Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie CHad

Czy mało atrakcyjny facet musi czekać, aż panny się wyszaleją z Chadami (przystojnakami)?

Polecane posty

Gość Nie CHad

Nie jestem stereotypem przystojniaka. Mam czekać aż Chady sobie poużywają po pannach? 

Gość kobietyhipokrytki

up uppppppp

Gość ...

Niestety, taki nasz los.

Kobiety mądrzeją dopiero jak już się wyszaleją. Najczęściej są wtedy samotnymi matkami i muszą liczyć na desperatów, bo nikt inny ich nie chce.

nie musi być tak....facet z niska samo ocena będzie tak mamrolil....facet zaradny radosny pewny siebie ..może być mały i nie za ładny będzie miał kobitki..piękny strachliwy przystojniak czai się  za krzakiem i trzęsie gaciami jakby mieli go kobity żywcem zeżreć....kiedyś byłam na dysko...przy barze siedzi multum facetów ładnych..i co...każdy boi się ..i siedzi wiec zaczęłam rozmawiać z wieloma..jak ty nie zaczniesz..prosić ..to broda siwa tobie wyrośnie..a inni krasnoludki ALE ODWAŻNE WYRYWAJĄ BABECZKI A TY SIĘ  TRZĘSIESZ  ZE STARACH..IDŹ I WALCZ JESTEŚ RYCERZEM CZY DUPKIEM...POSZEDŁ I OBTAŃCOWYWAŁ CAŁY WIECZÓR Z KIM POPADŁO NAD RANEM PRZYSZEDŁ PODZIĘKOWAĆ...mowie widzisz jak nie ma tego co sie podoba to tańcz z tym co jest!!!!!

Oczywiście, że nie. Jeśli sam siebie nie cenisz, to nikt inny nie doceni ciebie.

Nawet jak nie jesteś atrakcyjny to znaj swoją wartość. Większość mężczyzn jest przeciętna, więc nie użalaj się nad sobą.

Gość gosc
1 godzinę temu, Gość Nie CHad napisał:

Nie jestem stereotypem przystojniaka. Mam czekać aż Chady sobie poużywają po pannach? 

jak nie jestes przystojniakiem to nie czekaj na piekna jełopie

zejdz na ziemie lepiej albo zdychaj samotnie

Gość ...
21 minut temu, Gość gosc napisał:

Powiedz to brzydkim kobietom, które czekają na przystojniaków i olewają brzydkich i przeciętnych.

Gość gosc
12 minut temu, Gość ... napisał:

Powiedz to brzydkim kobietom, które czekają na przystojniaków i olewają brzydkich i przeciętnych.

zaden przecietny nie polasilby sie na brzydka kobiete, nawet brzydale chca piekne , wiec jak moga olewac facetow, ktorzy nie sa nimi zainteresowani

Gość PrzystojnyD
36 minut temu, Gość gosc napisał:

Ojj zgorzkniala brzydula sie odezwala 😄

Gość ...
3 godziny temu, Gość gosc napisał:

zaden przecietny nie polasilby sie na brzydka kobiete, nawet brzydale chca piekne , wiec jak moga olewac facetow, ktorzy nie sa nimi zainteresowani

Właśnie faceci są dużo bardziej skłonni do obniżenia wymagań niż kobiety. Dlatego przeciętny facet może zainteresować się brzydką kobietą, ale przeciętna kobieta nigdy nie zainteresuje się brzydkim facetem.

Gość harcerski blok
5 godzin temu, Gość Nie CHad napisał:

bierz skromną dziewczyne ze wsi najlepiej

Gość gość

Kobiety są wzrokowcami dlatego nigdy nie wejdą w związek z facetem który nie jest przystojny.