Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marta

Jak go splawić?

Polecane posty

Gość Marta

Witajcie. Mam mały problem. 

Jestem atrakcyjna mloda kobieta, właśnie kończę studia i rozglądam sie za praca w zawodzie. Nie mam chłopaka, na sile nie szukam, choć kręci sie dookoła mnie wielu adoratorow. Problemwm jest jeden z nich i to o niego chciałam zapytać. Jak mam sie od niego uwolnić? Koles ma z 28 lat, mieszka z rodzicami, ogólnie nie wyglada dobrze, intelektem mi do pięt nie dorasta (skończył jakas zawodowe). Jak mam mu powiedzieć, ze nie dla psa kiełbasa? Ja jestem ambitna, ładna, mam zainteresowania. A on? Pracuje chyba na jakimś magazynie,. Wygląda okropnie. Kiedyś powiedziałaś mu, ze chyba nadajemy na innych falach i ze nic raczej z tego nie będzie. Nie zrozumiał. 

Jak wy sobie radzicie w takich sytuacjach? 

Nie chce byc za ostra, żeby go niw skrzywdzic. Wystarczy, ze życie go skrzywdzilo

Gość Gosc
3 minuty temu, Gość Marta napisał:

Witajcie. Mam mały problem. 

Jestem atrakcyjna mloda kobieta, właśnie kończę studia i rozglądam sie za praca w zawodzie. Nie mam chłopaka, na sile nie szukam, choć kręci sie dookoła mnie wielu adoratorow. Problemwm jest jeden z nich i to o niego chciałam zapytać. Jak mam sie od niego uwolnić? Koles ma z 28 lat, mieszka z rodzicami, ogólnie nie wyglada dobrze, intelektem mi do pięt nie dorasta (skończył jakas zawodowe). Jak mam mu powiedzieć, ze nie dla psa kiełbasa? Ja jestem ambitna, ładna, mam zainteresowania. A on? Pracuje chyba na jakimś magazynie,. Wygląda okropnie. Kiedyś powiedziałaś mu, ze chyba nadajemy na innych falach i ze nic raczej z tego nie będzie. Nie zrozumiał. 

Jak wy sobie radzicie w takich sytuacjach? 

Nie chce byc za ostra, żeby go niw skrzywdzic. Wystarczy, ze życie go skrzywdzilo

Masz pusto w głowie nic więcej. 

Gość Huehu

Wypnij  mu się a jak będzie cie posuwał to zrób kupę to miłość mu przejdzie

Gość Marta

Prosiłabym o mądre, rzeczowe odpowiedzi. 

Gość gość

powiedz wprost, każdy dorosły człowiek musi sobie sam radzić, również z odrzuceniem

Gość Jan
38 minut temu, Gość Marta napisał:

Jestem atrakcyjna mloda kobieta, właśnie kończę studia(...)

ogólnie nie wyglada dobrze, intelektem mi do pięt nie dorasta (skończył jakas zawodowe)

Jesteś atrakcyjna dla samej siebie i garstki przygłupów po studiach.

Chłopakowi polecam nie oglądanie się za Lampucerami, bo głównym problemem w związku będzie wtedy brak komunikacji

38 minut temu, Gość Marta napisał:

Jak mam mu powiedzieć, ze nie dla psa kiełbasa?

A jeśli nie dajesz psu kiełbasy, to może lepiej zostać LESS?

Przykład netto

Murarz, spawacz, piekarz, po zawodówce przy nominale godzin ma 3100 (jest brzydki i nie ambitny)

Księgowy, nauczyciel, urzędnik, po studiach przy nominale godzin ma 2600 (jest ładny i ambitny)

ALE Pani przecież nie leci na kasę!

Gość Oschla

Dlazego sie tak pysznisz i nasmiewasz z niego tutaj? Ok, sama przyznalas, ze zycie go skrzywdzilo, wystarczylo napisac, ze startuje do Ciebie facet, ktory Ci sie nie podoba i jak mu odmowic, zeby mu nie bylo przykro, a Ty napisalas caly elaborat, jaka to Ty jestes wspaniala, a on beznadziejny. 

Gość Marta
12 minut temu, Gość Jan napisał:

Jesteś atrakcyjna dla samej siebie i garstki przygłupów po studiach.

Chłopakowi polecam nie oglądanie się za Lampucerami, bo głównym problemem w związku będzie wtedy brak komunikacji

A jeśli nie dajesz psu kiełbasy, to może lepiej zostać LESS?

Przykład netto

Murarz, spawacz, piekarz, po zawodówce przy nominale godzin ma 3100 (jest brzydki i nie ambitny)

Księgowy, nauczyciel, urzędnik, po studiach przy nominale godzin ma 2600 (jest ładny i ambitny)

ALE Pani przecież nie leci na kasę!

Programista, elektronik po studiach od 6000 zl netto

Lekarz 5 000 wzwyż, z prywatna praktyka w wieku 35ciu pat ok. 25 000 zl

O horyznotach umysłowych i kulturze wypowiedzi nie wspomnę, bo to chyba oczywiste 

Gość Patrycja

Faceci nie maja jednak przyzwoitości. Bazyl startuje do fajnej laski? Codziennosc. Powiedz mu ze jest zw brzydki, w końcu sie odczepi

Gość oona

Czyli wyksztalcona, atrakcyjna kobieta nie jest w stanie powiedziec komus, ze nie jest nim zainteresowana? Moze popros mame albo tatusia o pomoc?

Gość Marta
Przed chwilą, Gość oona napisał:

Czyli wyksztalcona, atrakcyjna kobieta nie jest w stanie powiedziec komus, ze nie jest nim zainteresowana? Moze popros mame albo tatusia o pomoc?

Zamiast ironizowac- wróć do podstawówki i naucz się czytać ze zrozumieniem. 

Koleś w ogóle nie rozumie, gdy mówię mu ze nie jestem zainteresowania bliższa znajomością z nim. 

Gość PrzystojnyD
39 minut temu, Gość Marta napisał:

Zamiast ironizowac- wróć do podstawówki i naucz się czytać ze zrozumieniem. 

Koleś w ogóle nie rozumie, gdy mówię mu ze nie jestem zainteresowania bliższa znajomością z nim. 

W takim razie ogranicz jakikolwiek kontakt do minimum. Wywal z fb, zablokuj kontakt. Jak bedzie sie dowalał to postrasz policją. Nagrywaj go w razie czego, koniecznie kup sobie gaz pieprzowy. Mów znajomym/ rodzinie gdzie wychodzisz i za ile bedziesz - ostateczność w razie, gdyby koleś okazał się psycholem.

Temat moim zdaniem prowo.