Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Gosc

Jak poznac normalnego, kochajacego, szanujacego mezczyzne z wartosciami??????????

Polecane posty

Go艣膰 Lola

Wracaj膮c do pytania: Musisz wyj艣膰 do ludzi. Daj szans臋 temu, kt贸ry zwraca uwag臋 na Ciebie w spos贸b delikatny, nie nachalny. Je偶eli rozw贸j znajomo艣ci nabiera tempa, to uwa偶aj, musi by膰 on dla Ciebie delikatny, szanuj膮cy Ci臋. Chod藕 z nim na randki, a nie do 艂贸偶ka. Poznawaj go, pytaj o pogl膮dy, jaki ma stosunek do 偶ycia, badaj czy to lekkoduch u kt贸rego brak stabilno艣ci, czy to osoba gotowa do zwi膮zku. Randki, randki, randki na pocz膮tek a nie 艂贸偶ko i szybki rozw贸j tempa. Owszem mo偶na po 3 miesi膮cach wzi膮膰 艣lub, ale przez te 3 miesi膮ce musz膮 zaistnie膰 te randki, rozmowy. Bez tego nie ma szans pozna膰 warto艣ciowego m臋偶czyzn臋. Daj szans臋 na spotkanie temu, kt贸ry 艣rednio Ci si臋 podoba. P贸藕niej mo偶e okaza膰 si臋, 偶e jednak podoba Ci si臋 on taki, jaki jest. Dobrze, je艣li jest on wierz膮cy, maj膮cy ulubione hobby, szanuj膮cy kobiety i maj膮cy dystans do innych ludzi. Ten dystans oznacza, 偶e nie zwa偶a on na opinie innych, jest zaradny i samodzielny. Dobrze je艣li na pocz膮tku jest on wobec Ciebie nie艣mia艂y.聽

Swojego Skarba pozna艂am na ognisku w trakcie studi贸w. Z pocz膮tku go zignorowa艂am, potem da艂am szans臋 mu si臋 pozna膰. Jeste艣my 4 lata razem :). Jestem z nim szcz臋艣liwa :).

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Limek
10 minut temu, Go艣膰 Ona napisa艂:

A Ty zaintwresujesz. Sie gruba?聽

艁atwo sie wam mowi... Ale my te偶 musimy sie wizualnie podniecic...聽

I jak to zrobi膰 wzgl臋dem starego, brzydkiego czy grubego? No jak?聽

O niskim i za chudym, wygl膮daj膮cym jak dzieciak to juz nie wspomn臋.聽

O kur*a, to ja wygl膮dam jak dzieciak! 馃槺

Ale spokojnie nie szukam modelek. Bo jak si臋 b臋dziemy starze膰聽b臋dzie聽coraz mniej聽j臋drnej sk贸ry, w艂os贸w, centymetr贸w, a coraz wi臋cej zmarszczek, niedoskona艂o艣ci聽i zb臋dnych kilogram贸w. Wa偶ne, 偶eby by艂a tak samo dobra i radosna.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc

Pytanie do m臋skiej cz臋艣ci, mo偶e kto艣 z Was mi pomo偶e zrozumiec z m臋skiego punktu widzenia. Dlaczego porzuca si臋 kobiet臋 kochaj膮c膮, daj膮c膮 o m臋偶czyzn臋, kt贸ra posz艂abym za nim w ogie艅, kt贸ra rodzi wspolne dziecko? Sk膮d w was bierze si臋 oboj臋tno艣膰 i zero empatii dla w艂asnej rodziny?聽

Udost臋pnij ten post

15 godzin temu, Go艣膰 Gosc napisa艂:

Jak poznac normalnego, kochajacego, szanujacego mezczyzne z wartosciami??????????

Paradoksalnie, trzeba skupi膰 si臋 na sobie i w艂asnym wielowymiarowym rozwoju; na wypracowaniu stabilnej samooceny i poczucia warto艣ci, szacunku do siebie i godno艣ci osobistej. Zadba膰 o wiedz臋 i umiej臋tno艣膰 prawid艂owej oceny kandydat贸w na partnera. A by nie by膰 przy tym hipokryt膮 i oprze膰 si臋 na zasadzie wzajemno艣ci, warto reprezentowa膰 dok艂adnie te cechy, kt贸rych si臋 oczekuje od innych. Idealnego (subiektywnie) faceta mo偶na napotka膰 wsz臋dzie i najlepiej zadba膰 o siebie tak, by zatrzymanie go przy sobie nie stanowi艂o problemu i wynika艂o naturalnie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Limek
20 minut temu, Go艣膰 Gosc napisa艂:

Pytanie do m臋skiej cz臋艣ci, mo偶e kto艣 z Was mi pomo偶e zrozumiec z m臋skiego punktu widzenia. Dlaczego porzuca si臋 kobiet臋 kochaj膮c膮, daj膮c膮 o m臋偶czyzn臋, kt贸ra posz艂abym za nim w ogie艅, kt贸ra rodzi wspolne dziecko? Sk膮d w was bierze si臋 oboj臋tno艣膰 i zero empatii dla w艂asnej rodziny?聽

Chyba jeszcze nie jestem m臋偶czyzn膮, bo 19 lat i wygl膮dam jak dzieciak, ale te偶 tego nie rozumiem. Takiemu nale偶y si臋 wpierd*l.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Limek

Czekaj. Chyba wiem dlaczego nie rozumiem. Ty u偶ywa艂a艣 s艂owa 'm臋偶czyzna' na jego okre艣lenie, a TO NIE JEST M臉呕CZYZNA! M臋偶czyzna powinien bra膰 pe艂n膮 odpowiedzialno艣膰 za swoje czyny. A jak juz zaprosi艂 kobiet臋 do swojego 偶ycia, powinien zaopiekowa膰 si臋 ni膮, gdy dzieje si臋 z ni膮 藕le. Sp艂odzi膰 dziecko i si臋 wzi膮膰 dopiero za rozmy艣lania, to w ch*j聽za p贸藕no.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
39 minut temu, Go艣膰 Limek napisa艂:

Czekaj. Chyba wiem dlaczego nie rozumiem. Ty u偶ywa艂a艣 s艂owa 'm臋偶czyzna' na jego okre艣lenie, a TO NIE JEST M臉呕CZYZNA! M臋偶czyzna powinien bra膰 pe艂n膮 odpowiedzialno艣膰 za swoje czyny. A jak juz zaprosi艂 kobiet臋 do swojego 偶ycia, powinien zaopiekowa膰 si臋 ni膮, gdy dzieje si臋 z ni膮 藕le. Sp艂odzi膰 dziecko i si臋 wzi膮膰 dopiero za rozmy艣lania, to w ch*j聽za p贸藕no.

Przez jego podej艣cie i traktowanie mnie i dziecka z oboj臋tno艣ci膮 i wstydem 偶e mamy dziecko czuj臋 si臋 jako kobieta beznadziejnie, bezwartosciowo i taka nie warta zainteresowania i mi艂o艣ci. Manipuluje mn膮 i nie przejmuje si臋 moimi uczuciami. Wie 偶e go kocham ale ma to w dupie. Sam przed sob膮 si臋 wypiera 偶e ja i dziecko nie istniejemy. Boli mnie to bardzo. Nie rozumiem co z nim jest nie tak?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 przegryw czy co
16 godzin temu, Go艣膰 uffoludki napisa艂:

faceci o kt贸rych mowa s膮 prawi-kami i mieszkaj膮 z matk膮 nawet sporo po 30stce, ale wy takich nie chcecie bo oni s膮 nie艣miali i nigdy was nie zagadaj膮 ani wy ich, wi臋c nigdy si臋 nie poznacie

Nie zawsze s膮 prawikami,聽 nie zawsze mieszkaj膮 z matk膮,聽 nie zawsze s膮 nie艣miali. Sam nie wiem dlaczego tak trudno zatrzyma膰 kobiete przy聽 sobie. Wszyscy moi znajomi i rodzina聽 m贸wi膮 o mnie 偶e jestem normalny, porz膮dny聽 zaradny, z poczuciem humoru przystojny聽 facet u艂o偶ony , materialnie niezale偶ny聽 z dobr膮 prac膮聽 a mam za sob膮 3 nieudane zwiazki w tym jeden kilkuletni. Co ze mn膮 nie tak? Tego otoczenie moje tez nie rozumie czemu mi nie wychodzi.

Jestem po 30tce i boj臋 si臋 nawi膮zywa膰 kolejnych zwiazkow kt贸re pewnie si臋 te偶聽 rozsypia.

Mora艂 z聽tego taki: kobiety wola cham贸w. Tak jak kto艣 napisa艂 w jakim艣聽聽temacie聽聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ...
3 godziny temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

I co z tego ze kobiety b臋d膮 sie rozgl膮da膰 np za Toba, patrze膰 na Ciebie jak nigdy ich nie zagadasz bo jeste艣 nie艣mia艂y? Pewnie to kobieta ma Cie poderwa膰, poda膰 si臋 na tacy Tobie 偶eby艣 zrozumial ze jest zainteresowana? Tacy jak Ty oczekuj膮 ze to kobiety b臋d膮 za wami latac bo sami boicie si臋 cokolwiek zrobic zeby je poznac, jedynie potraficie si臋 gapic. Zero meskosci. Ja bym sie czu艂a podle jesli to ja od poczatku musialabym podrywa膰 i zagadywac nie艣mia艂ego faceta a on 艂askawie zgodzi艂by si臋 ze mn膮 byc- czulabym ze mu nie zale偶a艂o od poczatku i jest ze mn膮 z desperacji bo zadna inna go nie zagada艂a, a nie z wyboru. Teraz juz w wiesz czemu to nie kobiety pierwsze podrywaja facet贸w. Gratuluje biernej postawy, dzi臋ki temu nigdy nikogo nie znajdziesz i nadal bedziesz zalil si臋 na forach ze kobiety chc膮 tylko badboyow. Taaa...

No ja zagadywa艂em i zawsze by艂em olewany, bo nie jestem "bad boyem". Mam zainteresowania i ambicje, jestem inteligentny i mam poczucie humoru.

3 godziny temu, Go艣膰 Prawdziwa napisa艂:

Dok艂adnie. Czy naprawd臋 to my musimy wszystko na tym 艣wiecie za艂atwia膰? Nawet ch艂opa podrywa膰 ? Nie wyobra偶am sobie 偶eby poderwa膰 faceta i mu nadskakiwac i wymy艣la膰 randki itd a on jak pipa by sta艂 w k膮cie i wymachiwal torebka. Nosz kurde. Chce faceta z krwi i ko艣ci, silnego i inteligentnego 偶eby by艂o o czym porozmawia膰

Jestem inteligentny i jest ze mn膮 o czym rozmawia膰, ale mimo wielu pr贸b, zawsze by艂em olewany.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ech
2 godziny temu, Go艣膰 Ona napisa艂:

A Ty zaintwresujesz. Sie gruba?聽

艁atwo sie wam mowi... Ale my te偶 musimy sie wizualnie podniecic...聽

I jak to zrobi膰 wzgl臋dem starego, brzydkiego czy grubego? No jak?聽

O niskim i za chudym, wygl膮daj膮cym jak dzieciak to juz nie wspomn臋.聽

Gdybym sam by艂 gruby, to bym si臋 pewnie zainteresowa艂. Nie jestem stary ani niski, szczeg贸lnie brzydki te偶 nie, raczej przeci臋tny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ech
2 godziny temu, Go艣膰 Gosc napisa艂:

Nie porzuca si臋. Po prostu wybra艂a艣 sobie faceta, kt贸ry ci臋 nie kocha艂 i nie szanowa艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
28 minut temu, Go艣膰 ech napisa艂:

Nie porzuca si臋. Po prostu wybra艂a艣 sobie faceta, kt贸ry ci臋 nie kocha艂 i nie szanowa艂.

