Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minimum

Kobieta powinna zaliczyć minimum 10 facetów

Polecane posty

Gość minimum

wyszaleć się, wyszumieć, zostać użyta jak szma/ta i ostatnia kur/wa i dopiero brać za poważny związek, inaczej będzie potem żałować i szukać przygód

Gość gość

Jakie wy jesteście liberalne 😮 🤮

Gość minimum
Przed chwilą, Slawek71 napisał:

😂😂😂😂i uważasz że wtedy będzie lepszą,żona i matka?

dokładnie, takie są najlepszymi żonami i matkami

1 minutę temu, Gość minimum napisał:

dokładnie, takie są najlepszymi żonami i matkami

Jedno jest pewne... nie będziesz się nudzić z taką żonką... a i listonosz, kolega z pracy i hydraulik ci piątkę przybiją 😄😄😄

Gość do 13 razy sztuka

powinna, bo Polacy są fatalnymi kochankami i dopiero 11-sty może być ok w łóżku i poza nim, miły, dobry, wierny

Gość franek

ja tam moge wszystkie zaliczyć aby się wyszalały, numerki do rozdania...... moge być od 1-10 z koleji

Gość ostatni drań
5 minut temu, Gość do 13 razy sztuka napisał:

powinna, bo Polacy są fatalnymi kochankami i dopiero 11-sty może być ok w łóżku i poza nim, miły, dobry, wierny

jak mają się niby nauczyć? praktyka czyni mistrza.... ja dopiero po 10tej coś się znałem na rzeczy i potrafiłem potem inne panny podszkolić w tej sztuce 

Gość plutof
3 minuty temu, Nessie26 napisał:

Standardy ustalane przez gości nie przestaną mnie zadziwiać 🤦‍♀️

przyznaj się ilu zaliczyłaś?

Gość dfdd

i bedziesz wychowywac te wszystkie dzieci z tego ...enia ? noo podziwiam 

Gość niech szaleją

podnicacie się niczym, 10 chłopa to może panna zaliczyć w pare miesięcy jak łapie kolesi z disco co tydzień, a nawet 2 na raz, żaden wyczyn, a potem już zostanie przeorana i wtedy się ustatkuje, taka jest najlepsza partnerka

Gość doświadczenie górą

zwykle miałem bardzo doświadczone dziewczyny, a te mniej doświadczone po prostu były ogólnie słabe, większość nawet nie potrafiła się dobrze całować, wszystko trzeba było je uczyć, miały słabą wyobraźnie, były wstydliwe itp........ w końcu wybrałem dziewczyne z sporym doświadczeniem i została moją żoną. Nie przeszkadza mi że miała wcześniej z 20 kolesi bo oni ją dobrze wytresowali a ja ją dostałem już gotową, więc moge im tylko podziękować za ich trud. Na końcu ja wygrałem bo ona jest ze mną a nie z żadnym z poprzednich, więc to już coś za siebie samo mówi. Nie wygrywa pierwszy tylko ostatni :)

Gość iiiii

fakt nie ma to jak tresowana zdzirka 

Gość iiiii

moze zaden z tych łosi nie chciał jej przygarnąć, nie chce jej dowalać tylko ty jestes kundlem 

Gość iiiii

a jestes kundlem bo tylko kundel tak moze mówic o ukochanej, 

Gość marta
29 minut temu, Gość doświadczenie górą napisał:

zwykle miałem bardzo doświadczone dziewczyny, a te mniej doświadczone po prostu były ogólnie słabe, większość nawet nie potrafiła się dobrze całować, wszystko trzeba było je uczyć, miały słabą wyobraźnie, były wstydliwe itp........ w końcu wybrałem dziewczyne z sporym doświadczeniem i została moją żoną. Nie przeszkadza mi że miała wcześniej z 20 kolesi bo oni ją dobrze wytresowali a ja ją dostałem już gotową, więc moge im tylko podziękować za ich trud. Na końcu ja wygrałem bo ona jest ze mną a nie z żadnym z poprzednich, więc to już coś za siebie samo mówi. Nie wygrywa pierwszy tylko ostatni 🙂

🤮😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😖😖😖😨 przebadaj się na hiva żal mi cię, do seksu nie potrzeba doświadczenia ...o

Gość doświadczenie górą
36 minut temu, Gość marta napisał:

🤮😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😨😖😖😖😨 przebadaj się na hiva żal mi cię, do seksu nie potrzeba doświadczenia ...o

przebadany i nic mi nie dolega, nie ma paniki, a do seksu właśnie jest potrzebne doświadczenie i dla zaspokojenia ciekawości aby potem się nawzajem nie zdradzać, bierz przykład

Gość doświadczenie górą
21 minut temu, Leżaczek napisał:

Ale to z różnymi rasami najlepiej bo polskie fiuty są podobne 😂

przerabiałem różne barwy i kolory, polki nie są wcale najlepsze w tej sztuce, ale są dosyć dobre jako żony, matki i gospodynie. A co do kobiet, niech też przerabiają co mogą aby łapać doświadczenie i potem nie musiały z ciekawości zdradzać.