Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Felka123

Jego ex

Polecane posty

Cześć.  Mój obecny chłopak związał sie kiedyś z przyjaciółką swojej siostry. Byli ze sobą cztery lata . Wielka miłość z jego strony, zerwała z Nim  i bardzo to przeżywał. Po 5 miesiącach zaczęliśmy sie spotykać my.  Czułam ze on nadal coś do niej czuje ale weszłam w to. Musiałam sie wyprosić by skasował z nią zdjecie , by poprosił by ona zrobiła to samo na facebooku itp. Pisali sobie sms. Nic konkretnego,  tylko typu ; "co u Ciebie słychać " ale to mało ważne. Jego rodzina bardzo im kibicowała , lubili ją bo to dziewczyna syna i przyjaciółka siostry. Znali ją od dzieciaka.  Wiedzieli jak bardzo za nią szaleje. No i tu pojawia sie problem. Moj chłopak mieszkał do niedawna w rodzinnym domu. Ona tam przyjeżdżała do siostry i siedzieli w jednym domu wszyscy. Bardzo mnie to martwiło ze chłopak ją widzi i przebywa . Ostatnio przyjechała do nich na Wino . Mojego chlopaka nie było.  Pila sobie winko z jego rodzicami , i rodzenstwem. Czy to normalne ? Mysle ze obecny chłopak siostry gdyby był w takiej sytuacji nie był by zadowolony ze jej byly chlopak przyjeżdża do ich domu do brata .