie na policje. To jest jej sprawa co chcę zrobić. Jak jesteś dziewczyną masz o wiele więcej szans na to że kogoś spotkasz dobrego. Najwięcej samobójstw popełniają mężczyźni, bo nikt nimi się nie przejmuje. Pomyśl sobie tak że nie masz tak źle. Masz większe szanse na rozpoczęcie nowego życia przez poznanie nowej osoby niż ja.

Gość hmm

Zawsze też możesz zacząć komuś pomagać i zobaczyć że to też daje jakąś radość z życia. Ja kiedyś pomagałem dla bezdomnego kota.

Gość Franiu
43 minuty temu, Gość Zdecydowana napisał:

Chce się pozbawić życia. Problem w tym,że ciągle są jakieś sytuacje, które mnie powstrzymują. Albo za kogoś jestem odpowiedzialna- co prawda do czasu, ale no właśnie za długo to jeszcze będzie trwać   ... Albo przyjaciółka ma wesele i nie chce jej szokować na kilka miesięcy wcześniej, albo w pracy gdy ja zawale, nie będzie mnie z powodu śmierci:) to rozsypią się projekty wielu osób itp. Kurde, nie chcę czekać, ale nawet na skraju przepaści nie chce nikomu psuć szyków...Olać wszystkich? Zawsze będzie coś co powstrzymuje. A ja serio postanowiłam przestać żyć. 

Dasz pobzykać na koniec? Prawiczkiem jestem.

Gość Zdecydowana

Porównywanie się z innymi nie rusza mnie. Sa miliony ludzi, którzy mają lepiej i miliony ludzi,którzy mają gorzej ode mnie, ale dziękuję za próbę wsparcia. Kocham ludzi ale nie chce tu być 

Gość Zdecydowana
1 minutę temu, Gość Franiu napisał:

Dasz pobzykać na koniec? Prawiczkiem jestem.

Nie,tylko dlatego, że może to być pułapka. Dasz mnie jeszcze do jakiegoś wariatkowa. Poza Tym jestem brzydka

Gość hmm

No to tym bardziej nie rozumiem. Ja nienawidzę ludzi. I dlatego nie chcę tu być.

Jak chcesz się zabić po to żeby się zabić, to nie wiem po co się pytasz. Raczej nikt nie będzie tęsknił, bo ludzie to egoiści, zapomną po dwóch dniach. 

Gość Franiu
2 minuty temu, Gość Zdecydowana napisał:

Porównywanie się z innymi nie rusza mnie. Sa miliony ludzi, którzy mają lepiej i miliony ludzi,którzy mają gorzej ode mnie, ale dziękuję za próbę wsparcia. Kocham ludzi ale nie chce tu być 

Dasz pobzykać??

Gość Zdecydowana

Franiu nie,nie w głowie mi teraz takie rzeczy.  Ale dzięki za rozsmieszenie 

Gość Franiu
1 minutę temu, Gość Zdecydowana napisał:

Nie,tylko dlatego, że może to być pułapka. Dasz mnie jeszcze do jakiegoś wariatkowa. Poza Tym jestem brzydka

Do żadnego wariatkowa! Bzykać mi się chce, a co to niby brzydkie nie chcą być bzykane?

Gość hmm

Jak jesteś brzydka, to tym bardziej nie rozumiem. Mi nie zależy na opinii innych, a mam też zaplanowane i raczej wolałbym żeby nikt o tym się nie dowiedział.

Gość Zdecydowana

Nie potrzebuję nic już oprócz rozmowy. Piszcie kochani. Lubię słowa, to nas odróżnia od innych zwierzat 

Gość Zdecydowana

Idę spać. Termin samobója jeszcze nie nadszedł, jeszcze trochę poczekaj kochana . Tyle lat zyłaś w nieprzyjaznym miejcu samotna karmiona tanią miłością ale dużo częściej obojętnością i złem 

Gość hmm

sama do siebie piszesz, czyli prowokacja

Gość Zdecydowana

Spokój! Nie martwcie się o mnie. Na mnie jeszcze nie czas.