Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ehh

gdzie znalezc normalnego mezczyzne ?

Polecane posty

Gość gość

Tajemnicza kobieta jesteś  tzw "skarbeczkiem" czyli należysz do tego 1% kobiet które są ze świecą poszukiwane. Potrafisz krytycznie spojrzeć nie tylko na płeć męską ale i żeńską i wiesz że związek to nie tylko branie ale i dawanie (nie mówię o seksie za podróże, randki, wyjazdy etc.). Przywracasz wiarę że jednak nie należy ustawać w poszukiwaniach  takich jak ty i że wygląd (mimo że ważny) to nie wszystko.Szkoda że większość kobiet myśli zupełnie inaczej i wyznaje zasadę że kupczenie pupą wszystko załatwi. Serdecznie pozdrawiam.

Gość Tajemnicza kobieta
13 minut temu, Gość gość napisał:

Tajemnicza kobieta jesteś  tzw "skarbeczkiem" czyli należysz do tego 1% kobiet które są ze świecą poszukiwane. Potrafisz krytycznie spojrzeć nie tylko na płeć męską ale i żeńską i wiesz że związek to nie tylko branie ale i dawanie (nie mówię o seksie za podróże, randki, wyjazdy etc.). Przywracasz wiarę że jednak nie należy ustawać w poszukiwaniach  takich jak ty i że wygląd (mimo że ważny) to nie wszystko.Szkoda że większość kobiet myśli zupełnie inaczej i wyznaje zasadę że kupczenie pupą wszystko załatwi. Serdecznie pozdrawiam.

Dziękuję,że w tych zmaterializowanych czasach są ludzie,którzy doceniają normalność .Jesteśmy tylko ludźmi, i kobiety i mężczyźni czasem sie gubią w życiu..ważne, by nie ranić się wzajemnie😊

Gość ...
15 godzin temu, Gość ehh napisał:

przede wszystkim dojrzaly, zeby nie byl tepy, glupi i pusty jak dzban, by nie zachowywal sie jak ogoras ktory cale zycie spedzil w sloju i zycia nie zna albo ma jakies poje.bane poglady czy cos nie tak z glowa, by nie zachowywal sie jak gimgus, by nie darl glosno japy bo wstyd z takim sie gdzies wyjsc do ludzi, zeby byl kulturalny, nauczony pokory i nie uwazal sie za ĄĘ, by nie byl ograniczony, by potrafil sie uczyc od ludzi, sluchac i romawiac

15 godzin temu, Gość Iknow napisał:

Wiem, ale nie powiem. Normalny to oddany kochający dbający uczuciowy opiekuńczy...takie tam

Spełniam powyższe wymagania, ale ponieważ nie jestem przystojniakiem 11/10, tylko przeciętnym z wyglądu mężczyzną, żadna kobieta nie jest mną zainteresowana.

Gość ...
14 godzin temu, Tajemnicza kobieta napisał:

A mi się podoba post wyżej..Jestem kobietą i jak czytam różne artykuły na kafe to czasem mi wstyd za kobiety.Szukają ideałów, zdradzają na potęgę, myślą, że tylko wyglądem można zaimponować mężczyźnie i tylko oczekiwać..A co same dacie??związki, dobre związki to partnerstwo i dbanie o swoje potrzeby,ale też o potrzeby drugiej osoby.Istnieją normalni mężczyźni tak samo w necie,tak samo w życiu..nie masz gwarancji,że kolega kolegi, który będzie Twoim potencjalnym facetem nie będzie Ciebie oszukiwał..I istnieją normalne kobiety,jestem przykładem, bo widzę obie strony medalu.

Brawo! Należysz do tej niewielkiej grupy normalnych kobiet. Każdy mężczyzna o takiej marzy.

Gdzie znaleźć taką kobietę, jak ty? 🙂

Gość Atrakcyjna
2 minuty temu, Gość ... napisał:

Spełniam powyższe wymagania, ale ponieważ nie jestem przystojniakiem 11/10, tylko przeciętnym z wyglądu mężczyzną, żadna kobieta nie jest mną zainteresowana.

