Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamila

w jaki sposób dać kobiecie do zrozumienia że się z nią nie ożenię

Polecane posty

Gość Kamila

Spotykamy się od około roku dla mnie ta relacja ma ramy czegoś na luzie bez zobowiązań natomiast albo ona się wkręciła albo jej rodzice którzy są strasznie katoliccy czytają głos igielne i pewnie myślą że córka jest jeszcze dziewicą mogą ją naciskać na ślub ja nie chcę się z nią żenić nie ma takich szans Ale też nie chciałbym tak od razu żebyśmy przestali się spotykać jak to zakomunikować żeby nie urazić i uczuć

Gość kebabo

zerwij związek i nie marnuj jej czasu, a na dymanko bierz lahona z disco

Gość Gość MHF

A odczep ty się od niej jak macie tak rozbieżne oczekiwania.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość kebabo napisał:

zerwij związek i nie marnuj jej czasu, a na dymanko bierz lahona z disco

Skąd wiesz czy tam jej nie wziął? 

Gość Geniusz

ja zawsze jak kobieta coś takiego Proponuję to mówię że śluby brało się w średniowieczu i wysmiewam ten pomysł

Gość oho

Daj jej spokój. Poj e b a n y jesteś gościu? Jak nei rozumiesz to idź się lecz. A laski tylko z burdelu.

Gość Olka

I po co wchodzisz w taka dluga relacje skoro nie chcesz z nia byc?? Zostaw ja i znajdz se inna. Luzna relacja i jeszcze nie chcesz od razu przestawac sie spotykac tylko stopniowo co? Zebys w tym czasie szukal innej ale w razie czego zeby ta byla.

Beznadziejny jestes gościu.

Zycze ci tego samego w przyszlosci.

Zebys sie zakochal a ona miala to za luzna relacje.

Gość Gość
9 minut temu, Gość Kamila napisał:

Spotykamy się od około roku dla mnie ta relacja ma ramy czegoś na luzie bez zobowiązań natomiast albo ona się wkręciła albo jej rodzice którzy są strasznie katoliccy czytają głos igielne i pewnie myślą że córka jest jeszcze dziewicą mogą ją naciskać na ślub ja nie chcę się z nią żenić nie ma takich szans Ale też nie chciałbym tak od razu żebyśmy przestali się spotykać jak to zakomunikować żeby nie urazić i uczuć

Katoliccy, ale na dymanko za ścianą juz pozwalają w ramach łapania męża? I sądzą pewnie, że masz ataki padaczki, bo córka jest dziewicą? 

Gość Dziewica

Hahahah

Gość Jasia

Nie baw sie nia! Doopek z ciebie. 

Gość Gość
17 minut temu, Gość Gość napisał:

Katoliccy, ale na dymanko za ścianą juz pozwalają w ramach łapania męża? I sądzą pewnie, że masz ataki padaczki, bo córka jest dziewicą? 

Pewnie modlą się, by zaciążyła.

Gość Kasia

Sorry ale brzydze sie takimi facetami jak ty, kazdy czlowiek ma uczucia a takim zachowaniem mozesz jedynie ta dziewczyne zlamac. 

Gość Kamil

Czemu dla mnie tak naskoczyliscie ja jej nic nie obiecywałem

Gość omg
6 minut temu, Gość Kamil napisał:

Czemu dla mnie tak naskoczyliscie ja jej nic nie obiecywałem

Widzisz gościu że ktoś się angażuje albo ma uczucia i nie uciekasz, umiesz tak dalej kogoś wykorzystywac wiedząc to wszystko? To jesteś po prostu chory. Jak ja widze że ktoś ma uczucia to wyjaśniam sprawe i kończe sprawę. kurva brak słów. Kim ty jesteś

Gość Hhhhhh

Jak sie bierzesz za baby wybadaj jaki to typ, jesli romantyczna chce dzieci to nie mieszaj, sa kobiety ktore lubią sie bawic i takiej szukaj, ja np jasno mowie ze tylko przyjazn i zadnych dzieci, i to jest uczciwe, a ty jestes klamca

Gość Doria

Hahah dobre "nic nie obiecywales" to co dla zartu sie z nia spotykasz? Taki zwiazek na niby co?Pewnie rodzice dumni z syna:) 

Gość Kamil
6 minut temu, Gość omg napisał:

Widzisz gościu że ktoś się angażuje albo ma uczucia i nie uciekasz, umiesz tak dalej kogoś wykorzystywac wiedząc to wszystko? To jesteś po prostu chory. Jak ja widze że ktoś ma uczucia to wyjaśniam sprawe i kończe sprawę. kurva brak słów. Kim ty jesteś

właśnie widzę jakie masz uczucia chyba jedyne uczucie które przeżywasz to frustracja Ja w przeciwieństwie do ciebie umie cieszyć się życiem i dobrze bawić zresztą jak byście byli normalni to za stanowili byście się kto naciska na ślub po 10 miesiącach znajomości

Gość Hhhhhhhhh

A druga rzecz jestes prowokatorka baba? Nikt sie nie myli w swoim imieniu, moze falszywe ale nie ma opcji dopisac a do kamili:) przez pomylke, bo płeć do silna rzecz

Gość Kasia

Dzieciak jeszcze jestes. Jak ci slub z nia nie pasuje to poprostu sie z nia rozstan. Tak dorosli ludzie robia... 

