Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oburzony

Nic mnie tak nie irytuje na czatach jak dziewczyny piszące te słowa:

Polecane posty

Gość Oburzony

,,Pokaż się!" ,,Masz jakieś zdjęcie?" - serio? nawet nie można w Internecie z ludźmi normalnie porozmawiać bo chcą zdjęcie. Ja nawet nie mam na celu spotykać się w realu,chce tylko miło spędzić czas. Sam brzydki nie jestem, ale nie lubię sobie pstrykać co chwilę zdjęć jak jakaś nastolatka. Powalone te czasy...

Gość ddd

kazda dupeczka żeby rozmawiać musi wiedzieć czy jesteś atrakcyjny , na brzydali nie chcą tracic czasu bo i po co? 

ty możesz chciec popisac, ale kazda ... jak rozmawia z facetem to zazwyczaj tylko z tymi potencjalnymi kandydatami na partnera inaczej nie będzie tracic czasu na ciebie

Gość Piorou

Akurat ja się spotykam ze strony facetów z takimi sytuacjami,przykładowy dialog

- wyślij foto

- nic nie wysyłam

- czemu

- bo nie mam ochoty ani potrzeby

- wyślij mogę wysłać pierwszy

.......

Gość gość

Faceci nie są lepsi, rozmawiam z takim o medycznych koncepcjach uzależnień, a ten mi wyjeżdża z przesłaniem fotki

Gość Ona

Też lubie sobie pogadać w necie ☺️ Nie spotkałam żadnego aby myślał w ten sam sposób.Sa zdumieni ale jak to??? 😁 Kobieto skoro chcesz gadac to jest to wstęp do głębszej znajomości 😁znaczy się chcesz sexu 😁 po czym sie zmywaja 

Gość Ona

To samo działa w druga strone niestety.. każdy chce aby ewentualny rozmówca był atrakcyjny..sexi..lepiej sie prowadzi dialog.. tylko ze wygląd nie idzie w parze z inteligencją..jak mowia przystojny i durny 😂

Zdradzę ci sekret, autorze. Może te panie są ciekawe, jak wyglądasz, ponieważ :

1)Chcą mieć trochę pewności, że jesteś tym za kogo się podajesz? Np. piszesz, że masz 20 lat mając 25.

2)Atrakcyjność swoją drogą, zwłaszcza przy szukaniu znajomości na portalach towarzyskich/ randkowych. 

Gość Ona

Jeżeli przystojny i durny nie umie prowadzić dialogu to co z niego 😂😂 

1 minutę temu, PIJEjuz6PIWO napisał:

buahahhaa.... tak, bo 25 lat a 20 to jest roznica buahaha, nie nie załamuj mnie

po prostu, laski patrza na wyglad przede wszystkim i chca gadac z kims atrakcyjnym, proste i nie ma nic wiecej tutaj do dodania

przecietni faceci maja przesrane bo pozostaje im zycie w celibacie i samotnosci

a kobiety zawsze sobie kogos znajda, nawet te srednio atrakcyjne... , prosty przyklad, w robocie mam mnostwo gosci , ktorzy nie grzesza urodą i kazdy z nich jest samotny, natomiast nawet najwieksze paszetety mają facetów.., nie wspomne nawet o tych , ktore sa w miare atrakcyjne, bo sobie wybierają jak w rękawiczkach

Pięć  lat różnicy to dużo, serio. Wiesz jaka jest przepaść mentalna i światopoglądowa między osobą mająca 20 lat, a 25? 

To jakby porównywać 5 latka z 10 latkiem. Ten starszy jest bardziej doświadczony, poznał więcej ludzi i miejsc, więcej wie i umie. 

Serio tego nie widzisz? 

Już pomijając fakt, że kłamstwo w odnośnie wieku to też kłamstwo, a to nigdy dobrze nie wróży znajomości... 

Przed chwilą, KermitZaba napisał:

Prawda też nie zawsze dobrze wróży znajomości...

Oczywiście ^^, ale z wiekiem chyba warto być szczerym. 

1 minutę temu, KermitZaba napisał:

Ja bym chciał poznać kogoś kto byłby ze mną szczery, oczywiście z zastrzeżeniem, ze była by to osoba z wysoką kulturą osobistą i empatią.

Kultura osobista i empatia to bardzo dobre cechy. Znam wiele osób, które mają obie a przy tym, nawet jeśli nie są piękne to są schludne i zadbane. Także nie wiem skąd biorą się takie teksty w stylu  "a bo te dzisiejsze chłopy/ baby to nic sobą nie reprezentują..." 

