Gość adamm Napisano Kwiecień 30, 2019 Cześć. Dobry protetyk stomatologiczny w Toruniu. Ktoś coś? Gdzie mają krótkie terminy i rzeczywiście profesjonalnie podchodzą do tematu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość annn Napisano Maj 6, 2019 Podpowiem klinikę KSE w galerii na ul. Ugory. To co mnie tutaj chyba najbardziej zaskoczyło to stosunek jakości do cen. Sądziłem że będą mieli dużo drożej, wziąwszy pod uwagę że sprzęt mają najlepszy jaki w tym w momencie w ogóle jest na rynku. Mam znajomego dentystę w Bydzi, to jak przejrzał ich stronę ( kse.dental) to był zaskoczony tak samo że mają tak przystępne stawki za tej klasy leczenie i zabiegi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość martin Napisano Maj 21, 2019 Dnia 6.05.2019 o 09:31, Gość annn napisał: Podpowiem klinikę KSE w galerii na ul. Ugory. To co mnie tutaj chyba najbardziej zaskoczyło to stosunek jakości do cen. Sądziłem że będą mieli dużo drożej, wziąwszy pod uwagę że sprzęt mają najlepszy jaki w tym w momencie w ogóle jest na rynku. Mam znajomego dentystę w Bydzi, to jak przejrzał ich stronę ( kse.dental) to był zaskoczony tak samo że mają tak przystępne stawki za tej klasy leczenie i zabiegi. Tez polecam KSE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pollas 0 Napisano Grudzień 16, 2020 W centrum Demed doskonale pomagają, leczą zęby i w bardzo fajnej atmosferze!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach