Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PAN SKUNKS

Mój przyjaciel się nie myje !!!!!

Polecane posty

Gość PAN SKUNKS

Kolega nocował u mnie . Nie wziął ubrań na przebranie .Spal w skarpetkach ( tych białych co zawsze zakłada ) Chłopak nie umył wieczorem zębów i spał w dresach . Jak jego buty stały w przedpokoju to z daleka czułem z nich smród . Okropny smród leciał z butów . Koledze trochę urosły włosy . Były tak tluste , ze sam chciałem go zaciągnąć siła do wanny . Uciekał i się szarpał . Pościel trzeba było od razu wyprać . Śmierdziała potem . Jak graliśmy na x boxsie to musiałem mu zwrócić uwagę , ze czuć od niego pot . Gdy chłopak skakał i tańczył to leciał od niego pot . Ze spodni najgorzej smierdzialo . Taka padlina albo zepsuta kapusta . Bluzkę miał cała mokra od potu . Gdy chciałem dać mu swoją na przebranie to odmówił i nie chciał ściągnąć przepoconej koszulki . Nowych skarpetek tez nie chciał . Mówił , ze nie chce mu się ich ściągać . Jak skończyliśmy grać chłopak w takim stanie jakim był wyszedł śmierdzący na podwórko . Jak usiadł na ławce to poczułem smród . W skali 10/11 jeśli chodzi o intensywność odoru . Nie wiem czemu on się wcale nie myje i nie przebiera .... W tych samych ubraniach jest w stanie przyjść do szkoły . 

Wydaje mi się ze on od siebie nic nie czuje .                   

Najbardziej martwi mnie to , ze ma takie czarne kolana i palce . 

Jak rapowalismy to kolega puścił baka i nawet nie przeprosił . Jak jadł to beknął .Oczywiscie było to czuć .. czułem się jakbym był w Oswiecimiu albo i gorzej ...

Ząb mu się bardzo ułamał i może mu za jakiś czas on ropieć i wypadnie .... 

Jak rapował to rzucał się na podłogę . Przez balkon wyrzucał śmieci i wyrzucił sąsiadce na balkon moja stara bluzkę . Lał tez brudna wodę na balkony .

Widujemy się niemal codziennie 

Gość gość
3 minuty temu, Gość PAN SKUNKS napisał:

Kolega nocował u mnie . Nie wziął ubrań na przebranie .Spal w skarpetkach ( tych białych co zawsze zakłada ) Chłopak nie umył wieczorem zębów i spał w dresach . Jak jego buty stały w przedpokoju to z daleka czułem z nich smród . Okropny smród leciał z butów . Koledze trochę urosły włosy . Były tak tluste , ze sam chciałem go zaciągnąć siła do wanny . Uciekał i się szarpał . Pościel trzeba było od razu wyprać . Śmierdziała potem . Jak graliśmy na x boxsie to musiałem mu zwrócić uwagę , ze czuć od niego pot . Gdy chłopak skakał i tańczył to leciał od niego pot . Ze spodni najgorzej smierdzialo . Taka padlina albo zepsuta kapusta . Bluzkę miał cała mokra od potu . Gdy chciałem dać mu swoją na przebranie to odmówił i nie chciał ściągnąć przepoconej koszulki . Nowych skarpetek tez nie chciał . Mówił , ze nie chce mu się ich ściągać . Jak skończyliśmy grać chłopak w takim stanie jakim był wyszedł śmierdzący na podwórko . Jak usiadł na ławce to poczułem smród . W skali 10/11 jeśli chodzi o intensywność odoru . Nie wiem czemu on się wcale nie myje i nie przebiera .... W tych samych ubraniach jest w stanie przyjść do szkoły . 

Wydaje mi się ze on od siebie nic nie czuje .                   

Najbardziej martwi mnie to , ze ma takie czarne kolana i palce . 

Jak rapowalismy to kolega puścił baka i nawet nie przeprosił . Jak jadł to beknął .Oczywiscie było to czuć .. czułem się jakbym był w Oswiecimiu albo i gorzej ...

