andaa21 0 Napisano Maj 7, 2019 Hej! Mam ostatnio problem z łamliwymi paznokciami i kruchymi włosami. Może znacie coś sprawdzonego? Koleżanka polecała mi Femibre, co o tym sądzicie? Nie wiem co o tym sądzić, bo pierwszy raz słyszę o tym. ps. To mój pierwszy post, jakby coś było nie tak to proszę o podpowiedź co zmienić Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marawstala Napisano Maj 7, 2019 Hej, nie polece nic konkretnego... szukaj czegos co ma krzem w składzie... Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
andaa21 0 Napisano Maj 7, 2019 Oki, dziękuję za szybką odpowiedź, ale nadal czekam ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marawstala Napisano Maj 7, 2019 Ok. Spoko : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olga Napisano Maj 17, 2019 Myślę, że nie warto brać tabletki. Wypróbuj linie cameleo natural. Mnie bardzo pomogła, moje włosy są jak nowe! Przy tym wszystkie kosmetyki mają przystępne ceny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach