Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nigger2

Fantazje o trans

Polecane posty

Mam ostatnio fantazje, że kocham się z eksluzwnym transem*. Takim z idealnymi piersiami. Posuwamy się na zmianę i wszystko inne, tak nie agresywnie. Bardziej mnie to podnieca niż moja kobieta. Nie wiem co o tym myśleć...

Gość Boguś

Homoseksualizm chyba wychodzi na jaw..

Gość Femdom

Też mam podobne fantazje, ale w trójkącie z żonką 🙂

3 minuty temu, Gość Femdom napisał:

Też mam podobne fantazje, ale w trójkącie z żonką 🙂

W rzeczy samej... z moją też takie mam 

Gość Jan

Wpłyń na port trans. Zostań kierowcą, wtedy w trans-Porcie będziesz cały czas. Będziesz pchał (wózek z paletą) i będą Ciebie pchali (magazynierzy do roboty). Robota brudna i ciężka z długimi drągami, jeśli wieziesz stal.

Gość Primytyw

Ja namówiłem swoją drugą połówkę na trójkąt z shemale, ale nie możemy znaleźć takiej..

20 godzin temu, Gość Boguś napisał:

raczej nie ma to związku z homoseksualizmem jeśli taki trans bardziej wygląda jak kobieta niż facet ... ja jestem bardzo hetero ale czasami na shemale mam ochotę jednak pod takim tylko warunkiem, że poza ptaszkiem wyglądałaby bardzo kobieco. Preferowałbym także taką t-dziewczynę, która ma (jak przypuszczam z powodu dużych dawek hormonów kobiecych) bardzo małego ptaszka i jajeczka .... wówczas nawet mógłbym jej takiego mikropeniska obciągnąć. Natomiast normalnego faceta w przebraniu kobiecym nigdy był nie stolerował....

20 godzin temu, Gość Boguś napisał:

raczej nie ma to związku z homoseksualizmem jeśli taki trans bardziej wygląda jak kobieta niż facet ... ja jestem bardzo hetero ale czasami na shemale mam ochotę jednak pod takim tylko warunkiem, że poza ptaszkiem wyglądałaby bardzo kobieco. Preferowałbym także taką t-dziewczynę, która ma (jak przypuszczam z powodu dużych dawek hormonów kobiecych) bardzo małego ptaszka i jajeczka .... I oczywiście nie ma mowy aby mnie tym penisem penetrowała - wchodzi w grę tylko jej pupka i mój penis w jej pupce... Ona musiałaby przyjąć całkowicie kobiecą rolę

Gość Hetero

Nie wiedziałem że facet z cyckami to kobieta 😉 no ale skoro macie takie podejscie. 

Jeśli ta "kobieta" ma penisa  i z drugim facetem się zabawia to mimo wszystko uważam  to za homoseksualizm, ale jak to mowia: raz w tyłek to nie pedał 🙂

Gość 78/2
Dnia 7.05.2019 o 21:34, Nigger2 napisał:

Mam ostatnio fantazje, że kocham się z eksluzwnym transem*. Takim z idealnymi piersiami. Posuwamy się na zmianę i wszystko inne, tak nie agresywnie. Bardziej mnie to podnieca niż moja kobieta. Nie wiem co o tym myśleć...

Może powinieneś spróbować 😉 wtedy opowiesz jak było 😛

Gość Burak

A ja mogę z transem w obie strony raz ja jego a później on mnie. A nie jestem pedałem bo uważam normalnie z facetetem jest bleeee 

Gość Zbucho

Transa w doope chętnie ;) oni są tacy sexi, zawsze szpileczki pończoszki i w anala dają bez marudzenia :)