Tyle to ja sama ju偶 wiem. A gdzie poczucie odpowiedzialno艣ci? Czy my kobiety naprawd臋 musimy mie膰 wi臋ksze jaja?聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ech
6 minut temu, Go艣膰 Gosc napisa艂:

Tyle to ja sama ju偶 wiem. A gdzie poczucie odpowiedzialno艣ci? Czy my kobiety naprawd臋 musimy mie膰 wi臋ksze jaja?聽

Nie. Po prostu wi膮偶cie si臋 z odpowiedzialnymi facetami, kt贸rzy was kochaj膮 i kt贸rym na was zale偶y.

Udost臋pnij ten post

Pisa艂em nie o tym by Ch podrywano ale mie膰 oczy i nieodtroncac ich nazwijmy to zlot贸w za nim si臋 na dobre zaczn膮聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
6 minut temu, Go艣膰 ech napisa艂:

Nie. Po prostu wi膮偶cie si臋 z odpowiedzialnymi facetami, kt贸rzy was kochaj膮 i kt贸rym na was zale偶y.

Racja. Ale niekt贸rzy dobrze potrafi膮 gra膰 i wiedz膮 co m贸wi膰 i co robi膰 偶eby kobiecie zamydlic oczy 馃槥 a potem my cierpimy i tracimy wiar臋 w ludzi a co si臋 z tym wi膮偶e te偶 nie dajemy szans tym nie艣mia艂ym i przeci臋tnym (cokolwiek to znaczy) bo brak zagadania i okazania zainteresowania daje nam sygna艂 偶e chcecie 偶eby to za wami lata膰 a kobieta po przej艣ciach nigdy tego nie zrobi聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ech
20 minut temu, Go艣膰 Gosc napisa艂:

Racja. Ale niekt贸rzy dobrze potrafi膮 gra膰 i wiedz膮 co m贸wi膰 i co robi膰 偶eby kobiecie zamydlic oczy 馃槥 a potem my cierpimy i tracimy wiar臋 w ludzi a co si臋 z tym wi膮偶e te偶 nie dajemy szans tym nie艣mia艂ym i przeci臋tnym (cokolwiek to znaczy) bo brak zagadania i okazania zainteresowania daje nam sygna艂 偶e chcecie 偶eby to za wami lata膰 a kobieta po przej艣ciach nigdy tego nie zrobi聽

My te偶 mo偶emy zagada膰, ale jak nie dostajemy od was 偶adnych sygna艂贸w, to uznajemy, 偶e nie jeste艣cie zainteresowane.

Zdarza艂o mi si臋 zagadywa膰, ale zawsze by艂em odrzucany, wi臋c teraz czekam a偶 kobieta poka偶e, cho膰by subtelnie, 偶e jest zainteresowana.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
1 godzin臋 temu, Go艣膰 ... napisa艂:

No ja zagadywa艂em i zawsze by艂em olewany, bo nie jestem "bad boyem". Mam zainteresowania i ambicje, jestem inteligentny i mam poczucie humoru.

Jestem inteligentny i jest ze mn膮 o czym rozmawia膰, ale mimo wielu pr贸b, zawsze by艂em olewany.

A jeste艣 w miare przystojny czy przeci臋tny? Na ile bys si臋 si臋 oceni艂 w skali od 1 do 10? Jak oceniaja inni Twoja powierzchownosc? Problem pewnie le偶y w braku atrakcyjno艣ci lub zaniedbaniu. Nie trzeba by膰 modelem 偶eby miec kobiet臋, cz臋sto wystarczy schludny zadbany wygl膮d noi 偶eby艣 z twarzy nie straszy艂... Nie oszukujmy si臋, dla wszystkich wygl膮d jest kluczowy przy poznawaniu nowych os贸b. Nie przeskoczysz tego, musisz si臋 cho膰 minimalnie podoba膰 kobiecie 偶eby chcia艂a nawi膮za膰 znajomosc. Tak samo w druga stron臋.聽聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
31 minut temu, Go艣膰 Gosc napisa艂:

