Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 66666

W mlodym wieku powinno sie uprawiac seks, trace mlode lata

Polecane posty

Gość 66666

Wszystkie młode osoby uprawiają seks, a ja dalej jestem 23-letnim prawiczkiem, a moja najlepsza koleżanka ma 8 partnera, mój najlepszy kolega 4 partnerkę, a ja jeszcze z nikim!!!

Przez nadmierną NIEŚMIAŁOŚĆ jestem sam i jestem z tego powodu bardzo smutny!!!

Gość js1984

Miałem tak samo. Gdy miałem 17- 20 lat przez nadmierną nieśmiałość straciłem kilka okazji do tego aby związać się z fajną dziewczyną i drugie tyle okazji do przeżycia miłych chwil z dziewczynami na imprezach. One mnie namawiały do pocałunków, a ja przed nimi uciekałem. Ominęło mnie z tego powodu wiele pięknych i namiętnych chwil. Dzisiaj aż się wierzyć nie chce, że byłem takim dzikusem.

Gość Truposz

A moje znajome ru.ch.aja na potęgę, zazdroszczę im.

Gość aaaby

chłopie na co ty czekasz??

aż będziesz stary, nikt nie będzie cię chciał i będziesz musiał płacić za bzykanie?

weź się ogarnij, ptaka masz nie tylko do sikania!

Gość fddf

zycie to nie seks, zajmij się sobą, rozwijaj się , potem będziesz dużo zarabial to poleci na ciebie dobra 18stka

Gość Esss5

Ja mam 28 lat i jestem sam całe życie. Nie szukam nikogo, ale nie związałbym się z nie dziewicą. 

Gość Kiwi
8 godzin temu, Gość 66666 napisał:

Wszystkie młode osoby uprawiają seks, a ja dalej jestem 23-letnim prawiczkiem

Nie martw się, bo to nie jest praawda, oni mają tylko dłuższy jęzor od Ciebie, jak dobijesz do czterdziestki to wszystkie młode osoby nie będą uprawiały, a zaczną Twoi równolatkowie, do tego stopnia, że gazety będą się rozpisywać skąd to zjawisko, trzeba cierpliwości.

Jęczenie na kafeterii Ci nie pomoże

Gość Tfu

Głupi cymbał pomysl o kalekach i innych śmierdzielu pierrdolony i ciesz sie ze możesz nogami ruszac. Takich imbecyli powinni kastrować

Gość Adam

Boli mnie jak moja najlepsza przyjaciółka uprawia seks z typami, w tym moimi znajomymi, a ja o niej marzę jako prawiczek. Pomyślcie, znam ją od x czasu. W wieku 15 lat miała pierwszego partnera. Teraz mamy po 22 lata. Ja do tej pory z nikim, a ona z wieloma. Kiedyś nawet uprawiała seks w pokoju obok mnie i słyszałem jak krzyczy. Poczułem się tak źle, że potem brałem antydepresanty. Ja od liceum o niej marzę, a tylko wodze, jak zmienia typów jak rękawicZki 😞😕:,(

Gość działaj i zaroohasz
22 godziny temu, Gość 66666 napisał:

Wszystkie młode osoby uprawiają seks, a ja dalej jestem 23-letnim prawiczkiem, a moja najlepsza koleżanka ma 8 partnera, mój najlepszy kolega 4 partnerkę, a ja jeszcze z nikim!!!

Przez nadmierną NIEŚMIAŁOŚĆ jestem sam i jestem z tego powodu bardzo smutny!!!

to nie nieśmiałość tylko LĘK przed odrzuceniem, a najlepsza recepta na to jest bycie odrzucanym i przywyknięcie do tego. Gdy podrywasz laske od razu nastaw się że cie oleje, ale miej 1% nadzieji że coś wypali. Zarywaj do lasek wiedząc że cie oleją, wtedy gdy naprawde cie oleją to zacznie ci to obojętnieć. Wtedy podrywanie staje się coraz bardziej wypracowane z praktyki a bycie olanym cie już nie niszczy psychicznie. Kumasz?

Masz dopiero 23 lata. Nie śpiesz się ale muszisz nabrać odwagi w relacjach damsko męskich. Pomyśl że jesteś zwyczajnym chłopakiem i jak zaciekawi cie jakaś dziewczyna to zwyczajnie do niej zagadaj. Wyluzuj sie 

Gość Stary pra.wik

Co ja mam powiedzieć? Bliżej mi do czterdziestki niż trzydziestki, a nigdy nie miałem dziewczyny i nie uprawiałem seksu. Zmarnowałem najlepsze lata, albo nawet i życie, no bo kto by teraz chciał takiego dziada co nigdy baby nie dotykał? ☹️

Gość Gość

Up