Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lkjhdcmvdh:'(

Dlaczego :'(((

Polecane posty

Myślalam, ze mnie kocha, ze w koncu udalo mi sie go zdobyc :'(((((((( On myslal tylko o niej :''(((((( 

Gość Gość
6 minut temu, Gość lkjhdcmvdh:'( napisał:

Myślalam, ze mnie kocha, ze w koncu udalo mi sie go zdobyc :'(((((((( On myslal tylko o niej :''(((((( 

Mężczyzny się nie zdobywa, oni są zdobywcami.

Gość Prut
7 minut temu, brokeninside87 napisał:

😞 tulę

Chodź pod namiot. Wiesz co mam na myśli 😏

Gość Tajemnicza kobieta
11 minut temu, Gość lkjhdcmvdh:'( napisał:

Nie warto otwierać się do końca przed mężczyznami..im jestem starsza tym wciąż się tego uczę..Widocznie za dużo sobie wyobrazalas. Takie życie, żyjemy głównie kobiety w świecie iluzji,czasem dopowiadamy sobie coś czego nie ma,nie widzimy tak naprawdę tego,że ktoś ma nas gdzieś..Nie warto zdobywać mężczyzn..warto dac im się wykazać..A oni czasem z braku laku,z nudy zawracają komuś głowę, by kogoś mieć albo lechtaja swoje ego,ze są  dla kogoś ważni..a myślą o kimś innym...Taka wiedza przychodzi z doświadczeniem w życiu. Życzę Ci jeszcze wzlotów w życiu. Pozdrawiam

11 minut temu, Gość Gość napisał:

Mężczyzny się nie zdobywa, oni są zdobywcami.

czyli bylam tylko latwym kaskiem? takim tylko przystankiem, zeby nie czul sie samotny?

Gość gosc

dokladnie, czasem trzeba sie troche zastaanowic i miec watpliwosci

Gość Tajemnicza kobieta
50 minut temu, Gość lkjhdcmvdh:'( napisał:

czyli bylam tylko latwym kaskiem? takim tylko przystankiem, zeby nie czul sie samotny?

Nie mysl tak..potraktuj to jako Twój przystanek przed czymś,co jeszcze możesz zyskać w życiu..Tylko teraz patrz z otwartymi oczami,a może zobaczysz więcej i nie wpakujesz się w relacje z kimś,kto myśli o kimś innym..Przytulam😊