Gość Michał23 Napisano Maj 7, 2019 Ja mam 23 lata i uprawiałem aż 12 razy. 4 razy zwykły seks, 6 razy lodzik i w razy handjob, a wy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Michał23 Napisano Maj 7, 2019 Miało być 2 razy handjob. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 26 letni prawiczek Napisano Maj 7, 2019 Ani razu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ZZZZ Napisano Maj 7, 2019 Kilka tysięcy na pewno ! Pomyśl, policz , sam dojdziesz do tego że to prawda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Maj 7, 2019 Od kilku lat codziennie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Goowniany mój los Napisano Maj 7, 2019 Nigdy nie uprawiałem seksu. Niedługo skończę 35 lat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Gość Napisano Maj 7, 2019 4 minuty temu, Leżaczek napisał: 0 A w ogóle wychodzisz z domu? Bo jeśli nie, to co się dziwić.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jesien22 1 Napisano Maj 7, 2019 Wszystko zależy od partnera. Ja z moim byłym, z którym byłam w 5 letnim związku uprawiałam seks rzadziej niż z facetem, z którym byłam kiedyś przez pół roku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość x_x Napisano Maj 7, 2019 Nigdy a mam 17 lat i nigdy nie będę mieć z kim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziewczynka z zapałkami 89 Napisano Luty 15, 2021 Mąci mi się w głowie jak mam to policzyć, choć nie było tego dużo. Hmm....2 razy w wieku 17 lat, raz w wieku 18 lat i 3 razy gdy miałam 24 lata. Partnerów łącznie było czterech. Teraz mam lat 30. Koniec podsumowań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziewczynka z zapałkami 89 Napisano Luty 15, 2021 1 godzinę temu, PrawiczekPzn napisał: 2+1+3=5 Czyli aż 2x z jednym gościem, a tak to tylko ONS, chyba, że to były trójkąty, czworokąty lub pięciokąty. To nie dziwie się stanom depresyjnym. Pogiglać Cię? Ja nie uprawiałem se.ksu ani razu, i nie zamierzam. No samo sedno ,chyba się muszę sprzedać za pieniądze, albo za darmo się oddam jakiemuś gilgaczowi, zrobię wszystko by nie mieć depry. Nie było żadnych x-kątów:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziewczynka z zapałkami 89 Napisano Luty 15, 2021 1 minutę temu, Kulfon napisał: W tym tygodniu? Nie wiem czy to do mnie. W każdym razie sprzedam się w połowie marca.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziewczynka z zapałkami 89 Napisano Luty 15, 2021 1 minutę temu, Kulfon napisał: Do autora. Autor napisał, że ' w życiu ' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Luty 15, 2021 Nie mam zielonego pojęcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 15, 2021 Nie starczyloby mi członków aby to policzyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sofi 119 Napisano Luty 16, 2021 A mnie nie przyszło do głowy ,żeby liczyć a tym bardziej na członkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Luty 16, 2021 Seks jest dla słabych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Blanca30 245 Napisano Luty 16, 2021 Ani razu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziewczynka z zapałkami 89 Napisano Luty 16, 2021 Ja już więcej nie spróbuję. To jest dla ludzi prymitywnych, ja jestem ponad to. Wyzbyłam się potrzeb na rzecz pracy i działalności charytatywnej. Mam w głębokim poważaniu ocieranie się nago o inne osoby. To jest obleśne i niegodne współczesnego człowieka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziewczynka z zapałkami 89 Napisano Luty 16, 2021 2 minuty temu, Kulfon napisał: Ja uprawiam seks charytatywnie. Razem z Anną Dymną. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Luty 16, 2021 8 minut temu, Dziewczynka z zapałkami napisał: Ja już więcej nie spróbuję. To jest dla ludzi prymitywnych, ja jestem ponad to. Wyzbyłam się potrzeb na rzecz pracy i działalności charytatywnej. Mam w głębokim poważaniu ocieranie się nago o inne osoby. To jest obleśne i niegodne współczesnego człowieka. Zgadzam się, coś obrzydliwego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Luty 16, 2021 Ja jestem na odwyku od sexu właśnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dziewczynka z zapałkami 89 Napisano Luty 16, 2021 1 minutę temu, Kulfon napisał: Z nia nigdy nie uprawialam. A szkoda. Coś wspaniałego! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Luty 16, 2021 A jak ktoś daje za darmo to już jest charytatywnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Luty 16, 2021 Przed chwilą, Kulfon napisał: Tak, oczywiscie. To ja też mogę się pod tym podpisać. Jesteśmy dobrymi ludźmi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Qince Napisano Luty 16, 2021 Przed chwilą, Kulfon napisał: Szkoda ze nie mialam szansu. Moze jeszcze sie trafi. Jak kurze ziarko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agent of Asgard 3636 Napisano Luty 16, 2021 2 minuty temu, Benniee napisał: To ja też mogę się pod tym podpisać. Jesteśmy dobrymi ludźmi. Tylko pamiętaj, że musisz być stroną aktywną - w przeciwnym wypadku jesteś beneficjentem... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BardzoBrutalnaBabcia 246 Napisano Luty 16, 2021 Jesteście chorzy psychicznie i obrażająco zboczeni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Luty 16, 2021 (edytowany) 1 minutę temu, agent of Asgard napisał: Tylko pamiętaj, że musisz być stroną aktywną - w przeciwnym wypadku jesteś beneficjentem... A jak raz daję, a raz zabieram? To się w piekle sponiewieram? Edytowano Luty 16, 2021 przez Benniee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Benniee Napisano Luty 16, 2021 2 minuty temu, BardzoBrutalnaBabcia napisał: Jesteście chorzy psychicznie i obrażająco zboczeni. Babciu przepraszam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach