Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieuchwytny

Jestem dupkiem, rozko...e i rzucam kobiety

Polecane posty

Gość nieuchwytny

to ich błaganie aby im dać szanse jest dla mnie jak lot w kosmos, że tak desperacko chcą tego związku, wtedy stają się dla mnie obojętne i je rzucam

Gość Gosc

Taaa jasne, pierd ...nie 

Gość Naprawdę

Też bym tak robiła jako facet. 

Gość Nieuchwytna
3 minuty temu, Gość nieuchwytny napisał:

to ich błaganie aby im dać szanse jest dla mnie jak lot w kosmos, że tak desperacko chcą tego związku, wtedy stają się dla mnie obojętne i je rzucam

Aż trafisz na kobiete wyzwanie i sam bedziesz chciał szansy u niej..Nie lubię błagać i nie błagam.Nudne kobiety wybierasz 😉

Gość Gosc
5 minut temu, Gość Naprawdę napisał:

Też bym tak robiła jako facet. 

Jako kobieta tez mozesz

Gość Gość
Przed chwilą, Gość Gosc napisał:

Jako kobieta tez mozesz

Jestem obojnak

Gość nieuchwytny
1 minutę temu, Gość Nieuchwytna napisał:

Aż trafisz na kobiete wyzwanie i sam bedziesz chciał szansy u niej..Nie lubię błagać i nie błagam.Nudne kobiety wybierasz 😉

po co komu nie nudna? jak chce pogadać to mam kumpli, laska jest tylko potrzebna do przytulania, spacerów i seksu, reszte robi się z kumplami, chyba to oczywiste

Gość gość

Może na taką cię tylko stac 

Gość Nieuchwytna
Przed chwilą, Gość nieuchwytny napisał:

po co komu nie nudna? jak chce pogadać to mam kumpli, laska jest tylko potrzebna do przytulania, spacerów i seksu, reszte robi się z kumplami, chyba to oczywiste

I tu robisz błąd..kobieta powinna być tez do pogadania..na spacer można też pójść samemu..A i z kumplami kobietę można poznać .Kobieta świadczy o mężczyźnie ...jaką wybierzesz tak będą Ciebie widzieli kumple..A mogą zazdrościć jak znajdziesz  fajną..😊

Gość nieuchwytny
13 minut temu, Gość gość napisał:

Może na taką cię tylko stac 

po co ferarri jak dojedziesz wszędzie maluchem 125P??? jestem praktyczny

Gość Rzygacz

Rzygam chyba 

Gość nieuchwytny
12 minut temu, Gość Nieuchwytna napisał:

I tu robisz błąd..kobieta powinna być tez do pogadania..na spacer można też pójść samemu..A i z kumplami kobietę można poznać .Kobieta świadczy o mężczyźnie ...jaką wybierzesz tak będą Ciebie widzieli kumple..A mogą zazdrościć jak znajdziesz  fajną..😊

nie w moim stylu wzbudzać zazdrość kumpli ani nie interesuje mnie jak widzą mnie inni przez to z jaką jestem kobietą, to jest płytkość, widze że już się różnimy i by między nami nie wypaliło, inne pojęcia mamy

Gość gość

Podwozie bez resorôw? 

Gość gość

Ty ogólnie nie masz pojęcia. Nie wiadomo czy przyszedłeś nas przekonywac czy siebie, ale próbuj skoro musisz.

Gość Nieuchwytna
8 minut temu, Gość nieuchwytny napisał:

nie w moim stylu wzbudzać zazdrość kumpli ani nie interesuje mnie jak widzą mnie inni przez to z jaką jestem kobietą, to jest płytkość, widze że już się różnimy i by między nami nie wypaliło, inne pojęcia mamy

Masz rację jakbyś mnie tylko dup/czuł przytulal i zabierał na spacer to z kim bym gadała??jak Ty z kumplami..musiałabym mieć kochanka do gadania i innych potrzeb..

Gość gość

Ja takiego kiedyś wykopsałam ze swojego życia. Teraz on wysiaduje na kafeterii w święta i długie weekendy, udając wygrywa. Słowem dópek. 

Gość aaa

Robia to kobiety i faceci. Jezeli ktos jest atrakcyjniejszy lub mniej zakimpleksiony to wykorzystuje frajera. Lepiej kogos rzucic niz go oszukiwac i zyc z nim w za duzej roznicy atrakcyjnosci. W wiekszosci przypadkow to nie celowe dzialanie tylko selekcja naturalna.

Gość Zielonka

Miałam do czynienia z takim facetem. Był przepiękny, błyskotliwy, światowy. 8 miesięcy mnie posuwał, zakochałam się. Wyznawał miłość, mówił że jestem jego połówką pomarańczy. Później zerwał znajomość, byłam zrozpaczona. Okazało się, że posuwał i zakochiwał się tak samo w wielu kobietach w całej Europie. To było 4 lata temu. A dziś? On jeździ na wózku inwalidzkim, bo roztrzaskał się na paralotni i nie może nawet samodzielnie skorzystać z kibla. Ja od 3 lat w związku z kimś ciepłym i rodzinnym, choć nie tak efektownym wizualnie, gotuję obiady i cieszę się czułością i ciepłem. Panu przystojnemu wysłałam 20 euro na rehabilitację, bo nie miał żadnych oszczędności (jakaś zbiórka w internetach była). Taka historyjka życiowa - pokazuje, jaki los bywa przewrotny.

Gość gość
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Ja takiego kiedyś wykopsałam ze swojego życia. Teraz on wysiaduje na kafeterii w święta i długie weekendy, udając wygrywa. Słowem dópek. 

W twoich snach. 

Gość gość

Nie w snach, tylko w rzeczywistości. Co ty możesz o tym wiedzieć? Kim jesteś? 

Gość Nie CHad

I bardzo dobrze. My nie-chady dziękujemy! 

Gość gosc
1 godzinę temu, Gość nieuchwytny napisał:

Haha, "oczywiste" chyba tylko dla typowych sebiksów. 😄 Sam jesteś nudny i prymitywny, więc i typowe karyny zapewne przyciągasz. U kobiety na jakimś poziomie nie mialbys szans.

Gość gość

niedobrze

Gość nazwa wyświetlana

I po co sie tym chwalić i takie tematy zakładać.

Gość gość
2 godziny temu, Gość nieuchwytny napisał:

Czysta psychopatia. Są takie, co błagają o szansę? Nie wierzę. Ode mnie bys dostał po ryju i kopa na do widzenia. 

Gość gość

Jak wiesz że tak robisz to czemu tego nie zmienisz ?

Gość hehehe

koleś zalozyl temat prowakcje a te się wkręcają jak glupie 😄

Gość why

A dlaczego tak postepujesz z kobietami ? 

Gość gość

Chcą aby ktoś ich  wyr... ał, niech ich ru.. ją 😎

Gość gość
2 godziny temu, Gość gość napisał:

No i jest na kafe, hehehe 😄 😛