Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Słodka Tajemnica

Właśnie dlatego mogę mieć każdą !!!

Polecane posty

Gość Słodka Tajemnica

Wielu moich kumpli często mnie pyta ,,Marek jakim cudem tyle dziewczyn się za Tobą ogląda" ,,Jakim cudem możesz być w kilku związkach na raz" ,,Skąd ta bogata lista kontaktów w telefonach np. Ania 5, Kasia7 ". Otóż moja tajemnica, że tak się dzieje nie jest spowodowana żadną sławą, bogactwem czy niesamowitymi mięśniami. Nie muszę używać żadnych egzotycznych feromonów by przyciągać do siebie samice. To powoduje coś innego moja, tajemnica co działa niczym magnes na kobiety. To ona powoduje,że ustawiają się do mnie w kolejce. Chcecie wiedzieć co to jest? Co tak działa na kobiety? Co sprawia, że marzą o mnie każdego dnia i każdej nocy? Czego zazdrości mi każdy facet? Dobra powiem wam... Mój sekret brzmi następująco... Urodziłem się z czterema jądrami. To jest właśnie mój sekret i magnes na samice. Cztery w pełni sprawne jądra. To właśnie mnie czyni ideałem w oczach każdej kobiety.

Ps. Nie mam żadnych chorób wenerycznych, ani żadnych dolegliwości. Sam mogę uprawiać seks kilka godzin bez przerwy z tego powodu.

Gość gość

i już ci żaden facet nie zazdrości

Gość Słodka Tajemnica

Mam też dwa penisy, z czego jeden jest na moim czole.