Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yyyujkk99

Sprzęt 22 cm

Polecane posty

Gość yyyujkk99

Gdzie znajdę kochankę która byłaby chętna się ze mną spotykać? Kobiety niby lubią duże a tu posucha 

Gość Pola
2 minuty temu, Gość yyyujkk99 napisał:

Gdzie znajdę kochankę która byłaby chętna się ze mną spotykać? Kobiety niby lubią duże a tu posucha 

Ujmij bo jest z czego.

Gość yyyujkk99
2 minuty temu, Gość Pola napisał:

Ujmij bo jest z czego.

Mnie dołuje to że mam taki sprzęt a w ogóle nie korzystam z życia. To tak jakby wyglądać jak model a być prawiczkiem jak dla mnie

Gość yyyujkk99

Chyba wybiorę jednak w takim razie facetów, oni wiedzą jak się zabawić z takim sprzętem, a laski z polski jeszcze nie widziały takiej armaty. Który facet chętny na twarde 22cm? loda mogę też zrobić

Gość Eeeee

To że się naczytałeś głupot na forach że każda lubi długie przyrodzenie to jedno...

A życie to już inna bajka. Są oczywiście kobiety które preferują takie długie....armaty ale to musisz szukać. Długość członka podałeś a jaki obwód bo on jest tu decydujący w większości przypadków.

Gość yyyujkk99

20cm w obwodzie, prawie jak moje udo

Gość Adams

Wyłącz internet, dziecko. Zamiast przechwalać się wymiarami, naucz się rozmawiać z kobietami, to nie będziesz miał takich problemów. Co Ci po nieużywanych 22cm?

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Adams napisał:

Wyłącz internet, dziecko. Zamiast przechwalać się wymiarami, naucz się rozmawiać z kobietami, to nie będziesz miał takich problemów. Co Ci po nieużywanych 22cm?

Gnat 22 cm to leń, jak zacznie stawać koło południa to być może do wieczora się dźwignie. Takiego lenia to wsadzić pod pupę i nakupkać na niego.