w samo sedno!聽

Udost臋pnij ten post

Zgoda lecz racja le偶y zawsze po 艣rodku. Przecie偶 niejestem g艂upi, jak "nie uka偶e si臋", niezagadam to nici ale ile razy idzie pr贸bowa膰. Jestesmi powiadacie nie艣mia艂y lecz gdy pada propozycja kawy, drinka to odmowa. Wygl膮d fizyczny przeminie a to co w duszy i sercu gra pozostanie na wieki. Wci膮偶 szukam, moge porozmawia膰聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ...
5 minut temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

A jeste艣 w miare przystojny czy przeci臋tny? Na ile bys si臋 si臋 oceni艂 w skali od 1 do 10? Jak oceniaja inni Twoja powierzchownosc? Problem pewnie le偶y w braku atrakcyjno艣ci lub zaniedbaniu. Nie trzeba by膰 modelem 偶eby miec kobiet臋, cz臋sto wystarczy schludny zadbany wygl膮d noi 偶eby艣 z twarzy nie straszy艂... Nie oszukujmy si臋, dla wszystkich wygl膮d jest kluczowy przy poznawaniu nowych os贸b. Nie przeskoczysz tego, musisz si臋 cho膰 minimalnie podoba膰 kobiecie 偶eby chcia艂a nawi膮za膰 znajomosc. Tak samo w druga stron臋.聽聽

Tak, jestem przeci臋tny. Nie wiem, jak inni mnie oceniaj膮, nie pytam. Dbam o siebie, modnie si臋 ubieram.

"Wygl膮d jest kluczowy przy poznawaniu nowych os贸b" - ale nie z ka偶dym trzeba si臋 wi膮za膰, dlaczego nawet kolega musi by膰 przystojny?

Udost臋pnij ten post

Przecie偶 do Tajlandii na przeszczep twarzy niepojade - czy to znaczy 偶e ju偶 nikogo nie poznam. Du偶o os贸b m贸wi mi 偶e dopiero po rozmowie, wsp贸lnym wypadnie, imprezie czy pracy fajny kole艣 ze mnie.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Arbuza
10 godzin temu, Go艣膰 Pytanie napisa艂:

Czy s膮 tylko dwa typy m臋偶czyzn? M臋ski albo

Ten z filmiku (jutub)

tinyurl .com /y69skpz7

w Indiach jest zdecydowanie m臋ski i przystojny, a w dodatku pozytywnie nastawiony.

Udost臋pnij ten post

Co s膮dzicie o go艣ciach z filmu na YouTube operacja 艁ap贸wka聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc

Dzi艣 wszystko jest tak 艂atwo dost臋pne 偶e wi臋kszo艣膰 os贸b zapomnia艂o o takich warto艣ciach jak szacunek, mi艂o艣膰, rodzina, wierno艣膰 馃槥 czy tylko ja mam w tym temacie stereotypowe podej艣cie?聽

Udost臋pnij ten post

Nie tylko ty jest nas wi臋cej - sam kilku znam z okolic Tarnowskich G贸ry woj. 艢l膮skie. Kto艣 mo偶e st膮d.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
59 minut temu, damian89 napisa艂:

Nie tylko ty jest nas wi臋cej - sam kilku znam z okolic Tarnowskich G贸ry woj. 艢l膮skie. Kto艣 mo偶e st膮d.聽

Strasznie daleko聽

Udost臋pnij ten post

Sorki nic na to nie zrobi臋, si艂a wy偶sza 馃槈 szkoda聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc
2 godziny temu, damian89 napisa艂:

Sorki nic na to nie zrobi臋, si艂a wy偶sza 馃槈 szkoda聽

Powodzenia zatem 馃槈

Udost臋pnij ten post