Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość E...

Zrozumiałam, że jestem nikim i niczym.

Polecane posty

Gość Dobranoc

Do KONIEC !!! - sądzę,że z Twojej czy Waszej strony ten koniec dawno nastąpił. Człowiek  pozostawiony sam sobie otoczony atakującymi wrogami , wszystkich będzie uważał za wrogów. Zabawa forumowa trwała długo.Nurtuje mnie stwierdzenie z innego wątku typu ...odtrącam wszystkich,zakochiwałam się w zajętych -sorry a czym to zakochiwanie się objawiało ,kto wymyślał te herezje ? Zabawialiście się wszyscy w podsłuchiwanie itd, 

Faktem jest,że wątki i posty tu zakładane są w większości efektem stalkingu i za to przyjdzie wam zapłacić panowie i panie  różnych zawodów.

Miłego wieczoru . Tak się kończą manipulacje, próby wpływania na drugą osobę i mieszanie się wielu innych i postronnych osób. 

Zauważyliście Państwo ogólną tendencję na forach- tu,wykop czy inne komentarze pod artykułami są przepełnione plugastwem skierowanym w stronę kobiet .Bardzo się to nasiliło.Czy to jest celowa próba zohydzenia jednych przez drugich? Czy to jest próba zohydzenia heteroseksualnych związków a co za tym idzie i rodziny?  Czy nie zwróciliście Pastwo uwagi,że narodziło się mnóstwo specjalistów od pomagania,kierowania,kreowania,coachów,psychologów  a realna komunikacja,spontaniczność i otwartość przepada? Przecież w naszym kraju ciągle było trudno.Ludzie się pobierali,kupowali meblościanki na raty , rodziły się dzieci.

Komuś wybitnie zależy na opluwaniu kobiet,dyskredytowaniu czasami wręcz wygląda to na zorganizowaną akcję a kafeteria i wykop, podejrzewa,że inne też w tym przodują.

Nie wyrażam zgody na stalking i prześladowanie. A tym, którzy coś skończyli lub kończą życzę powodzenia,Cóż....tak bywa.

Gość gość
21 minut temu, Gość gość napisał:

O co tu chodzi? piszą z anonima dla anonimòw:

inaczej nie mogą? 

Więc jest to wielkie nic,  jak ta odpowiedz, przepadnie jutro w zapomnienie. 

Piszą z anonima do anonima ale jednego imienia sobie nie załują  .Odmieniają je na wiele sposobów i przypisują negatywne zachowania. Dla mnie to celowe działanie .

Gość Gość
9 minut temu, Gość gość napisał:

Piszą z anonima do anonima ale jednego imienia sobie nie załują  .Odmieniają je na wiele sposobów i przypisują negatywne zachowania. Dla mnie to celowe działanie .

Źródło leży w kompleksach, czują się gorsi od niej i przynajmniej tak wywala swoje frustracje wynikające z odrzucenia ich przez nią. 

Gość Dobranoc

Tak, to  celowe działanie. Tu chodzi o jedną kobietę , mnóstwo wątków i postów jest zakładanych by ją zdyskredytować to trwa lata. 

Gość gość
10 minut temu, Gość gość napisał:

Niech sobie piszą innego życia nie mają, muszą być beznadziejni sami o tym wiedzą. Ludzie z empatią  pozytywnym nastawieniem  nie mają problemòw w nawiązywaniu kontaktu relacjami. 

Gość gość
10 minut temu, Gość gość napisał:

Niech sobie piszą innego życia nie mają, muszą być beznadziejni sami o tym wiedzą. Ludzie z empatią  pozytywnym nastawieniem  nie mają problemòw w nawiązywaniu kontaktu relacjami. 

Gość Gość
1 minutę temu, Gość Dobranoc napisał:

Tak, to  celowe działanie. Tu chodzi o jedną kobietę , mnóstwo wątków i postów jest zakładanych by ją zdyskredytować to trwa lata. 

Siebie zdyskredytowali,  nie ja, nie są wstanie odebrać jej poczucia wartości ani odebrać wartości, na którą ich działania nie mają wpływu. Zakompleksione mentalne krasnale próbują swoich sztuczek, są głupcami bo pies da się wytresować po tylu latach prób a oni nie nauczyli się jeszcze,  że nie mają na nią wpływu.  O czym to świadczy w ich wykonaniu? O ich głupocie i pysze. 

Gość gość

Każda zła emocja, przekłada się na zachowanie, podświadome w życiu. Zła nic dobrego nie ma dla tych osòb, każdy ponosi swoje brzemię.