Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc

Wypadniecie macicy

Polecane posty

Gość Gosc

Jestem w 38 tyg ciazy,  dziś rano podmywalam się na bidecie i poczułam że moje strefy intymne są takie nabrzmiale bardziej niż zwykle, a po między wargami   sromowymi zamiar dziurki poczułam ścianę, więc odruchowo wsadzilam tam  palec ta scianka to ta ściana gdzie znajduje się punkt g  a nieco głębiej zaraz za tym poczułam swoją szyjke macicy, taka miękka i obslizgla ale długą i zamknięta, brzuch nie mam obniżony, ale to co poczułam między nogami mnie zaniepokoilo, czy to normalny objaw przed porodem czy zwiastuje to kłopoty? Wizytę u gina mam w środę dopiero,  zdarzało mi się wsadzić tam palce prędzej i był to długo kanal , żeby dotknąć szyjki macicy musiałabym się nagimnastykowac żeby to dosiegnac a teraz to jest zaraz przy ujściu  

Gość Iza

po co grzebiesz brudnymi paluchami tuz przed porodem i narazasz dziecko, przestan tam grzebac!!

Gość Gosc
2 minuty temu, Gość Iza napisał:

po co grzebiesz brudnymi paluchami tuz przed porodem i narazasz dziecko, przestan tam grzebac!!

Na bufecie raczej ciężko mieć brudne paluchy, to czym myjesz pipke? Bo ja tylko ręką, nie znam innego sposobu , czytaj że zrozumieniem, wyczuwam nieprawidłowości,  cos czego wcześniej nie było, z zewnątrz,  dlatego zajrzałam dalej 

Gość Gosc

*bidecie. 

Gość gosc

zawsze masz jakies bakterie na rekach bo nie wierze ze potrafisz higienicznie umyc rece, bo nawet nie wiesz co to znaczy.

Gość Gosc
11 minut temu, Gość gosc napisał:

zawsze masz jakies bakterie na rekach bo nie wierze ze potrafisz higienicznie umyc rece, bo nawet nie wiesz co to znaczy.

To rozumiem że z facetem się nie bzykasz bo zawsze ma jakieś bakterie na swojej pale i rękach, 👍👍👍 

Gość Gość

Autorko nie reaguje widać, że to jakaś wariatka próbuje ci rozwalić temat z nudów. Co do twojego pytania ja tak nie miałam w ciąży. Jeżeli nie masz innych objawów a ten stan się nie pogarsza to poczekaj do środy na swoją wizytę u lekarza. 

Gość Bubu

Ja tak mam po porodzie