Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bylam u egzorcysty

Co bys zrobil/a gdybys dowiedzial/a sie

Polecane posty

Gość Bylam u egzorcysty
3 minuty temu, Jajko Pisanka napisał:

a u psychiatry byłaś? No na depresję i próby samobójcze to są leki, a nie egzorcysta.

Przy okazji, zacznij brać żelazo - od niedoboru wypadają włosy i można mieć stany depresyjne

Wlasnie ze badania robilam, mialam rozne badania robione od podstawowych do takich jak;

Badanie komputerowe glowy,

EEG,

Przeswietlenia kregoslupa z powodu bolu.

A i u psychiatry bylam,poniewaz egzorcysta tez zadal mi to pytanie by wykluczyc chorobe psychiczna.

Przed chwilą, Gość Bylam u egzorcysty napisał:

Wlasnie ze badania robilam, mialam rozne badania robione od podstawowych do takich jak;

EEG,

A i u psychiatry bylam,poniewaz egzorcysta tez zadal mi to pytanie by wykluczyc chorobe psychiczna.

Jak w ogóle wygląda taka wizyta u egzorcysty? I na czym to właściwie polega? Najpierw piszesz, że ktoś rzucił na ciebie jakieś zaklęcie, potem piszesz o demonie. 

Zupełnie poważnie mówiąc - jakbym mogła zmusić demona żeby robił to co ja chcę to utrudnianie komuś życia byłoby bardzo nisko na liście tego co bym z tym faktem zrobiła. Już lepiej jest jeździć na kogucie!

Gość Bylam u egzorcysty
2 minuty temu, Gość Bylam u egzorcysty napisał:

EEG,

Wedlug badan wszystko jest ok.

A tu przez takie pieklo przechodze.

Gość Ignacy
3 minuty temu, Gość Bylam u egzorcysty napisał:

EEG,

Dobrze udawać. 

Gość Bylam u egzorcysty
13 minut temu, Jajko Pisanka napisał:

Jak w ogóle wygląda taka wizyta u egzorcysty? I na czym to właściwie polega? Najpierw piszesz, że ktoś rzucił na ciebie jakieś zaklęcie, potem piszesz o demonie. 

Zupełnie poważnie mówiąc - jakbym mogła zmusić demona żeby robił to co ja chcę to utrudnianie komuś życia byłoby bardzo nisko na liście tego co bym z tym faktem zrobiła. Już lepiej jest jeździć na kogucie!

Wizyta u egzorcysty jest zupelnie normalnym spotkaniem.

Na poczatku zadzwonilam do egzorcysty powiedzialam jak wyglada sytuacja ze ktos jakies czary na mnie stosuje,mam mysli samobojcze,koszmary senne do tego straszne leki ,jakbym walczyla z wiatrakami.

Wszystko mu opowiedzialam po czym kazal mi przyjsc z osoba towarzyszaca (wazne bym nie byla sama) na mszy musialam sie wyspowiadac z moich grzechow i przeszlismy do mniejszego pomieszczenia ,byla to mala kapliczka ,tam zaczal odprawiac ezgorcyzmy po czym zaczelam sie trzesc.

Teraz juz wiem ze ten czar co na mnie zrobili jest to spetanie czlowieka ,jego mysli i ciala a do tego czarne badz szare piorko.

Mialam w sumie 3 egzorcyzmy i te ktore sama odprawiam modlac sie codziennie.

Ja nikogo nie zmuszam a juz napewno nie demona,nie masz pojecia jaka to jest walka kiedy jestes bez sil, a tu zmagasz sie z czyms czego nie rozumiesz.

I pewnie musiałaś zapłacić albo pomagać w kościele, co? Może prowadzic jakąś składkę?

Gość Bylam u egzorcysty
2 minuty temu, Jajko Pisanka napisał:

I pewnie musiałaś zapłacić albo pomagać w kościele, co? Może prowadzic jakąś składkę?

Zdziwisz sie bo nic nie musialam placic,jest to zupelnie za darmo.

Nawet uslyszalam ze dobrze ze przyszlam i tego nie zlekcewazylam.

Jestem bardzo zdziwiona. 

Inne pytanie - jakim cudem psychiatra nie przepisał ci psychotropów? Przecież to jest zaniedbanie lekarskie żeby pozwolić osobie która wyraźnie potrzebuje pomocy żeby się tak męczyła

Gość Goscgosc
7 minut temu, Jajko Pisanka napisał:

Jestem bardzo zdziwiona. 

Inne pytanie - jakim cudem psychiatra nie przepisał ci psychotropów? Przecież to jest zaniedbanie lekarskie żeby pozwolić osobie która wyraźnie potrzebuje pomocy żeby się tak męczyła

Nie wiem czym jestes tak zdziwiona, ze demonow nie ma czy moze Pan Jezus nie istnieje.

Gość Bylam u egzorcysty
11 minut temu, Jajko Pisanka napisał:

Jestem bardzo zdziwiona. 

Jestes sceptycznie do tego nastawiona ,wiec osoba taka jak ty bedzie kazdemu wymyslac choroby psychiczne.