Faceci, którzy sądzą ze sa przystojni - zazwyczaj są przeciętni.

Ci, którzy sądzą że sa przeciętni - z reguły sa oblechami. 

Takie faceci maja mniemanie o sobie. 

Gość Gość

Tanie komplementy uposledzonego dragona a ta już wniebowzieta 😄

Gość ...
13 minut temu, Gość Atrakcyjna napisał:

Nie jestem oblechem. Potrafię się obiektywnie ocenić.

Gość Koneser

Obsra.lem się - zapraszam do glancowania dziewczyny. Uwielbiacie to - taki ze mnie normalny chlopina 

Gość Patrycja
35 minut temu, Gość ... napisał:

Nie jestem oblechem. Potrafię się obiektywnie ocenić.

Taaa... Na portalach randkowych idealnie widac. Quasimoda a zagaduja do piękności 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 

Gość brb

Najsmiesniejszy tekst z tej dyskusji:

Cytat
5 godzin temu, Gość Atrakcyjna napisał:

Ten mechanizm ZAWSZE dziala, niezaleznie od plci. Polecam w przyszlosci bardziej realnie spogladac w lustro:D

Gość ...a
5 godzin temu, Gość ... napisał:

to jakim cudem biednymi ciapowatymi brzydalami kobiety sa zainteresowane i biora z nimi slub ?

dlaczego wiekszosc moich kolezanek brala slub z paskudami ?

sam je odrzucasz, bo czekasz na ksiezniczke, a potem klamiesz ze nie wybrzydzales cale zycie

Gość gosc
22 minuty temu, Gość brb napisał:

Najsmiesniejszy tekst z tej dyskusji:

Ten mechanizm ZAWSZE dziala, niezaleznie od plci. Polecam w przyszlosci bardziej realnie spogladac w lustro:D

oni nie maja lustra w domu

Gość gosc
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

oni nie maja lustra w domu

faceci maja tak, ze jak mieli 3 lata to babcia i mama mowili im ze sa ladnymi chlopcami i w takim przeswiadczeniu zyja cale zycie, mimo iz posiwieli, wylysieli, utuczyli sie jak wieprze i wygladaja jak swinie z chlewu co niektorzy, japy im sie pomarszczyly, sa smierdzacy, oblesni i mimo to twierdza nadal, ze sa przystojni

są fajni mężczyźni trochę zagubieni wstydliwi mam takiego kolegę jednak nie można tu dodać żadnego adresu ..kolega fajny nie poje pracuje ma mieszkanie trochę wstydliwy chce poznać kobietę jednak jest tak płochliwy nie wiem jak to zrobić żeby go ośmielić..ma swoje mieszkanie usamodzielniony 30 lat

Gość mmm
16 minut temu, danuta grytschuk napisał:

są fajni mężczyźni trochę zagubieni wstydliwi mam takiego kolegę jednak nie można tu dodać żadnego adresu ..kolega fajny nie poje pracuje ma mieszkanie trochę wstydliwy chce poznać kobietę jednak jest tak płochliwy nie wiem jak to zrobić żeby go ośmielić..ma swoje mieszkanie usamodzielniony 30 lat

Danuty są dobre w wyrku .

Gość Tajemnicza kobieta
6 godzin temu, Gość Gość napisał:

Tanie komplementy uposledzonego dragona a ta już wniebowzieta 😄

Może jestem normalną kobietą i potrafię docenić samą siebie..wśród ludzi na kafe chyba faktycznie jestem INNA..

Gość Tajemnicza kobieta
6 godzin temu, Gość ... napisał:

Brawo! Należysz do tej niewielkiej grupy normalnych kobiet. Każdy mężczyzna o takiej marzy.

