Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LiliannaDa.

Ślub za 3 miesiące

Polecane posty

Witam. 

Za 3 miesiące biorę ślub. Z partnerem jesteśmy w związku od 5 lat. Bywało między nami różnie. Jednak partner bardzo o mnie dba. W ubiegłym roku w styczniu poznałam kogoś. Kogoś dla kogo czułam się naprawdę ważna. Z moim obecnym partnerem rozstawalismy się już 2 razy. Przeżyliśmy już również wspólna terapię partnerska spowodowana kryzysem przez to że kogoś poznałam. Po przeprowadzce do mojego obecnego partnera podjęliśmy decyzję o ślubie który odbyć ma się za 3 miesiące. 

Mezczyzna którego poznałam zostawil rok temu dla mnie swoją partnerkę z którą był 7 lat. Jednak w momencie kiedy dowiedział się że wróciłam do obecnego partnera znów do niej wrócił. Przez prawie rok nie mieliśmy kontaktu. Dziś znów przed samym ślubie kontakt się odnosił. Myślałam że o nim zapomniałam ale tak nie jest. Wiem że on nie zapomniał też o mnie. Nie ma dnia bym o nim nie myślała. 

Przez tą sytuację i moje uczucia i znów tego człowieka na mojej drodze nie wiem czy powinnam brać ten ślub. Proszę pomóżcie drogie Panie.. 

Gość Haha

Już mi nioso suknię z welonem 😂😂

Gość znawca

Nic z tego nie będzie bo nie wchodzi sie dwa razy do tej samej rzeki bo mija czas i rzeka  czyli człowiek sie zmienia i nikt juz do nikogo wtedy w ogóle nie pasuje

Gość Gość

Jesteś kochliwa i nie wiesz, czego chcesz.  A może wiesz, ale chcialabyś i dbającego partnera i tamtego. A tu trzeba wybrać i zdecydować. Terapia partnerska była przez ciebie? Bądź uczciwa i nie skrzywdź obecnego partnera. Ale chyba już go krzywdzisz, myśląc o innym. Ile masz lat? Bo chyba nie dojrzałaś do małżeństwa.

Gość Gosc

Raczej krzywdzi lub skrzywdziła obu. 

Nie ma dnia abys nie myslala o tamtym? Co ty nie powiesz? Tak tamtego kochalas, ze wrocilas do obecnego? Daruj sobie, te wywody o milosci.