Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasssiaaa

Czy on ma dobre intencje czy to ja jestem dziwna?

Polecane posty

Gość Gosc
4 godziny temu, Gość kasssiaaa napisał:

on ogolnie jest dla mnie dobry i miły ale jak powiedzialam ze nie chce tam jechac to mozna powiedziec ze mnie wysmial. mowi,ze zachowuje sie jak dziecko,ze nie znam zycia, ze tam nie jest zle i ze przesadzam  ,mowilam ze moze po blizszym poznaniu ale on uparcie odmawia tego poznania argumentujac ze nie jestesmy parą

Nienormalmy jakis. Nie jestescie parą, ale masz z nim jechac do kraju arabskiego? 

Gość Gosc
4 godziny temu, Gość kasssiaaa napisał:

studiowal na moim uniwersytecie,wiec tylko tyle wiem, prywatnych informacji mi nie zdradza, wrecz kryje sie z tym. tzn widzialam  na zdjeciach jego dom, kolegow, rodzine. wiem co robi na bieżąco, bo mi o tym mówi ale nie znam go jako czlowieka bo bardzo chce mi sie przypodobac i zyje moim zyciem 😮 ja to zauważyłam, a on potwierdzil i powiedzial ze nie moze mi wszystkiego o sobie mowic bo nie jestesmy razem i juz. nie rozumie,ze jest arabem, zachowuje sie tak jakbym to ja byla dziwna ze im nie ufam,ze to co sie dzieje to nagonka mediow i rzadkie przypadki, zaczynam sie zastanawiac czy to ja trace rozum czy on jest manipulantem hmm

Nad czym ty się jeszcze zastanawiasz? Brakuje ci Polakow czy innych europejczyków? Ja bym zerwała tą znajomość.