Gdzie znaleźć taką kobietę, jak ty? 🙂

Takich jak ja jest dużo..może nie patrzysz z otwartymi oczami i widzisz, tylko te,które są wokół Ciebie..Kobiety mojego pokroju ,te normalne nie biegają za facetami, dają im znać, że istnieją i że facet miałby u niej szansę...A potem żyją swoim życiem i to faceta wybór czy odważy się podejść czy nie..czy chce..Mądrych wyborów Panowie wam życzę, a potem poczytam na kafe ciekawe tematy,że..znalazłem swoje szczęście..byłem sobą i mnie doceniła..życzę Wam tego😊

Gość aaa

sarke Wojciech karol przemysłąw zielona góra ol. truskawkowa 

3 godziny temu, Gość mmm napisał:

Danuty są dobre w wyrku .

na głupie pytana nie odpowiadam...nie szmacę się i kolega tez nie.porządny facet tylko zalękniony a nie jakiś seksoman...chce czysta kobietę i sam jest czysty...nie wyszmacony...

Gość ...
Dnia 4.05.2019 o 11:25, Gość Patrycja napisał:

Taaa... Na portalach randkowych idealnie widac. Quasimoda a zagaduja do piękności 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 

Nie siedzę na portalach randkowych i nie zagaduję tylko do piękności.

Gość ...
20 godzin temu, Gość ...a napisał:

to jakim cudem biednymi ciapowatymi brzydalami kobiety sa zainteresowane i biora z nimi slub ?

dlaczego wiekszosc moich kolezanek brala slub z paskudami ?

a ile one mają lat? jeśli powyżej 40, to normalne, bo wtedy kobiety nie patrzyły na wygląd, tylko na charakter.

20 godzin temu, Gość ...a napisał:

sam je odrzucasz, bo czekasz na ksiezniczke, a potem klamiesz ze nie wybrzydzales cale zycie

nikogo nie odrzucam, to mnie wszyscy odrzucają. Nie czekam na księżniczkę i nie wybrzydzam.

Gość ...
19 godzin temu, Tajemnicza kobieta napisał:

Takich jak ja jest dużo..może nie patrzysz z otwartymi oczami i widzisz, tylko te,które są wokół Ciebie..Kobiety mojego pokroju ,te normalne nie biegają za facetami, dają im znać, że istnieją i że facet miałby u niej szansę...A potem żyją swoim życiem i to faceta wybór czy odważy się podejść czy nie..czy chce..Mądrych wyborów Panowie wam życzę, a potem poczytam na kafe ciekawe tematy,że..znalazłem swoje szczęście..byłem sobą i mnie doceniła..życzę Wam tego😊

Gdyby mi taka kobieta dała znać, że miałbym u niej szansę, to od razu zrobiłbym wszystko, by tę szansę wykorzystać i się z nią związać.

Gość gosc

W domu starcòw stara prukwo 😎

Gość Paula23
19 godzin temu, KermitZaba napisał:

Ja się jakiś czas temu zorientowałem, że te spokojne rozsądne dziewczyny nie ganiają za facetami, nie są agresywne czy natarczywe w relacjach tylko subtelne, podają dłoń a nie szarpią za bluzę.

Tak. Tak właśnie jest :).

Gość Tajemnicza kobieta
50 minut temu, Gość ... napisał:

Gdyby mi taka kobieta dała znać, że miałbym u niej szansę, to od razu zrobiłbym wszystko, by tę szansę wykorzystać i się z nią związać.

To rozglądaj się w swoim życiu , żeby takiej szansy nie przegapić..😊

Gość Gość

Ja właśnie poznałam idealnego faceta.  Ale 10 lat starszego, chociaż wygląda młodziej. Pierwszy raz w życiu miałam wrażenie że spotykam się z mężczyzna a nie z chłopakiem.    A co najdziwniejsze imponują mi w nim takie cechy o których nigdy bym nie pomyślała.  Aż się sama sobie dziwię. 

Gość ...
21 minut temu, Tajemnicza kobieta napisał:

To rozglądaj się w swoim życiu , żeby takiej szansy nie przegapić..😊

Cały czas się rozglądam 🙂

Gość Simon Mol

To tylko kafeteria, gra pozorow. Ogarnijcie sie 🙂

Gość UPS a jednak
1 godzinę temu, Gość Simon Mol napisał:

To tylko kafeteria, gra pozorow. Ogarnijcie sie 🙂

Nie wszyscy ludzie w życiu grają..nie oceniaj innych swoją miarą..Ja nie gram.