Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niee

Jestem załamany żona odmawia mi

Polecane posty

Gość Niee

Jestem załamany żona odmawia mi zrobienia loda frustruje mnie to coraz bardziej że myślę żeby od niej podejść albo znaleźć sobie kochankę Czemu wy kobiety takie jesteście i generuje cię w mężczyznach tyle złości swoją postawą

Gość Am1988

Mojej żonie też coś się poprzestawiało w tych sprawach. Ostatnio trochę przytyła i jej piersi urosły o dwa rozmiary. Jeszcze niedawno były takie średnio małe. Teraz wyglądają imponująco. Co z tego skoro nie pozwala mi ich pieścić i dotykać. Nadal jednak ma ochotę na rimming i wkładanie palca do jej ciasnej dziurki. Nie rozumiem tego. Wydaje mi się, że moja żona jest wyjątkiem ponieważ z tego co wiem wszystkie kobiety lubią pieszczoty piersi. No cóż. Muszę się pocieszyć tym, że delikatny anal nadal sprawia jej przyjemność. Doceniam to gdyż nie każda kobieta lubi nawet tylko te delikatne pieszczoty analne. 

Gość Uuuu

Uuu

Gość Gość

Kiedyś się prosiłem żony raz tylko odmówiła bez powodu to od trzech lat kocham się z inną kiedy chce 

9 godzin temu, Gość Niee napisał:

Jestem załamany żona odmawia mi zrobienia loda frustruje mnie to coraz bardziej że myślę żeby od niej podejść albo znaleźć sobie kochankę Czemu wy kobiety takie jesteście i generuje cię w mężczyznach tyle złości swoją postawą

I Ty jej odmawiaj zrobienia czegoś na co ona ma ochotę albo czego ona od Ciebie chce a z czego Ty nie masz przyjemności. Niekoniecznie w seksie. Twarde NIE i tyle.

A kochankę zawsze można znaleźć tylko pytanie jak wyjedziesz na rozwodzie. 

Który doradzam. Byle nie z Twojej winy