Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieuchwytny

Jestem dupkiem, rozko...e i rzucam kobiety

Polecane posty

Gość przegryw

W imieniu wszystkich przegrywów - dziękujemy! ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

Ja chętnie bym wyru..chał taką oralnie za karę!

Gość szkoda gadać
12 godzin temu, Gość Zielonka napisał:

Miałam do czynienia z takim facetem. Był przepiękny, błyskotliwy, światowy. 8 miesięcy mnie posuwał, zakochałam się. Wyznawał miłość, mówił że jestem jego połówką pomarańczy. Później zerwał znajomość, byłam zrozpaczona. Okazało się, że posuwał i zakochiwał się tak samo w wielu kobietach w całej Europie. To było 4 lata temu. A dziś? On jeździ na wózku inwalidzkim, bo roztrzaskał się na paralotni i nie może nawet samodzielnie skorzystać z kibla. Ja od 3 lat w związku z kimś ciepłym i rodzinnym, choć nie tak efektownym wizualnie, gotuję obiady i cieszę się czułością i ciepłem. Panu przystojnemu wysłałam 20 euro na rehabilitację, bo nie miał żadnych oszczędności (jakaś zbiórka w internetach była). Taka historyjka życiowa - pokazuje, jaki los bywa przewrotny.

Szkoda, że tak późno, ale dobrze, że zmądrzałaś i przestałaś patrzeć na wygląd 🙂

13 godzin temu, Gość nieuchwytny napisał:

to ich błaganie aby im dać szanse jest dla mnie jak lot w kosmos, że tak desperacko chcą tego związku, wtedy stają się dla mnie obojętne i je rzucam

I właśnie dlatego masz branie - kobiety kochają d00pków.

Gość Żal

Od rana ten sam kwęk który się zwie sfrustrowany brzydal który w ladniejszych od siebie widzi samo zło 🤣