4 minuty temu, PIJEjuz6PIWO napisał:

widać, że jeszcze jesteś dzieckiem, 5 lat w przypadku 20-25 to nic, spotykałem się z kobieta która miała 19 a ja 28 i dawało radę

spotykałem się z kobietą, która miała 41 a ja 28 i idzie się przynajmniej sexualnie dogadać

5 lat po 20stce nie ma w ogole roznicy, dorosnij 

Nie jestem dzieckiem. Podejrzewam, że "dawało radę " ponieważ sam nie jesteś jeszcze dojrzały. I musisz mieć beznadziejnie małe powodzenie u kobiet, skoro brałeś się za nastolatki. 

I serio, nie widziałeś różnicy w jej mentalności a swojej? Jeśli tak widocznie jej nie było. 

Tak, ale różnica między prawie trzydziestolatkiem a kobietą, która już życia zaznala jest inna niż między "dojrzałym" już kolesiem a nastolatką. 

Ja mam dorosnąć? Zanim zaczniesz pouczać innych zacznij od zmiany w swoim zachowaniu. 

Ciesze się, ja niestety za wiele takich osób jednak nie poznałem. Pewnie dlatego, ze no, nie wiem skąd się to bierze ale takie osoby, wydają się prowadzić hermetyczne życie.

Hermetyczne? Może trochę. Wiele takich osób szuka znajomych w kręgach swoich zainteresowań. A wspólne pasje zwiększają szanse na poznanie osoby, którą polubimy. 

Może częściej uczęszczają do miejsc, które cieszą się dobrą renomą, lub są miejscem większych  spotkań? Są szanse poznania osoby na twoim poziomie. 

Ewentualnie załóż konto na jakiejś aplikacji, slizacej do poznawania ludzi (innej niż Tinder ^^) 

6 minut temu, KermitZaba napisał:

Powiem coś niesmacznego, ale jest pewien sens brać się za nastolatki, to kobiety już po 20 często albo mają lekki stosunek do relacji damsko męskich, albo są po przejściach. Ewentualnie mają niezamkniete sprawy z przeszłości... Wszystkie te rzeczy są szkodliwe dla budowania relacji.

Co rozumiesz przez lekki stosunek? Jeżeli brak szacunku dla drugiej osoby to faktycznie, godne potępienia. Ale jeśli niechęć do zobowiązań w tym okresie życia to co w tym złego? Zresztą, nie dotyczy to ogółu, ani nawet większości kobiet. 

A branie się za nastolatki... Cóż. Może z perspektywy dziewczyny posiadanie bardziej dojrzałego i doświadczonego kochanka będzie fajne. Mogą mieć nawet wobec siebie poważne zamiary. Ale ile nastolatek jest na podobnym poziomie oczekiwań co trzydziestolatkowie? On w pewnym  momencie może będzie chciał mieć dzieci, będzie szukał w niej oparcia a ona może jeszcze nie dojrzeć do tak poważnej decyzji. 

Wszystko ma swoje plusy i minusy. 

Ta chyba trochę się oderwałaś od wątków tematu. Ja nikogo nie szukam, dobrze sie czuje będąc kawalerem, jakoś naturalnie mnie ciągnie do samotności. Kilka miesięcy temu spotykałem się z dziewczyną, nie dobraliśmy się chyba charakterami, ale chyba jednym z bardziej szkodliwych rzeczy dla naszej relacji było, ze wolałem siedzieć sam, zajmować się swoimi sprawami. Z resztą, od kilku lat wiedziałem, ze tak będzie wyglądać moja relacjia jak się z kimś zaczne spotykać/wiazać.

Ale pisałeś, że chciałbyś poznać kulturalną i empatyczną osobę. I pisałeś, że takich nie spotykasz. 

To były tylko wskazówki, gdzie szukać, jeśli zechcesz. Do niczego cię przecież nie zmuszam 😁

Przed chwilą, PIJEjuz6PIWO napisał:

herbaciana, ...alaj

Zaczęłam dostrzegać źródło twojego problemu. Jesteś bez kultury. Nie znasz lepszych słów, w których po prosisz kogoś o wyjście z twojego tematu? Współczuję. I dziwię się, że jakakolwiek kobieta chciała mieć z tobą cokolwiek wspólnego. 

A zresztą, po to się tematy zakłada, żeby ludzie odpowiadali. Więc przykro mi, ale nie dostosuję się do twojego polecenia. 

Lekki stosunek, to np. ze już w liceum miała 3 chłopaków, jej najdłuższy związek trwał pół roku, tidnery, imprezki, bycie kochankami itp.

A co do nastolatek, masz racje nie ten poziom. Inna sprawa będąc 40 latkiem brać 27 letnią pannę, która może jest na innym poziomie ten facet, ale jej życie jakoś się stabilizuje, tak samo jak jej charakter, a inna sprawa będąc przed 30 spotykać się z 19 latka, która ma wiele wosków przed sobą, długą drogę do nich.

