Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katecheta

Katecheza misyjna - dlaczego chrześcijanin powinien praktykować medytacje buddyjskie cz2

Polecane posty

Gość katecheta

Dzisiejsza katecheza będzie znowu o buddyzmie i o buddyjskiej muzyce i medytacji dlaczego warto ją praktykować. Czyli Buddyzm to zupełnie inna religia ale medytacje które praktykują łączą nas z naturą, i duchami a nawet z aniołami ale podkreślam z Bogiem nie mają nic wspólnego ale to nie oznacza że mamy ich nie praktykować wręcz przeciwnie bo nie samym Bogiem żyje człowiek. Jeśli ktoś mi nie wierzy że moje nauki katechetyczne są prawdziwe to mogę wrzucić filmik na youtube za jakiś czas jak w pomieszczeniu nagrałem siwe kółka których normalnie nie widać. jakby tego było mało to nawet kupię tablet z jakością hd i z lampą żeby udowodnić niedowiarkom że mam rację i że moje katechezy są prawdziwe a medytacje buudyjskie łączą nas z duchami przodków. Zobaczę jak będzie mi się chciało to zrobię coś podobnego do marka szwedowskiego tyle że będę nagrywać duchy telefonem a jak chcecie mozecie to wypróbować u siebie potrzebujecie tylko telefon z jakością hd, android przynajmniej 8.0 i aparat co najmniej 13mpix oraz dobrą latarke w smartfonie może wam sie też coś uda uchwycić i zrozumiecie że moje katechezy są prawdziwe należy czekać co najmniej 30 minut by coś uchwycić i czekać aż kółko pojawi sie żółte. Więc praktykowanie medytacji buddyjkich to dobry sposób na pomoc naszym zmarłym, na spotkanie z aniołami niższej hierarchi a nawet zrozumienie jak działą nasz anioł stróż. Czyli medytacje mogą nas połączyć ze zmarłymi, mogą nas zrelaksować a nawet pomóć w wielu rzeczach. Ja mam dowody na to ze moje katechezy są prawdziwe.