Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dlaczego w praktyce Kobiet

Dlaczego w praktyce Kobiety kochają chamów

Polecane posty

Gość Adrian

Kobiety nie lubią chamstwa. Lubią normalnych, otwartych, śmiałych facetow a że tacy bywaja też do komlpetu chamscy to mówi się trudno. Mili faceci są zazwyczaj też nieśmiali, ...owaci, introwertyczni więc po co kobiety mają sobie takimi zawracać głowę? Bycie miłym to za mało.

3 godziny temu, Gość Dlaczego w praktyce Kobiet napisał:

Dlaczego kobiety zawsze Mówią że chcą miłych gości którzy będą je szanować a kończą z ...ami chamami facetami którzy je krzywd jeszcz i jeszcze mówią że one ich kochają Czemu tak jest

bo z jakiegoś powodu uczciwi, romantyczni i porządni chłopcy czasem często zachowują się jak ciepłe kluchy

tygrys by chciał takiego porządnego z zasadami, no może ze szczyptą łobuza, ale który by się z sobą nie ciupciał jak autor topiku

Gość gurgi

Ja jestem chamem a tez nie moge znaleźć dziewczyny.

W jakim towarzystwie się obracasz autorze, że mężczyźni dzieła się tylko na dwa typy: nudny i miły, cham i rozchwytywany. Przecież istnieją mili, ciekawi panowie. 

Tak samo nie każda kobieta nie wie, czego chce i wzdycha do dupka. Proszę cię. Świat nie jest czarno-biały. 

Gość gość
1 minutę temu, HerbacianaRóża napisał:

W jakim towarzystwie się obracasz autorze, że mężczyźni dzieła się tylko na dwa typy: nudny i miły, cham i rozchwytywany. Przecież istnieją mili, ciekawi panowie. 

Tak samo nie każda kobieta nie wie, czego chce i wzdycha do dupka. Proszę cię. Świat nie jest czarno-biały. 

On ma uproszczone widzenie swiata bo sam jest prostakiem, mimo pozorów jakie usiłuje stworzyć. 

Gość gość

Kobiety nie znoszą chamów i dlatego autor siedzi teraz na kafe. Jedyne co mu pozostało,to atakować kobiety pod zmiennymi nickami, i NIGDY NIE BĘDZIE SZCZĘŚLIWY. 

2 minuty temu, Gość gość napisał:

On ma uproszczone widzenie swiata bo sam jest prostakiem, mimo pozorów jakie usiłuje stworzyć. 

To jest jakieś wytłumaczenie. Nawet prawdopodobne 😉

Gość gość

Szkoda czasu na takiego zyeba. Jedyne co może mieć, to trochę uwagi kobiet w internecie, jak je zhejtuje. 

Gość Geniusz

Kobiety kochają chamów ponieważ generują ich duże emocje mówią niei przyzwoite rzeczy których niby mówi inie wolno kobiety i się na niby oburzają cham szybko doprowadza do seksu Ciągle gada w dwuznaczny sposób robi szalone aspołeczne rzeczy które Kobiety doprowadzają do szaleństwa życie wygląda inaczej niż w lidze myślą kulturalny facet zawsze będzie zdradzany i pomijane bo jest nudny i i zapewne emocji

Gość autor cham

Wróżka Ola dała mi doopy nieraz i już ma wszystkie moje wenery co je byłem złapałem jak jeszcze byłem pedałem. 

Gość Wróż Maciej
33 minuty temu, Gość gość napisał:

A ty będziesz gnił resztę zycia w samotności, może jeszcze troche poroohasz ale za niedługo WSZYSTKO CI SIĘ ROZSYPIE i zostaniesz sam, z bezsilną nienawiścią zalewającą mózg i kootasem w  skarpecie. 

Bo tak kończą chamy. 

Gość gość

Prostak i cham nie ma u mnie najmniejszych szans.

Gość gość

Jakim trzeba być tępakiem, żeby fragment z tekstu disco polo traktować jak prawdę objawioną. 

Gość gość
5 minut temu, Nessie26 napisał:

Nie chamów, a łobuzów. Łobuz kocha najbardziej 🤭

Ciebie to nawet cham nie bedzie chciał, bo jestes łatwa.

Gość gość
22 minuty temu, Gość autor cham napisał:

Wróżka Ola dała mi doopy nieraz i już ma wszystkie moje wenery co je byłem złapałem jak jeszcze byłem pedałem. 

Toście sie dobrali. 

Gość Dlaczego w praktyce Kobiet

Nie przekonuje mnie to

Gość introwertyk z wyboru ludzi
7 godzin temu, Gość Adrian napisał:

Kobiety nie lubią chamstwa. Lubią normalnych, otwartych, śmiałych facetow a że tacy bywaja też do komlpetu chamscy to mówi się trudno. Mili faceci są zazwyczaj też nieśmiali, ...owaci, introwertyczni więc po co kobiety mają sobie takimi zawracać głowę? Bycie miłym to za mało.

A co, nieśmiały to gorszy?

Kiedyś byłem pewny siebie (normalny i otwarty wciąż jestem) i co? Żadna nie była mną zainteresowana. ŻADNA! Wielokrotne odmowy spowodowały u mnie obniżenie samooceny i nieśmiałość.

Nawet znajomych nie mam, mimo że do każdego jestem przyjaźnie nastawiony.

Gość pololo
9 godzin temu, Gość introwertyk z wyboru ludzi napisał:

A co, nieśmiały to gorszy?

Kiedyś byłem pewny siebie (normalny i otwarty wciąż jestem) i co? Żadna nie była mną zainteresowana. ŻADNA! Wielokrotne odmowy spowodowały u mnie obniżenie samooceny i nieśmiałość.