Czy ja wiem, czy to złe? Niech każdy żyje jak mu pasuje. Uważam, że wiązać się powinny osoby o podobnych poglądach, celach i podejściu do życia. Nikt nikogo nie zmusza do brania sobie ludzi, którzy im nie pasują 😉

Dokładnie. To zupełnie inne typy różnic wieku. 

Masz mnie. No tak chodziło mi ze kiedyś w przyszłości, jak dojrzeje do otwarcia się na drugą osobę.

Ha, więc jednak lekcje polskiego dawno temu, czegoś mnie nauczyły. Parafie czytać ze zrozumieniem i wyciągać wnioski ^^

Gość ddede
11 minut temu, Niegrzeczna napisał:

Dzisiejsze czasy zdominowały retusze zdjęć, brak zahamowań, seks, kasa, zero zasad moralnych. Każdy jest ciekawy, kto jest po drugiej stronie. 

Ciekawość i wyobraźnia rządą całym światem 🌿😉

niegrzeczna nie klam i nie wprowadzaj ludzi w blad bo dam ci klapsa i zerżne

Gość tępe baby
2 godziny temu, Gość Oburzony napisał:

,,Pokaż się!" ,,Masz jakieś zdjęcie?" - serio? nawet nie można w Internecie z ludźmi normalnie porozmawiać bo chcą zdjęcie. Ja nawet nie mam na celu spotykać się w realu,chce tylko miło spędzić czas. Sam brzydki nie jestem, ale nie lubię sobie pstrykać co chwilę zdjęć jak jakaś nastolatka. Powalone te czasy...

bo baby nie mają cierpliwości i oceniają innych po wyglądzie, bo one same swój fałszują i inne laski surowo oceniają, więc oczekują wyglądu modela od każdego, głupie pipy. Jak taka pyta od razu o foto to jest tępa i od razu się odłączam.

Gość ddede
22 minuty temu, Niegrzeczna napisał:

Że co? ☺️

To my już tak blisko? 🤔W tym momencie napisałam prawdę. Bo tak jest😛

nie prawda, wprowadzasz w blad, za kare zostaniesz wylizana :P

Gość gość
16 minut temu, Gość tępe baby napisał:

bo baby nie mają cierpliwości i oceniają innych po wyglądzie, bo one same swój fałszują i inne laski surowo oceniają, więc oczekują wyglądu modela od każdego, głupie pipy. Jak taka pyta od razu o foto to jest tępa i od razu się odłączam.

głupie pipy, głupie! faceci robią to samo i się rozłączają, jak się im wspomni, że nie jesteśmy ani na Sympatii, ani tym bardziej na Roksie 

Gość ddede
16 minut temu, Niegrzeczna napisał:

To ma być kara? 😛

To raczej przyjemność. Zbaczam z tematu. Dziwne myśli zaczynają mnie ogarniać. 

mnie mało poartków nie rozerwie 😊

Gość ddede
11 minut temu, Niegrzeczna napisał:

Coś strasznego 😍

Mam szukać krawcową? 😂

żeby to jeszcze były dresy to bym nie zwrocil uwagi , a to są Jeansy!😲

Gość ddede
2 minuty temu, Niegrzeczna napisał:

Gorzej z zamkiem 😛

Pozostaje kupić nowe spodnie 

Lub wszyć nowy zamek i spodnie wyprać 😴

Jego jedynym marzeniem na tę chwile jest to żeby ktoś go wypuścił z tej klatki bo jest coraz ciaśniej 😋

Gość fffff
1 minutę temu, Gość ddede napisał:

Jego jedynym marzeniem na tę chwile jest to żeby ktoś go wypuścił z tej klatki bo jest coraz ciaśniej 😋

to go wypuść, zwiń się w kłębek jak kot Mruczek i liż se jajca 🦄🐃🐳🐧

Gość ddede
25 minut temu, Niegrzeczna napisał:

W związku z tym szukasz krawcowej, która pozwoli uwolnić ptaszka 🙄

bylas kiedyś w kartonie gdzie bylas zgieta i nie moglas wyjść ani się ruszyc?  no to wyobraz sobie

Gość Gość

No i dlatego przestałam  wchodzić na czat . Bo facetom zaraz sex w głowie.  I nie myślą  by sobie popisać.  ... zaraz chcą  się umawiać,  szybki numerek w aucie A nawet chcą  płacić . Pisać sobie zwyczajnie już chyba nikt nie potrafi.  Niestety . 

Gość ddede
1 godzinę temu, Niegrzeczna napisał:

Niestety nie wyobrażam sobie takiej sytuacji 😛Krawcowa ze zgrabnymi dłoniami poszukiwana 😉

ptaszki lubią wolność

Gość ddede
6 minut temu, Niegrzeczna napisał:

Uwolnij go

Po co go zatrzymujesz😴

kiedy on lubi latać w towarzystwie 😏