Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiki

Wkurzona w ciąży

Polecane posty

Gość Wiki

Cześć, moja szwagierka zachowuje się jakby była zła, że pierwsza zaszłam w ciążę. Trochę to dziwne bo twierdzi, że za dziećmi nie przepada, boi się brać na ręce i wogole dotknąć. Powiedziała że nie chce nawet dotykać naszego dziecka jak się urodzi. Jednocześnie ciągle mi gada jak to popękam przy porodzie i jak mam przekichane. Co zrobić? Przy tym udaje angielsko miła, a te wredne komentarze wciska co jakiś czas. Podobno leczy się, ale spytalismy wprost czy ze zdrowiem ok bo lata na jakieś badania to wkurzona do nas ze z nią jest wszystko w porządku i po co pytamy wogole... 

Gość gość

olac, z uśmiechem na twarzy mówic że Cie to jakoś nie przeraża, a jesli ona faktycznie nie moze miec dzieci i sie leczy to po prostu bierz na nia poprawke bo pewnie jest jest trudno

Gość Julia

Trochę wredne postępuje... 

Gość Wiki
29 minut temu, Gość gość napisał:

olac, z uśmiechem na twarzy mówic że Cie to jakoś nie przeraża, a jesli ona faktycznie nie moze miec dzieci i sie leczy to po prostu bierz na nia poprawke bo pewnie jest jest trudno

Oczywiście masz rację, że powinnam olać, tym bardziej, że nie chcę rozwijać w sobie niechęci do niej. Zastanawia mnie tylko jedno, nawet jeśli ona ma problem to nie jest nasza wina, nie obnosimy się też z ciąża, nie dopytujemy jak reszta jej rodziny "A Ty kiedy, latka lecą, coś przytyłas to może już jesteś?" a ona i tak jest dla nas na swój sposób wredna, nie chcę żeby okazywała swoje negatywne uczucia mojemu dziecku. Nie ma prawa być taka dlatego że ma problem... 

Gość Nsbbd

Znowu Ta sama prowokacja o zazdrosnej o twoja ciąże szwagierce. Nie możesz wymyślić nic innego kobieto? 0/10

Gość Ola

Też mnie to rozwala jak ktoś się tak zachowuje i się usprawiedliwia problemem

Gość gość

Moim zdaniem zależy jakie masz podejście. Jak masz "wywalone" to możesz odpowiadać pełnymi spokoju i radości odpowiedziami, co będzie tylko szwagierkę wkurzać i wyprowadzać z równowagi. A jak Cię dotykają takie odpowiedzi to się odetnij i tyle.

Gość Gość

Przecież taki sam temat już był, widocznie autorka po raz kolejny chce rozpętać gównoburze 🙄