Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bubu.

Czy to brak szacunku? Seks

Polecane posty

Gość Bubu.

Największą ochotę mam na seks kiedy jesteśmy pokłóceni z jego winy. Jestem mocno wkurzona i mam ochotę na ostry seks. Dzisiaj znowu to samo. Upokorzył mnie a ja mam chcicę. To nie jest prowokacja. Nie wiem co mam robić..

Gość Isia
4 minuty temu, Gość Bubu. napisał:

Największą ochotę mam na seks kiedy jesteśmy pokłóceni z jego winy. Jestem mocno wkurzona i mam ochotę na ostry seks. Dzisiaj znowu to samo. Upokorzył mnie a ja mam chcicę. To nie jest prowokacja. Nie wiem co mam robić..

Każdy ma jakis fetysz i to zupełnie normalne. Ja mam ochotę jak jesteśmy gdzies poza domem ze znajomymi. I zawsze to samo, śpimy poza domem a ja mam ochotę 

Gość gosc
15 minut temu, Gość Bubu. napisał:

Brak szacunka do siebie czy jego brak szacunku?

Gość Gość

Pójść i się bzykać, a później znowu się kłócić. Przynajmniej seks będzie udany.

Gość Hania123

Ja tak nie mam, absolutnie, ale każdy jest inny.

Jak się pokłócimy, co się rzadko zdarza ale zdarza, to jestem wściekła, idę spać na kanapę itd.

na seks mam największą ochotę tak 4,5  dni po skończeniu okresu ktory zwykle trwa 4 dni. potrafię np wejsć mężowi do łazienki jak bierze prysznic i dać mu  w goły tyłek mocnego klapsa z zaskoczenia :P  a wieczorem ujeżdzam go jak wściekła. a zazwyczaj to mi bimba, będzie ten seks czy nie, nie jest to takei ważne. a jak już jest, to zwykle chcę by już było po, bo nie lubie długo, nawet jak jest m iprzyjemnie, po prostu nie lubie długo. nie rozumiem kobiet, ktore lubią dłuuuugi stosunek. ja lubię grę wstepna, pieszczenie piersi itd, dosć długo. sam stosunek może być i dwie minuty, m ito pasuje.  jak mam  naprawdę mega ochote, wtedy gra wstępna mi niepotrzrbna w zasadzie, jestem gotowa po paru minutach. ale to się zdarza może  razn a miesiąc. ogólnie seks jest 4 czy 5, rzadko 6 razy na miesiąc. nam pasuje. spędzamy razem czas takze na inne sposoby. kochamy się. świetnie dogadujemy. razem 12 lat.dziecko 5 lat, my36 i 38.