Nawet znajomych nie mam, mimo że do każdego jestem przyjaźnie nastawiony.

uu

17 godzin temu, Gość gość napisał:

Kobiety nie znoszą chamów i dlatego autor siedzi teraz na kafe. Jedyne co mu pozostało,to atakować kobiety pod zmiennymi nickami, i NIGDY NIE BĘDZIE SZCZĘŚLIWY. 

tak cham zawsze bedzie chamem i tego nie zmieni

Gość Ona

Kobiety żadnych chamow nie kochają. Mylisz pojęcia. My kochamy zdecydowanych, pewnych siebie i umiejących zadbać o rodzinę mężczyzn. 

Nie wspieraj mi, ze 30 letni Prawiczek mieszkajacy z matką to dobra partia. przecież taka osoba o siebie nie potrafi zadbać...więc jak ma zadbać o kogoś? 

Macie mylne pojęcie rzeczywistości. 

Gość fdsdfs
14 minut temu, Gość Ona napisał:

Kobiety żadnych chamow nie kochają. Mylisz pojęcia. My kochamy zdecydowanych, pewnych siebie i umiejących zadbać o rodzinę mężczyzn. 

Nie wspieraj mi, ze 30 letni Prawiczek mieszkajacy z matką to dobra partia. przecież taka osoba o siebie nie potrafi zadbać...więc jak ma zadbać o kogoś? 

Macie mylne pojęcie rzeczywistości. 

po co szukasz kogos kto o ciebie zadba? sama nie potrafisz zadbac o siebie?

Gość Ona
5 minut temu, Gość fdsdfs napisał:

po co szukasz kogos kto o ciebie zadba? sama nie potrafisz zadbac o siebie?

Ja potrafie jak najbardziej, dlatego nie chce jakiegoś uja, który nie będzie o mnie dbal i  Będzie niweczyl efekty mojej ciężkiej pracy.

A ty chcesz kobiete, która będzie o ciebie dbać czy nie? 

Pomysl nim zaszczekasz. 

Gość dfssdf
1 minutę temu, Gość Ona napisał:

Ja potrafie jak najbardziej, dlatego nie chce jakiegoś uja, który nie będzie o mnie dbal i  Będzie niweczyl efekty mojej ciężkiej pracy.

Pomysl nim zaszczekasz. 

widać ... zapiekła po prawdzie w oczy :D

Gość dfssdf
2 minuty temu, Gość Ona napisał:

Pomysl nim zaszczekasz. 

Nie musi o mnie dbac , nie jestem niepelnosprawny

Gość ŁadnaLady
19 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Ja mam w domu takiego chama. Na zewnątrz, wobec obcych ludzi miły, uśmiechnięty, niby takie ciepłe kluchy. Na początku wobec mnie tez taki był, do rany przyłóż. Po czasie cham, przemocowiec, nie szanujący, wyzwiska, przemoc fizyczna. I wiecie Adonisem o in nie jest, seks tez pozostawia wiele do życzenia. Powoli ewakuuje się z tego koszmarnego związku. I nie takiego człowieka pokochałam, ludzie po czasie pokazują swoje prawdziwe oblicze. Gorzej jest jak pojawią się dzieci, wspólny dom itd. Nie tak łatwo odejść i zaczynać wszystko od nowa.

Uciekaj to mężczyźna od którego należy stronić. Życie z nim to bowiem prawdziwy koszmar. Potrafi zamienić twoją codzienność w piekło. Pomys że Towarzysko, intelektualnie, materialnie i emocjonalnie ciągnie Cię w dół. 

Przemocowiec zaczyna zazwyczaj od agresji słownej – obrażania, wyśmiewania, poniżania.U ciebie też? W dalszej kolejności idą mniejsze akty agresji – potrafi popchnąć, wykręcić rękę, uderzyć w twarz, aby wreszcie pójść na całość – zmasakrować kobietę. 

Gość Ona
4 minuty temu, Gość dfssdf napisał:

Nie musi o mnie dbac , nie jestem niepelnosprawny

Jak widać jesteś... Intelektualnie. 

No w takjm razie życzę Ci, abyś znalazł kobiete,  która nie będzie dbac o ciebie ani twoje potrzeby. Nie będzie sie z Tobą kochać jak będziesz mial ochotę, nie będzie przyrządzać tego co lubisz, będzie spędzać czas z wszystkimi innymi, tylko nie z toba. A gdy noga ci sie powinie i będzie krucho z hajsem, to nasra na ciebie i sama pojedzie na wczasy flirtowac z przystojniakami. 

😂 

Dzieci ulomne, nic o życiu nie wiecie. 

Chcecie tylko brać.. Dlatego nie dostaniecie nic. 

Gość dfssdf
2 minuty temu, Gość ŁadnaLady napisał:

Przemocowiec zaczyna zazwyczaj od agresji słownej – obrażania, wyśmiewania, poniżania.U ciebie też? W dalszej kolejności idą mniejsze akty agresji – potrafi popchnąć, wykręcić rękę, uderzyć w twarz, aby wreszcie pójść na całość – zmasakrować kobietę. 

O kurde ale prychłem po przeczytaniu aby wreszcie pojsc na calosc - zmasakrować kobiete 😄 malo sie nie posikalem

Gość Arbuza
16 godzin temu, Puchacz Rolny napisał:

Dlatego że mylą chamstwo z pewnością siebie, którą uważają za cechę bardzo męską

uRchacz Polny wiesz to z autopsji?

Kobiety z miasta lubią być bite, bo lubią założyć swojemu nebeskie kartę, bo z kolei lubią obserwować wrogość pouicjanta w stosunku do jej wybranka.

Stop dyktaturze kobiet!