Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DX0

Orientacja seksualna

Polecane posty

Gość DX0

Witajcie, mam problem. Od zawsze podobali mi się mężczyźni. Od jakiegoś czasu zauważyłam, że lubię patrzeć na kobiety. W takim sensie, że jeśli któraś jest ładna, albo ładnie ubrana, to lubię na nią patrzeć. Nie wyobrażam sobie z nią żadnych scen. Czy jestem biseksualna? Czy są powody do zmartwień? Mam 21 lat

Nie jesteś.

Z twojego opisu nie wynika byś miała homoerotyczne skłonności. Skłonności biseksualne bądź homoseksualne są właśnie wtedy, gdy wyobrażasz sobie coś z osobą własnej płci.

Każda heteroseksualna osoba potrafi docenić zalety w wyglądzie osób własnej płci.

Sam potrafię przyznać, że jakiś facet jest przystojny, dobrze ubrany, co nie oznacza, że czuje się do tej osoby jakikolwiek pociąg erotyczny.

Gość Gość DX0
1 godzinę temu, Narodowy napisał:

Nie jesteś.

Z twojego opisu nie wynika byś miała homoerotyczne skłonności. Skłonności biseksualne bądź homoseksualne są właśnie wtedy, gdy wyobrażasz sobie coś z osobą własnej płci.

Każda heteroseksualna osoba potrafi docenić zalety w wyglądzie osób własnej płci.

Sam potrafię przyznać, że jakiś facet jest przystojny, dobrze ubrany, co nie oznacza, że czuje się do tej osoby jakikolwiek pociąg erotyczny.

Dziękuję Ci. Po prostu czasami lubię popatrzeć na kogoś ładnego, zaczynałam się martwić. Mam nerwicę natręctw, która powoduje u mnie wzmożone myśli o jakimś problemie. Dzięki za pocieszenie