Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tomaszke

moja Dziewczyna czesto sięga po alkohol

Polecane posty

Gość Tomaszke

Witam was, mam 21 lat i 20 letnia dziewczyne, jakieś 3 tygodnie temu zacząłem z nią chodzić. Problem w tym,że mam również siostrę 27 letnia, która lubi moja dziewczyne z wzajemniścią lecz od kiedy się poznały zaczęły razem jezdzic na kluby, imprezować ostatnio moja dziewczyna była z moja siostra i jej chłopakiem nad jeziorem ponieważ moj szwagier interesuje się wędkarstwem (ja niestety nie mogłem pojechać ponieważ pracowałem w tym czasie) i wróciła z tego „spotkania” kompletnie pijana... nie wiem co robić denerwuje mnie jej zachowanie a nie jest głupia ponieważ tez ma prace i jest bardzo pomocna .. pomozcie doradźcie, co mam zrobic ?;(

Gość gość

zamontuj w jej komórce gps

Gość pomoc

porozmawiac z nia szczerze. to moze byc poczatke jej problemu a moze problem juz istnieje i juz od dawna pije? tego nie wiesz, znacie sie za krotko. jesli zajdzie kiedys w ciaze z toba i bedzie pila to dziecko bedzie mialo syndrom FAS, co oznacza usposledzenie psychiczne a nawet ruchowe. kazda ilosc alkoholu w ciazy jest niebezpieczna. tej dziewczynie nalezy pomoc bo problem bedzie sie dalej rozwijal a jest w atkim wieku, ze zawsze moze zostac matka. a dziecko niewinne bedzie meic problemy na cale zycie.

Gość Gość

To początek związku. Dobrze, że znalazła nić porozumienia z Twoja rodziną. Może dlatego to robi, by mieć dobry kontakt i być akceptowana.

Powiedz jej, jak widzisz Wasz związek i, że Ci się nie podoba jak pije alkohol i chodzi bez Ciebie po klubach.

Tylko rozmowa może to zmienić.

Gość Tomaszke

Nie Piła nigdy tak dużo a po klubach z nią nie jeżdżę bo to sa ich babskie wypady (mojej dziewczyny oraz siostry)

Gość siostry

Nowe pokolenie meneli