Gość Gość Napisano Maj 5, 2019 Mężczyźni, czy podobają Wam się powiększone piersi? Czy bardziej od tego wolicie już płaskie kobiety? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Adams Napisano Maj 5, 2019 Bardziej liczy się charakter i podejście w łóżku. Kłoda z dużymi piersami jest mniej interesująca, niż taka z małymi/średnimi/duzymi, ale aktywna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bolec112 Napisano Maj 5, 2019 Kobiety robią sobie sztuczne cycki, a potem chwalą się tym na prawo i lewo. Najlepsze jest to, że wtedy bez krępacji pozwalają się wymacać. Nawet zachęcają: „zobacz, dotknij, jakie twarde i jędrne”. Miałem tak z sąsiadką i z koleżanką z pracy. Niestety zgadzają się tylko na jedno macanko :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Płocha Gocha Napisano Maj 5, 2019 2 godziny temu, Gość Adams napisał: Bardziej liczy się charakter i podejście w łóżku. Kłoda z dużymi piersami jest mniej interesująca, niż taka z małymi/średnimi/duzymi, ale aktywna. Moja koleżanka dopóki nie powiększyła piersi, była jak szara myszka. Po operacji nabrała wiary w siebie, przebiera w facetach i jak sama powtarza „nie żałuje tego kroku”. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gościówka Napisano Maj 5, 2019 Dopóki miałam moje naturalne cycki, to nie widziałam zainteresowania facetów, ale gdy powiększyłam do rozmiaru D, to czuję, jak pożerają mnie wzrokiem i w myślach rozrywają mój stanik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sabaryta 4 Napisano Maj 5, 2019 Powiększanie piersi to raczej problem kobiet , które nie lubia swojego ciała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bond 3 Napisano Listopad 18, 2021 Ja lubię tylko naturalne piersi. Mogą być mniejsze np. B lub bardziej płaskie np. kieszenie, ale tylko naturalne nie silikony. Sztuczne to można np. prezerwatywę napełnić wodą i jest sztuczny cycek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach