Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

mnie jako faceta nieśmialego.wkurzaja wyszczekani napakowani kolesie

Polecane posty

Gość gosc

ktorzy pojawiaja sie w moim otoczeniu

Zazdrość to brzydka cecha.

Wyszczekani, napakowani faceci mają duże powodzenie u kobiet i pewnie dlatego cię irytują, prawda?

Gość XXXXX

Napakowani, czy na sterydach czy bez musieli włożyć sporo wysiłku i wyrzeczeń by mieć taką sylwetkę. Co jak co ale za to trochę szacunku się należy. Co innego jeśli zachowują się jak prostaki więzienne.

Gość gosc
7 minut temu, Gość XXXXX napisał:

Napakowani, czy na sterydach czy bez musieli włożyć sporo wysiłku i wyrzeczeń by mieć taką sylwetkę. Co jak co ale za to trochę szacunku się należy. Co innego jeśli zachowują się jak prostaki więzienne.

ja też cwicze i nic mi to nie nadaje, jestem zazdrosny bo wszystko mi sie w życiu pierrdoli

Gość Paulinkka

A ja Ci powiem że ja bardziej szanuje napakowanych facetów bo oni za darmo tej sylwetki nie mają, potrzebowali dużo samozaparcia i silnej woli żeby to tego dojść A jakiś grubas albo chudzielec hejtuje bo jemu się nie chciało, zazwyczaj tacy pakerzy też mają lepsze charaktery i pracę bo oni są przyzwyczajeni do wyrzeczeń i ciężkiej pracy 

Gość Prawda
3 minuty temu, Gość Paulinkka napisał:

A ja Ci powiem że ja bardziej szanuje napakowanych facetów bo oni za darmo tej sylwetki nie mają, potrzebowali dużo samozaparcia i silnej woli żeby to tego dojść A jakiś grubas albo chudzielec hejtuje bo jemu się nie chciało, zazwyczaj tacy pakerzy też mają lepsze charaktery i pracę bo oni są przyzwyczajeni do wyrzeczeń i ciężkiej pracy 

Dokładnie!! 

Plus do tego - sa seksowniejsi

Gość Sierra

A mnie denerwują przemadrzale niskie chudzielce w okularkach którzy udają pseudo intelektualistów A każdy facet z super sylwetka to dla nich kark 

Gość Sierra

A dlaczego bycie wyszczekanym jest źle? Lepiej być wyszczekanym niż małym wrednyn ...nkotkiem który jatrzy za plecami, Nie mówię to o chamstwie tylko o obronie swojej osoby

Gość gosc

a co ja mam zrobic jak ćwicze codziennie i goowno to daje

Gość Życie

Wkurzają ciebie tacy faceci a lizesz im dupę ! Sami jesteście SB wini że chamscy ludzie bez uczuć mają dobrze w dzisiejszym świecie. Pilnujcie swoich partnerów bo oni też są dwulicowi jak wy wszyscy i się puszczają na prawo i lewo. Taki świat. Rzadko spotyka się ludzi w porządku.

Gość gość
2 godziny temu, Gość gosc napisał:

a co ja mam zrobic jak ćwicze codziennie i goowno to daje

Co ćwiczysz? 

Zdrowa dieta jest ważna 

Gość gosc
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Co ćwiczysz? 

Zdrowa dieta jest ważna 

pompki, przedramiona, brzuszki. Nie.wiem jaka.dieta powinna.byc

Gość brb

nie wkurzaja. po prostu zazdroscisz. brzydka i odpychajaca cecha, nie ma raczej na nia rady oprocz podniesienia sobie swojej wlasnej samooceny. moze idz do psychologa.

Gość ...
1 minutę temu, Gość brb napisał:

nie wkurzaja. po prostu zazdroscisz. brzydka i odpychajaca cecha, nie ma raczej na nia rady oprocz podniesienia sobie swojej wlasnej samooceny. moze idz do psychologa.

zazdroszcze bo nie mam na to wplywu jestem chory i nieudany

Gość brb

jestes taki a siaki wiec dlatego nic z tym nie zrobisz. bzdury i wymowki, zachowanie lebiegi, jak potrafisz tylko usprawiedliwiac wlasna indolencje to prawdopodobnie lepiej dla swiata bedzie, ze sie nie bedziesz rozmnazal.

Gość gość
2 minuty temu, Gość ... napisał:

zazdroszcze bo nie mam na to wplywu jestem chory i nieudany

E tam, nie każdy może być pakerem, bo by było nudno. Na pewno znajdzie się kobieta, której twoje ciało się spodoba. Ale ćwicz dalej, dla zdrowia, nie wyglądu.