Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trudno   bylo

żaden slub za granicä

Polecane posty

Gość trudno   bylo

Hejka    pisze   bo   lezy   mi   to   na   sercu   chociaz   juz   sporo   latek   minelo.

Tak   wièc   zaczynamy   bylam   w  pl   pracy   nie   bylo   wyjechalam   za   granice   cyrki   kasa   na   bilet   paszport   zdjècia    tata   pomögl    matka   miala   w  dupie.Nie mialam    chlopaka   w   pl   taki    ktöry   by  mnie  kochal   i   chcial   byc   ze  mnä   chociaz   jak  juz   kogos  mialam    to   matka   I   tak   z  blotem   zmieszala    tak   no   bylo   przeżywalam  pracowalam    zapoznalam    jednego    co  mi  sie  spodobal    no  I  zaczelismy   sie  spotykac   tak   gumki   byly   używalam   ale   cöż    stalo   siè   zaszlam    w   ciäże    on   oczywiscie   jak   to   czasem   bywa   zmiana   totalna   chyba   ze   sama   go  sobie   wyidealizowalam    panienka +  facet  życie   ok.Panienka   +facet   I  dziecko   tzn  kobieta   i  dwoje   dzieci   bo   facet  dorosle   dziecko   to  bylo   dla  mnie  za  duzo  on  kompletnie   zero    zainteresowania    rodzinä  kompletna  kleska   ja   tlumaczyc  ani  klucic  sie  juz  nie  dawalam   rady  .rozstalismy   sie   tak   zostal   wypiepszony   z   chaty   bo  sie  nie  dam   tak  traktowac   nie  jestem   smieciem.

Gość hmmm

Ha    tak   jest    życie    nie   latwe    a   życ   trzeba    kazdy   sie   z   czyms   boryka    

Gość dobrze   wychowani

Żadko    kiedy   facet   ma   dobre   wychowanie      a   puzniej   z   rodzinä  wlasnä   sobie   nie   umie   poradzic    to   wièc   jak   ma  to  puzniej   funkcjonowac    wszystko    skoro   pewne  osoby   przystepujä   do   slubu   czy   zwiäzku   juz   jacys   zepsuci   albo   zmeczeni    życiem    w   rodzinie   wzorcöw   nie   bylo  odpowiednich     i   nie  mieli   sie  od  kogo   nauczyc    nawet    a   niekturzy   mnożä   sie   na   sztuke    a   chcä   dalej   bez   zobowiäzan   życ. 

Milego

Gość no   tak

Ile   malżenstw   jest   roz...ych   a   siedzä   ze   sobä   bo   gdzie   majä  isc   nie   majä  planöw   żadnych   na  przyszlosc   bez   żadnego    wyksztalcenia   Ahhhhh    ludzie   ludzie  pomyslec   najpierw   a   nie  puzniej  placz  i  zgrzytanie   zèbö