Gość Kamil
1 minutę temu, Gość Hhhhhhhhh napisał:

A druga rzecz jestes prowokatorka baba? Nikt sie nie myli w swoim imieniu, moze falszywe ale nie ma opcji dopisac a do kamili:) przez pomylke, bo płeć do silna rzecz

Ppiszę ze słownikiem i on narobił taki ambaras jestem facetem i mam taki poważny problem jutro mamy jechać na weekend do jej rodziców ale chcę się z tego wymigać bólem głowy żeby przyjechała do mnie

Gość omg
6 minut temu, Gość Kamil napisał:

właśnie widzę jakie masz uczucia chyba jedyne uczucie które przeżywasz to frustracja Ja w przeciwieństwie do ciebie umie cieszyć się życiem i dobrze bawić zresztą jak byście byli normalni to za stanowili byście się kto naciska na ślub po 10 miesiącach znajomości

zabawa czyimiś uczuciami to świetna zabawa, nie wiem czy wiesz, ale jesteś dnem społecznym, sajonara cio to

Czemu jakikolwiek mężczyzna ma płacić ślubem za coś co inny dostał za darmo?

Nie wspominając o tym że znakomita większość białych kobiet to bardzo złe kandydatki na żonę...

Gość geniuszu
3 minuty temu, Piaskun napisał:

Nie wspominając o tym że znakomita większość białych kobiet to bardzo złe kandydatki na żonę...

czy ktoś pisał że musi, neich po prostu wy pier da la z jej życia, ale to jest cio ta. Skoro taki jest fajny niech znajdzie jakąs dzifkę taką jak on i git. Wiec skończcie leszcze już bo żal.

A czym się różni baba po iluś tam chłopa od prostytutki o której się z taką pogardą wypowiadasz?

I tu i tu cipa jest miejscem publicznym.

Coraz mniej frajerów chętnych na taki nędzny interes..

Gość jprdl
1 minutę temu, Piaskun napisał:

A czym się różni baba po iluś tam chłopa od prostytutki o której się z taką pogardą wypowiadasz?

I tu i tu cipa jest miejscem publicznym.

Coraz mniej frajerów chętnych na taki nędzny interes..

Niech znajdzie taką z takimi samymi priorytetami w zyciu k... czego ty nie jarzysz...cwoku. Skończ spokazywać tą ignorancję i głupotę na każdym kroku bo to żal i śmiech.

3 minuty temu, Gość jprdl napisał:

Niech znajdzie taką z takimi samymi priorytetami w zyciu k... czego ty nie jarzysz...cwoku. Skończ spokazywać tą ignorancję i głupotę na każdym kroku bo to żal i śmiech.

Cóż za delikatna wrażliwa różyczka czeka z nieruszanymi otworkami na swego księcia.

Szanujący się mężczyzna brzydził by się w ciebie wsadzić, a co dopiero się z tobą żenić...

Gość jprdl
1 minutę temu, Piaskun napisał:

Cóż za delikatna wrażliwa różyczka czeka z nieruszanymi otworkami na swego księcia.

Szanujący się mężczyzna brzydził by się w ciebie wsadzić, a co dopiero się z tobą żenić...

Grubo się cio to mylisz. Wiem że używanie mózgu to dla ciebie i twoich panienek abstrakcja, więc się trzymaj tego. 

Przed chwilą, Gość jprdl napisał:

Grubo się cio to mylisz. Wiem że używanie mózgu to dla ciebie i twoich panienek abstrakcja, więc się trzymaj tego. 

Właśnie widzę...

Księżniczki co się wyrażają, jak czarne żulice z getta, to okaz, który się w naturze nie zdarza.

Gość jprdl
4 minuty temu, Piaskun napisał:

Właśnie widzę...

Księżniczki co się wyrażają, jak czarne żulice z getta, to okaz, który się w naturze nie zdarza.

Będę się wyrażać jak będę chciała, za dużo tu patologii, nie da się zachowac spokoju. idź stąd bo dzieci czytają, ryj banie komuś w realu.

Gość gosc K .
1 godzinę temu, Piaskun napisał:

Dla ciebie idealna byłaby murzynka z hivem ,wychowana w dżungli w chacie na klepisku z goowna .