Ząb mu się bardzo ułamał i może mu za jakiś czas on ropieć i wypadnie .... 

Jak rapował to rzucał się na podłogę . Przez balkon wyrzucał śmieci i wyrzucił sąsiadce na balkon moja stara bluzkę . Lał tez brudna wodę na balkony .

Widujemy się niemal codziennie 

Spaliście w jednym łóżku na golasa?

Gość Pijus
2 minuty temu, Gość gość napisał:

Spaliście w jednym łóżku na golasa?

Nie bo bym czuł smród .... 

Gość Pan Skunks

Czemu te dresy tak smierdza ?

Gość gość

Siusiaka też nie myje ?

Gość SMRÓD
1 minutę temu, Gość gość napisał:

Siusiaka też nie myje ?

Pewnie tak jak przez dresy czuć .... Dresy ma brudne i z dziurami 

Gość gość
2 minuty temu, Gość SMRÓD napisał:

Pewnie tak jak przez dresy czuć .... Dresy ma brudne i z dziurami 

To takiego brudnego siusiaka mu liżesz bez gumki?

Gość Pijak

YYYY NIE !!!! JAK ON SIADA TO CZUJE JAK LECI NA MNIE SMRÓD Z JEGO HIP HOP DRESOW !!!!!

Gość gość
3 minuty temu, Slawek71 napisał:

Ile Ty masz lat?5.. Skoro To Twój przyjaciel,jak twierdzisz,a przyjaciele rozmawiają ze sobą szczerze i o wszystkim.T o powiedz mu,zeby zadbał o higienę

Jak ty to sobie wyobrażasz? Ja facet mam powiedzieć facetowi, żeby mył siusiaka?

Gość Globus
11 minut temu, Slawek71 napisał:

Ile Ty masz lat?5.. Skoro To Twój przyjaciel,jak twierdzisz,a przyjaciele rozmawiają ze sobą szczerze i o wszystkim.T o powiedz mu,zeby zadbał o higienę

Jemu wyszły robaki z zębów 

Gość gość
Przed chwilą, Slawek71 napisał:

A co w tym dziwnego!!Widzisz czujesz,jesteś ponoć jego przyjacielem,wiec nie powinien się obrazić,chodzi tu o jego zdrowie i higienę.

To ty mu umyj siusiaka.

Gość MAMUT
2 minuty temu, Slawek71 napisał:

Zrób jak uważasz

Jak rapował to wychodziły mu robaki z Zębów ... jemu wyszły takie dziwne robaki i na mnie wskoczyły 

Gość MAMUT

Normalnie widziałem jak robaki mu się ruszały w zębach a potem wskoczyły mi do wlosow 

Gość Skunks

Yyy

Gość Robale

..

Gość

ej ja tez spie w skarpetkach inaczej stopy mimarzna

ale ja zawsze  mam przy sobie pare majtek i skaret na rpzebranie i szczoteczke do zebow. i dezodorant

Gość Kosmonauta
Przed chwilą, bazienka napisał:

ej ja tez spie w skarpetkach inaczej stopy mimarzna

ale ja zawsze  mam przy sobie pare majtek i skaret na rpzebranie i szczoteczke do zebow. i dezodorant

Ale jemu tak śmierdza stopy .... Jeszcze mi je kładł blisko twarzy więc czułem 10/10.

Gość

na stopy to sa  kremy przciwpotliwe z apteki moja kumpelauzywala jednago tylko nie pamietam nazwy i dzis nie ma problemu

Gość Syrop
Przed chwilą, bazienka napisał:

na stopy to sa  kremy przciwpotliwe z apteki moja kumpelauzywala jednago tylko nie pamietam nazwy i dzis nie ma problemu

On sie ogólnie we mnie do tego jeszcze zakochal - przytula się i próbuje pocałować.  Jest ładny ale ten smród....  I on jest chłopakiem...  Okropnie od niego czuć pot 

Gość Gość

Ale kicha 

Gość Lil xan

Ale skunks