Jestem kompletnie przerażona tym jak lekarz zaniedbał Twoje zdrowie. Powinnaś być na lekach. Tu nie ma co wymyślać, "ból" bez fizycznej przyczyny, myśli samobójcze, przekonanie, że jest się opętanym - to psychoza. Może niekoniecznie schizofrenia, ale coś jest bardzo nie tak, a jakiś ... wmawia ci, że odmawianie zdrowaśki cię uleczy. Ci ludzie albo sami są chorzy albo po prostu nie mają sumienia i w dupie mają, że mogą kogoś zabić swoimi kłamstwami. 

Poza tym z dwojga złego chyba lepiej mieć chorobę psychiczną niż demona 

1 godzinę temu, Gość Bylam u egzorcysty napisał:

O tym ze ktos zle Ci zyczy i uprawia na tobie czarna magie.

I robi to z premedytacja,przez to mam juz 3 proby samobojcze i ledwo co zyje.

To nie jest zart,tylko powazna sprawa.

wkurzylabym sie👿

Gość Bylam u egzorcysty
34 minuty temu, Jajko Pisanka napisał:

Jestem kompletnie przerażona tym jak lekarz zaniedbał Twoje zdrowie. Powinnaś być na lekach. Tu nie ma co wymyślać, "ból" bez fizycznej przyczyny, myśli samobójcze, przekonanie, że jest się opętanym - to psychoza. Może niekoniecznie schizofrenia, ale coś jest bardzo nie tak, a jakiś ... wmawia ci, że odmawianie zdrowaśki cię uleczy. Ci ludzie albo sami są chorzy albo po prostu nie mają sumienia i w dupie mają, że mogą kogoś zabić swoimi kłamstwami. 

Poza tym z dwojga złego chyba lepiej mieć chorobę psychiczną niż demona 

Latwo jest komus wmowic chorobe psychiczna kiedy doswiadcza sie czarnej magii.

Jesli chodzi o moj stan zdrowia to tak jak pisalam z punktu medycznego nic mi nie jest, a objawy ktore mam z czegos wynikaja .

Przyczyne juz znam i wiem ze ktos jakies uroki rzuca .

A co do lekarstw to biore na stany lekowe i depresje,wiec dziwne jest to ze po lekach i samopoczucie sie nie zmienia.

Ale sceptyk to w nic nie uwierzy i bedzie ludzia wpajal psychozy badz inne chorobska.

Dziwne ze egzorcysta nie mial co do tego watpliwosci ,bo nawet mi powiedzial ze dobrze ze przyszlam.

Widac ze masz problem zeby odmowic zdrowaski ,a ja nie mam tego problemu ,bo wiem ze tym akurat sobie nie zaszkodze ,a moge tylko pomoc.

Co do choroby i demona to nie wiem ,ale jak dla mnie i jedno i drugie nie jest przyjemne. 

18 godzin temu, Gość Bylam u egzorcysty napisał:

Jesli chodzi o moj stan zdrowia to tak jak pisalam z punktu medycznego nic mi nie jest, a objawy ktore mam z czegos wynikaja .

Przyczyne juz znam i wiem ze ktos jakies uroki rzuca .

A co do lekarstw to biore na stany lekowe i depresje,wiec dziwne jest to ze po lekach i samopoczucie sie nie zmienia.

Ale sceptyk to w nic nie uwierzy i bedzie ludzia wpajal psychozy badz inne chorobska.

Dziwne ze egzorcysta nie mial co do tego watpliwosci ,bo nawet mi powiedzial ze dobrze ze przyszlam.

Widac ze masz problem zeby odmowic zdrowaski ,a ja nie mam tego problemu ,bo wiem ze tym akurat sobie nie zaszkodze ,a moge tylko pomoc.

Co do choroby i demona to nie wiem ,ale jak dla mnie i jedno i drugie nie jest przyjemne. 

Powiem tak...masz niezłe mniemanie o sobie skoro wierzysz, że ktoś zawiera pakty z diabłem byleby ciebie głowa bolała

Gość fff
21 godzin temu, Gość Bylam u egzorcysty napisał:

O tym ze ktos zle Ci zyczy i uprawia na tobie czarna magie.

I robi to z premedytacja,przez to mam juz 3 proby samobojcze i ledwo co zyje.

To nie jest zart,tylko powazna sprawa.

jaki żal...

Gość Gosc

Jeżeli zaczniesz myśleć że jesteś opętana i brnąć w to dopasowując rózne zdarzenia... tak będzie
Skoro jesteś po próbach samobójczych to bardzo głęboka skaza...

Z medycznego punktu widzenia... masz spore problemy (a nie nic ci nie jest)
Wez ten wątek na smartfonie i pójdz jutro do psychiatry z dobrą opinią...

19 godzin temu, Gość Bylam u egzorcysty napisał:

Dokładnie odwrotnie.... świat magii pojawia się gdy odlatujesz z tej rzeczywistości w świat psychotyczny... Wiem o tym bo od czasu do czasu mam też z tym problemy 😛